Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærervikarer til Vorbasse Skole

Vorbasse Skole

Billund, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
03-07-2020
Kontakt
Vorbasse Skole
Stadionvej 9
6623 Vorbasse
Kontakt
 
Tlf
79727200
6623 Vorbasse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2020
Udløber
27-07-2020
Kviknummer
LJA-80592941
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Lærervikarer til Vorbasse Skole som vil brænde for projektbaseret undervisning


Vores viceskoleleder har fået job som skoleleder. Blandt andet derfor søger vi pr. 1. august to engagerede vikarer, som brænder for projektbaseret undervisning. Det ene vikariat løber frem til 1. november. Vikarbehovet for denne stilling er opstået som følge af, at en lærer er blevet konstitueret til at løse opgaver i lederteamet. Vi har brug for en lærer med undervisningskompetence i nogle af følgende fag i udskolingen: Dansk, engelsk, billedkunst (valgfag), idræt eller musik (valgfag).

Det andet vikariat er begivenhedsbestemt. Vi har til dette vikariat brug for en lærer, som kan undervise i matematik, håndværk/design, natur/teknologi og idræt på mellemtrinnet. Andre faglige kompetencer kan også have interesse, så send gerne en ansøgning selv om fagene ikke passer helt til din faglige profil.

 

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

 

Som lærervikar på Vorbasse Skole kommer du til at indgå i et velfungerende team, hvor der arbejdes tæt sammen om at fremme alle elevers læring og trivsel.

Der er i teamet stort fokus på at udvikle undervisning og læringsmiljø sammen. Det sker blandt andet i et udviklingstiltag i samarbejde med LEGO Fonden og skoleforvaltningen i Billund Kommune, som skal fremme den legende tilgang og projektbaseret undervisning. Der er i forbindelse med dette udviklingstiltag tilknyttet konsulenter som følger teamets arbejde tæt.

Vi forventer

  • At du kan skabe gode relationer til børn og voksne og er god til at samarbejde
  • At du sammen med dine teamkolleger vil engagere dig i arbejdet med at tilrettelægge læringsforløb med variation og læringsudbytte for alle elever
  • At du har stor lyst til at undervise på en skole, hvor leg, læring, kreativitet og dannelse er nøgleord i arbejdet med at udvikle skolens læringsmiljø

 

Om skolen

Vorbasse Skole har ca. 240 elever i 0. – 9. klasse og er en velfungerende arbejdsplads med gode fælles værdier og et fælles syn på børn og læring. Skolen er beliggende i landsbyen Vorbasse, som er kendetegnet ved, at der er stor forældreopbakning og et godt og givtigt samarbejde med lokalsamfundets beboere.

Der er indbydende og veludstyrede undervisningslokaler og gode udearealer, som understøtter mulighederne for at tilrettelægge varierede og spændende undervisningsforløb.

Vi arbejder på skolen målrettet på at skabe de bedste betingelser for at fremme børn og unges læring og trivsel. I det pædagogiske arbejde bygges videre på en lang tradition for at tænke nyt og eksperimentere med udvikling af undervisning og pædagogisk praksis.

 

Vi kan således tilbyde et godt og udviklende skolemiljø med gode arbejdsforhold. Der er fleksible og individuelle mødetider og alle medarbejdere har egen arbejdsplads sammen med deres teamkolleger. Der tilbydes endvidere mentorordning for nyansatte.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Flere oplysninger

Kontakt skoleleder Torben Precht Jensen, mobil 22 68 35 88 eller konstitueret viceskoleleder Lene Skov, mobil 25 55 78 35

 

Læs evt. mere om skolen på https://vorbasseskole.aula.dk/

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=97c2b015)

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Vorbasse Skole
Stadionvej 9
6623 Vorbasse
Kontaktperson
 
Tlf
79727200
Adresse
6623 Vorbasse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2020
Udløber
27-07-2020
Kviknummer
LJA-80592941
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed