Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læreruddannet medarbejder til arbejdet med udviklingshæmmede med multiple funktionsnedsættelser på Uddannelsescenter UiU

Københavns kommune Uddannelsescenter UiU

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-07-2019
Kontakt
Københavns kommune Uddannelsescenter UiU
UiU Spor C og D
Horsebakken 19
2400 København NV
Kontakt
Helle Munk
Tlf
3366 8900
UiU Spor C og D
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-07-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
LJA-74392668
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Specialundervisning

Har du viden om og kompetencerne til at varetage uddannelsen af elever med multiple funktionsnedsættelser? 
  
Om Uddannelsescenter UiU

Uddannelsescenter UiU er Københavns Kommunes skole under STU "Lov om ungdomsuddannelse til unge med særlige behov" og er desuden 10. klassescenter for unge med vidtgående generelle indlæringsvanskeligheder. Skolen modtager unge i alderen 15-25 år i et op til 4årigt uddannelsesforløb. Alle elever har en lettere eller sværere grad af udviklingshæmning. Skolen har i skoleåret 2019/20 100 elever og den tilhørende klub har 44 medlemmer. Vi er pt. i alt 90 ansatte og er organiserede i fire spor, der kognitivt svarer til elevernes forudsætninger, behov og indlæringsveje.
 
 
Lærerstillingen er i vores spor D, som varetager uddannelsen for unge med multiple funktionsnedsættelser. Teamet du indgår i består af to lærere, en ergoterapeut og to medhjælpere. I gruppen er der i år syv elever. Teamet er koblet til et andet team, som tilsammen udgør et spor, med afholdelse af regelmæssige spormøder.
 
 
Uddannelsen har sit udgangspunkt i en anerkendende tilgang med fokus på det, den enkelte elev er god til. Overordnet bestræber vi os på, at eleverne udvikler sig til at blive så selvstændige og socialt kompetente som overhovedet muligt, så de får maksimal mulighed for at øve indflydelse på deres fremtidige liv. De skal bl.a. lære at forholde sig til deres dagligdag, begå sig i sociale sammenhænge og foretage nogle reelle valg. Vi benytter os af alternative kommunikationsformer som PODD. 
  
 
Vægten i uddannelsen ligger på det konkrete, praktiske og det funktionelle. I de senere år har UiU i særlig grad skabt et miljø, hvor denne kommunikationstilgang er styrende for vores indsats. De unge profiterer af strukturerede aktiviteter, hvor gentagelse, rutiner, visuelle hjælpemidler og det sansemæssige er i fokus. Uddannelsen har fokus på både faglig, social og personlig udvikling. Vægtningen af dette varierer fra elev til elev. Derfor indgår der mange forskellige aktiviteter som f.eks. musik, bevægelse, motorisk og sansemotorisk træning, madlavning, ligesom mere traditionelle fag som dansk, matematik, samfundsforståelse også kan indgå i uddannelsesforløbet for den enkelte unge. UiU har gode fysiske rammer med et lille sanserum, musikværksted, kreaværksted, multisal og fitnessrum. Skolen ligger i grønne omgivelser tæt på Utterslev mose.
 
  
Vi forventer, at du indgår i gruppens dagligdag på lige fod med øvrige medarbejdere i teamet. Det øvrige team består af en lærer og en ergoterapeut og to medhjælpere. Vi forventer ligeledes, at du har et kendskab til arbejdet med ungegruppen, og at du er fagligt funderet, kan formidle og dokumentere den enkelte elevs progression.Vi leder efter dig, der har følgende kompetencer

 

 

  • Viden om og kendskab til mennesker, der er udviklingshæmmede

 

  • Viden om og kendskab til mennesker, der har multiple funktionsnedsættelser

 

  • Viden om og kendskab til alternative kommunikationsformer, gerne PODD

 

  • Erfaring med dokumentationsopgaver

 

  • Erfaring med forældresamarbejde

 

 

Du skal kunne udstråle ro, være tålmodig, og kunne håndtere elever, der har multiple funktionsnedsættelser på et lavt udviklingstrin. Du vil som ny lærer på UiU blive uddannet i brugen af kommunikationssystemet PODD, og du vil sammen med den anden lærer blive primus motor i arbejdet og udviklingen af dette.
  
 
Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er på fuld tid og aflønningen vil ske i henhold til gældende overenskomst. Du vil skulle arbejde efter en årsnorm og arbejdstid og opgaver aftales med teamet og afdelingslederen. Eleverne er dagligt i deres uddannelse mellem kl. 8.20 og kl. 13.40 på 200 skoledage. Som hovedregel ligger arbejdstiden mellem kl. 8.15 og 16 (17). Vi forventer, at du deltager i mødeaktivitet som det øvrige personale. I løbet af året forekommer der enkelte aftenarrangementer. Der er mulighed for en del fleksibilitet i arbejdet.
 
  
Ansættelsesstedet er Uddannelsescenter UiU, Horsebakken, 2400 København NV.
  
 
Tiltrædelse snarest muligt.
 
 
Mere information

Læs mere om UiU på www.uiu.dk
 
  
Hvis stillingen fortsat har din interesse, er du velkommen til at ringe til forstander Helle Munk, eller afdelingsleder Peter Eichen på 3366 8900 for at høre mere. Kontoret har åbent fra tirsdag den 6. august 2019.
 
 
Søg via link senest onsdag den 21. august 2019

Sammen med din ansøgning bedes du uploade eksamensbevis og CV med referencer fra tidligere beskæftigelse.

Ansættelsessamtaler finder sted tirsdag den 27. august 2019.

Venlig hilsen
Københavns Kommune

 


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

AOF Ballerup Måløv Skovlunde

AOF Ballerup Måløv Skovlunde

AOF Ballerup Måløv Skovlunde
Virksomhedsinformation
Københavns kommune Uddannelsescenter UiU
UiU Spor C og D
Horsebakken 19
2400 København NV
Kontaktperson
Helle Munk
Tlf
3366 8900
Adresse
UiU Spor C og D
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-07-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
LJA-74392668
Jobtype
Fuldtid
Fag
Specialundervisning
Beliggenhed