Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læreruddannet Dansk og klasselærer til udskolingen

Engelsborgskolen

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
09-10-2020
Kontakt
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontakt
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-10-2020
Udløber
27-10-2020
Kviknummer
LJA-81254323
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Billedkunst, Dansk

Engelsborgskolen søger dygtig og fagligt kompetent dansk -og klasselærer, som gerne vil arbejde med supplerende undervisning i dansk pr. 1. december 2020 til fast stilling på fuld tid.

Vil du være en del af en moderne skole, der har ambitioner om høj faglig kvalitet? Foretrækker du at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mulighed for indflydelse, selvstændighed og plads til humor? Får du energi af at udvikle danskfaget i tæt samarbejde med kompetente kollegaer? Så se her!

 

25 udskolingselever venter netop nu på den helt rigtige dansk- og klasselærer i en fast stilling, som glæder sig til, at du kommer.

 

Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som kolleger. Vi er på en rejse, hvor vi konstant udvikler os, og vi er en udviklingsorienteret skole med et tæt og forpligtende teamsamarbejde. Vi synes selv, at vi tilbyder et ønskejob, og vi håber, du vil være med!

Ambitioner om høj faglighed?

Du tror på alle elevers muligheder og kompetencer. Du er læreruddannet med dansk som linjefag, og har erfaring med, eller interesse for, supplerende undervisning. Du har forståelse for betydningen af et tæt skole-hjem-samarbejde, med omdrejningspunkt i det forpligtende fællesskab.

 

Din faglighed er i top, og du er ambitiøs og nysgerrig. Du har lyst og vilje til at være med til at skabe et fundament for den enkelte elevs trivsel og læring. Du kan se dig selv på en skole, hvor vi stiller store krav til den daglige undervisning og hinanden.

 

Du får 13 fagligt kompetente kolleger inden for dansk udskoling, som tilstræber en varieret didaktisk metode i en vekselvirkning mellem traditionel undervisning, bevægelse, leg, cooperative learning med videre. Der arbejdes med moderne bogsystemer og onlinesider og andet multimodalt materiale.

På udkig efter moderne og udviklingsorienteret skole?

Du får godt 1.000 skønne elever og 135 faglige og engagerede nye kolleger, som vægter samarbejde i et åbent og respektfuldt miljø. Vi arbejder på at eleverne oplever høj faglighed i alle fag samt at de trives og bliver inddraget aktivt og demokratisk i læringen. Vi lægger vægt på at inddrage lærere og pædagoger i skolens faglige og pædagogiske udvikling.

 

Du får et godt samarbejdsklima, der lægger vægt på teamsamarbejde omkring de enkelte klasser og årgange, med afsæt i en formaliseret mødestruktur. Vi prioriterer en høj grad af faglighed med plads til fordybelse, og hvor det kreative i undervisningen er en del af fagligheden. Samtidig lægger vi vægt på elevernes, forældrenes og medarbejdernes ansvarlighed.

Din nye hverdag

Du kommer til at få en danskklasse på 8. årgang med et antal supplerende dansktimer i udskolingen, samt et billedkunstvalgfagshold på 8. årgang og andre fag, der passer til din fagkombination. Derudover er der en årgangskoordinatorfunktion, som kan være en mulighed i stillingen. Din arbejdstid vil være på fuld tid med 26 undervisningslektioner og en ugentlig tilstedeværelse på 32 timer. Der vil vente et grundigt introduktionsprogram, hvor du får tildelt en mentor.

 

Du vil få mulighed for at deltage i mange forskellige samarbejdssammenhænge med fokus på og omdrejningspunkt i kerneopgaven. Derfor er det vigtigt, at du er en omsorgsfuld, robust og tydelig voksen, der er fleksibel samt indstillet på teamsamarbejde, feedback, refleksion og læring.

 

Du får mulighed for at deltage i og præge skolens pædagogiske udvikling – vi arbejder vi med læringssamtaler og et nyt ”fag”, medborgerskab og dannelse, hvor vi i år har fokus på digital dannelse.
Socialt har vi sommerfest, julefrokost og fredagshygge i uformelle rammer.

Hvem er vi?

Engelsborgskolen er Lyngby-Taarbæks næststørste skole med godt 1.000 elever fordelt på fire og fem spor på alle årgange. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling (0.- 3. klasse), mellemtrin (4.- 6. klasse) og udskoling (7.- 9. klasse).

 

Engelsborgskolen er en gammel, traditionsrig skole. Skolen blev bygget i 1909, og vi har således fejret 100-års jubilæum. Skolen har i en årrække været så privilegeret at have stor søgning, dette betyder at der opleves et pres på kapaciteten og skolen står foran en udbygning og renovering for dermed at være parat til fremtidens udfordringer. Den gamle hovedbygning er fra 1935 og, her har udskolingen til huse. I den gamle hovedbygning er der indrettet et naturfagsområde.

Ledelsen

Skolen har en aktiv og engagerede forældregruppe, en ambitiøs skolebestyrelse og en synlig ledelse. Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som ansatte. Læs mere om skolen på vores hjemmeside.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at ringe til skoleleder Bettina Kallenbach på 45 28 40 01 / 21 33 16 51 og høre mere om stillingen. Derudover kan det aftales at komme forbi til en uforpligtende rundvisning.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende aftaler på området.  Der indhentes straffe- og børneattest på ansøgeren.

Frist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden 27. oktober 2020 klokken 12.00. Vi indkalder løbende til samtale.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontaktperson
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Adresse
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-10-2020
Udløber
27-10-2020
Kviknummer
LJA-81254323
Jobtype
Fuldtid
Fag
Billedkunst, Dansk
Beliggenhed