Del
Gem annonce

Læringskonsulent - Børnenes ARGO

argo

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
02-09-2021
Kontakt
argo
Børnenes ARGO
Håndværkervej 70
4000 Roskilde
Tlf
45 46 34 75 00
Kontakt
Helle Hedegaard
Børnenes ARGO
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2021
Udløber
26-09-2021
Kviknummer
LJA-82603993
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Har du lyst til og gerne erfaring med at udvikle læring og formidling om affald og ressourcer i samarbejde med folkeskoler og andre relevante parter på Sjælland - så er dit fremtidige arbejde muligvis her!

ARGO søger en læringskonsulent til udvikling af formidlingen af affaldshåndtering for skoleelever fra 4. - 10. klasse. Læringskonsulenten skal i samarbejde med blandt andre folkeskoler i ARGOs ejerkommuner udvikle og medvirke til læringsforløb om affald, genanvendelse, ressourcer, energiproduktion og cirkulær økonomi.

I dag tilbyder ARGO rundvisninger for skoleklasser på kraftvarmeværket og på genbrugspladserne. Flere målrettede læringsforløb med udgangspunkt i forståelsen af affald som ressourcer er under udvikling i samarbejde med skolerne og nogle af dem er klar til afprøvning. I ARGOs strategi er fastlagt en målsætning om at øge antallet markant af skoleelever, som deltager i ARGOs rundvisninger og læringsforløb. For at nå denne målsætning ønsker ARGO at udvikle og drive læringsforløbene i samarbejde med skoler, kommuner, forsyningsselskaber og lokale virksomheder.


Dine primære opgaver:  

 • Konsolidere og fortsætte udviklingen af rundvisninger og læringsforløb i samarbejde med skolerne, herunder at bringe data og viden om affaldet i ARGO i spil på skolerne.
 • Arbejde praktisk med læringsmål
 • Opdyrke og fastholde relationer og partnerskaber herunder etablering af lokale "læringspartnerskaber" i de 9 ejerkommuner.
 • Bistand til den konkrete planlægning af læringsforløb, når skoler henvender sig, herunder løbende opfølgning og koordinering. Det endelige ansvar for udvikling, udarbejdelse og forberedelse af undervisningsmateriale og undervisningsforløb på skolerne ligger hos skolernes lærere.
 • Understøtte og oplære ARGOs pladsmedarbejdere på genbrugspladserne og rundvisere på Kraftvarmeværket i rundvisning/undervisning (sparring, træning og professionalisering af opgaven).
 • Varetage konkrete undervisning/rundvisningsopgaver.

Kvalifikationer og personlige egenskaber:

 • Du har en pædagogisk eller formidlingsmæssig baggrund, f.eks. som folkeskolelærer eller lignende
 • Du har erfaring med eller kendskab til undervisning af børn og unge
 • Du er en god både skriftlig og mundtlig formidler af et kompliceret stof
 • Du er interesseret i at arbejde med læring indenfor affalds- og ressourceområdet og du har muligvis erfaring med området.
 • Du er god til at samarbejde og har gennemslagskraft
 • Du er struktureret og har erfaring med at lede projekter på tværs af fagligheder
 • Du er udadvendt, trives godt i samarbejde med andre og er god til at danne og fastholde relationer både i virksomheden og eksternt.
 • Du kan både udvikle, planlægge, bevare overblikket og komme i mål med opgaverne

 

ARGO tilbyder

En fuldtidsstilling i et professionelt arbejdsmiljø, der udfordrer og uddanner dig til at løse arbejdsopgaverne optimalt. ARGO har en flad organisationsstruktur hvilket gør, at der ikke er langt fra ide til handling. Du får 167 kompetente og engagerede kollegaer, hvoraf du vil dele adresse med 72 i Roskilde. Tonen er uhøjtidelig og sparring værdsat, da alle gerne vil levere de bedste resultater - hvilket kun er muligt i fællesskab.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem den forhandlingsberettigede organisation og Kommunernes Landsforening efter principperne i Ny Løn.

Der tilbydes kantineordning og personaleforening.


Yderligere oplysninger

Du kan få tilsendt en status for læringsindsatsen i ARGO - skriv til Helle Hedegaard hhe@argo.dk. Du er også velkommen til at kontakte udviklingschef Hanne Stensen Christensen på telefon 51173706 for mere information om stillingen.

 

Du søger stillingen via knappen "søg stillingen". Ved at søge elektronisk sikre du, at ansøgningen modtages korrekt, og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling. Din ansøgning skal være modtaget senest den 26. september 2021. Samtaler bliver afholdt den 4. oktober. Stillingen forventes besat pr. 1. december 2021 -gerne før.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Om ARGO

ARGO er et affalds- og energiselskab, der behandler affald for borgere og virksomheder i ni sjællandske kommuner. Der arbejdes efterprioriteringen: Genbrug før genanvendelse før energiudnyttelse før deponering. Mest muligt affald skal genbruges og genanvendes og energiudnyttelsen skal ske miljømæssigt forsvarligt og med størst muligt udbytte i form af el og fjernvarme. ARGO har 160 medarbejdere fordelt på forretningsområderne, genbrugspladser (genanvendelse), genbrugsbutikker, kraftvarmeværk, deponi & administration. ARGO er miljø- og arbejdsmiljøcertificeret efter standarderne ISO 14.001 og ISO 45.001. ARGO prioriterer arbejdsmiljøet højt og ønsker et trygt og udviklende arbejdsmiljø for medarbejderne.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
argo
Børnenes ARGO
Håndværkervej 70
4000 Roskilde
Tlf
45 46 34 75 00
Kontaktperson
Helle Hedegaard
Adresse
Børnenes ARGO
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2021
Udløber
26-09-2021
Kviknummer
LJA-82603993
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce