Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærervikar til naturfag og matematik i overbygning

Amagerskolen

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
08-04-2021
Kontakt
Amagerskolen
Amagervej 35
6900 Skjern
Kontakt
 
Tlf
23276945
6900 Skjern
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-04-2021
Udløber
23-04-2021
Kviknummer
LJA-81932285
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Amagerskolen i Skjern søger en vikar til et sygevikariat i forbindelse med graviditet.
Vi søger dig, der brænder for naturfag i udskolingen og matematik.
Amagerskolen ligger placeret i gode omgivelser, hvor du i høj grad har muligheden for at tænke bevægelse og udeaktiviteter ind som en naturlig del af din undervisning. Se evt. mere her: Den grønne Korridor

Personlige kvalifikationer
Vi søger dig, der får energi af arbejdet med eleverne og er lærer fordi du på bedste måde vil hjælpe dem til at lykkes. Du skal have lysten til at arbejde med og være medskaber af et godt undervisningsmiljø i klassen med højt fokus på læring og trivsel.
Vi forventer, at du er teamplayer - et samarbejdende, glad, imødekommende og positivt menneske, der både evner at give og at modtage i det tætte samarbejde, der i dag er en forudsætning for at være lærer i folkeskolen.
Det er vigtigt for os, at du er anerkendende i din relation til og kommunikation med såvel elever som forældre. Vi søger dig, der i din praksis formår at sætte fokus på ressourcer både hos den enkelte og i fællesskabet!

Faglige kvalifikationer
Vi søger en dygtig lærer med linjefag eller undervisningskompetence i naturfag i udskolingen - fysik/kemi, biologi og geografi, samt matematik.

Det faglige og pædagogiske arbejde på Amagerskolen
Vi arbejder målrettet med at forbedre vores elevers udbytte af undervisningen, så de får mulighed for at udnytte deres potentiale. Har du lyst at være med til at løfte denne opgave og gøre en forskel?
 
Vi fokuserer på en struktureret hverdag med fag, emner og aktiviteter tilrettelagt med udgangspunkt i elevens forudsætninger. Indsatsen fokuserer på elevens udvikling – både fagligt og socialt.

Udover den egentlige undervisning, forventer vi, at du brænder for at give eleverne den dannelse og faglige ballast, der skal danne grundlaget for deres liv – i skolen, ungdomsuddannelse, job og alt det andet, der hører voksenlivet til.

Opgaverne på skolen løses i tæt samarbejde mellem lærere, pædagoger, vejledere og ledere. Alle medarbejdere er tilknyttet et fast team. Samlet er vi – alle 60 medarbejdere - et stærkt team, hvor alle i de enkelte afdelinger bidrager til løsningen af hverdagens opgaver.

Tilstedeværelse, arbejdsplads, stillingsgrad mm.
Da vi ønsker at sikre tid til samarbejde, udvikling og fælles forberedelse, er tilstedeværelsestiden på Amagerskolen 39 timer pr. fuldtidsansat lærer pr. uge i skoleåret 2020-2021

Herudover har hver fuldtidsansat lærer en pulje på 40 timer per år, som er til egen disposition.
Du får din personlige arbejdsplads med computer, hæve-sænke-skrivebord, ergonomisk stol og reol til dine undervisningsmaterialer. 

Vi er fleksible i forhold til stillingsgraden – men som udgangspunkt er det for at dække skemaet fuld tid.
 
Reference, ansøgningsfrist og samtaler:
Du skal forvente, at vi indhenter reference på den/de kandidater ansættelsesudvalget peger på efter ansøgnings-, og samtalerunden. Du bedes derfor i din ansøgning gøre tydeligt opmærksom på, hvem vi må kontakte med tydelig angivelse af navn og telefonnummer.
 
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via www.rksk.dk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.
 
Tiltrædelse: Snarest muligt
Ansøgningsfrist: Fredag den 23. april 2021.
 
Samtaler forventes afholdt løbende.
 
For yderligere oplysninger kontakt:

Leif Bjerg Thomsen 2327 6945
Viceskoleleder
Brian Elgaard: 2940 1164
Skoleleder


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5cd15c37)

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Amagerskolen
Amagervej 35
6900 Skjern
Kontaktperson
 
Tlf
23276945
Adresse
6900 Skjern
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-04-2021
Udløber
23-04-2021
Kviknummer
LJA-81932285
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed