Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læringsvejleder på fuld tid

Hornbæk skole

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
12-03-2021
Kontakt
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontakt
Jeanette Scaglione Jordahn
Tlf
2531 1684
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2021
Udløber
12-04-2021
Kviknummer
LJA-81824403
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Hornbæk Skole søger en læringsvejleder på fuld tid.

Centralt i vejlederopgaven er arbejdet som PLC-medpraktiker i skolens mange forskellige lærer- og pædagogteams, og opgaverne spænder bredt fra fx supervision til koordination af indsatser i PLC. Desuden skal du indgå i et tæt samarbejde med skolens ledelse og lederen af Ressourcecenteret med fokus på det strategiske arbejde i at udvikle kvalitet i undervisningen.

Du er uddannet folkeskolelærer og har måske en videreuddannelse som læringsvejleder, læsevejleder eller anden relevant uddannelse.
Du er optaget af at udvikle varierede og innovative læringsfællesskaber og har en projektbaseret tilgang til læring.

Du får en central rolle på Hornbæk Skole, og derfor forventer vi stort engagement, gode kommunikative evner, samt at du kan arbejde selvstændigt og ubesværet indgå i forskellige professionelle relationer.

På Hornbæk Skole tør vi gøre tingene på nye måder, og vi er optagede af, hvad der giver mening i den konkrete situation.

 

Vi har fokus på, at eleverne skal kunne mestre det 21. århundredes kompetencer, og du skal derfor kunne se det vigtige i at arbejde med dette område.

 

Over de kommende år implementerer vi PBL - Projektbaseret Læring som gennemgående arbejdsform på hele skolen, og vi er allerede godt i gang.

Vi forventer, at du

  • har et inkluderende og anerkendende læringssyn
  • arbejder relationskompetent
  • har kendskab til undervisningspraksis og metoder, som styrker det inkluderende læringsfællesskab i klassen
  • er nysgerrig efter at udvikle undervisning, der understøtter Projektbaseret Læring
  • har kvalifikationer til at udvikle og understøtte didaktisk og pædagogisk praksis hos kolleger bl.a. gennem medpraktikerforløb i forhold til undervisningens tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering
  • kan lave observationer og gøre brug af den indhentede data som led i arbejdet med at følge og vurdere elevernes læring og progression.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads i smukke omgivelser tæt på skov og strand med et godt kollegialt fællesskab, hvor vi vægter teamsamarbejde højt.

På Hornbæk Skole er vi ambitiøse omkring alle elevers læring og trivsel også dem, der har brug for en ekstra hjælpende hånd.

Vores skoles fornemmeste opgave er at give eleverne de bedste læringsoplevelser. Vi vil sammen skabe mangfoldige og varierede fællesskaber, hvor målet er, at ingen skal opleve, at de står alene.

Læs mere om vores skole på https://hornbaek-skole.aula.dk/ Her er der også link til vores facebookside.

Hvis ovennævnte er noget for dig, ser vi frem til at tale med dig og høre mere om, hvad du særligt brænder for.

Ring til afdelingsleder Jeanette Scaglione Jordahn på tlf. 2531 1684 for yderligere information eller aftale om besøg på skolen.

 

Vi afholder løbende jobsamtaler, men sidste ansøgningsfrist er den 12. april 2021 med ansættelse 1. juni 2021.

Stillingen lønnes efter overenskomsten med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.

 

Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside https://www.helsingor.dk/om-kommunen/job-og-uddannelse/ledige-job/

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontaktperson
Jeanette Scaglione Jordahn
Tlf
2531 1684
Adresse
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2021
Udløber
12-04-2021
Kviknummer
LJA-81824403
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed