|   
Del
Gem annonce

Lærerudannet matematiklærer til udskolingen

Engelsborgskolen

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
09-10-2020
Kontakt
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontakt
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-10-2020
Udløber
27-10-2020
Kviknummer
LJA-81254324
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Idræt, Matematik

Engelsborgskolen søger en dygtig og fagligt kompetent matematiklærer, som gerne vil arbejde med supplerende undervisning i matematik pr. 1. december 2020 i en fast stilling på fuld tid.

 

Vil du være en del af en moderne skole, der har ambitioner om høj faglig kvalitet? Foretrækker du at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mulighed for indflydelse, selvstændighed og plads til humor? Får du energi af at udvikle matematik og idræt i tæt samarbejde med kompetente kollegaer? Så se her!

 

50 udskolingselever venter netop nu på den helt rigtige matematik- og idrætslærer i en fast stilling.

 

Engelsborgskolen er en skole hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som kolleger. Vi er på en rejse, hvor vi konstant udvikler os, og vi er en udviklingsorienteret skole med et tæt og forpligtende teamsamarbejde. Vi synes selv at vi tilbyder et ønskejob, og vi håber du vil være med!

Ambitioner om høj faglighed?

Du tror på alle elevers muligheder og kompetencer. Du er læreruddannet med matematik og idræt som linjefag.

 

Du har forståelse for betydningen af et tæt skole-hjem-samarbejde med omdrejningspunkt i det forpligtende fællesskab. Hvis du har sprogfag som tysk, fransk eller engelsk vil der også være mulighed for et skema med en kombination af matematik, idræt og sprog.

 

Din faglighed er i top, og du er ambitiøs og nysgerrig. Du har lyst og vilje til at være med til at skabe et fundament for den enkelte elevs trivsel og læring. Du kan se dig selv på en skole, hvor vi stiller store krav til den daglige undervisning og hinanden.

 

Du får seks fagligt kompetente kolleger inden for matematik i udskolingen,  som tilstræber en varieret didaktisk metode i en vekselvirkning mellem traditionel undervisning, bevægelse, leg, cooperative learning med videre. Der arbejdes med moderne bogsystemer og onlinesider og andet multimodalt materiale.

På udkig efter moderne og udviklingsorienteret skole?

Du får godt 1.000 skønne elever og 135 faglige og engagerede nye kolleger, som vægter samarbejde i et åbent og respektfuldt miljø. Vi arbejder på at eleverne oplever høj faglighed i alle fag samt at de trives og bliver inddraget aktivt og demokratisk i læringen. Vi lægger vægt på at inddrage lærere og pædagoger i skolens faglige og pædagogiske udvikling.

 

Du får et godt samarbejdsklima, der lægger vægt på teamsamarbejde omkring de enkelte klasser og årgange, med afsæt i en formaliseret mødestruktur. Vi prioriterer en høj grad af faglighed med plads til fordybelse, og hvor det kreative i undervisningen er en del af fagligheden. Samtidig lægger vi vægt på elevernes, forældrenes og medarbejdernes ansvarlighed.

Din nye hverdag

Du kommer til at få en til to matematikklasser på 8. årgang og et antal supplerende matematiktimer, samt andre fag der passer til din fagkombination. Derudover er der en årgangskoordinatorfunktion, som kan være en mulighed i stillingen. Din arbejdstid vil være på fuld tid med 26 undervisningslektioner og en ugentlig tilstedeværelse på 32 timer. Der vil vente et grundigt introduktionsprogram, hvor du får tildelt en mentor.

 

Du vil få mulighed for at deltage i mange forskellige samarbejdssammenhænge med fokus på og omdrejningspunkt i kerneopgaven. Derfor er det vigtigt, at du er en omsorgsfuld, robust og en tydelig voksen, der er fleksibel samt indstillet på teamsamarbejde, feedback, refleksion og læring.

 

Du får mulighed for at deltage i samt præge skolens pædagogiske udvikling – vi arbejder vi med læringssamtaler og et nyt ”fag”, medborgerskab og dannelse, hvor vi i år har fokus på digital dannelse. Socialt har vi sommerfest, julefrokost og fredagshygge i uformelle rammer.

Hvem er vi?

Engelsborgskolen er Lyngby-Taarbæks næststørste skole med godt 1.000 elever fordelt på fire og fem spor på alle årgange. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling (0.- 3. klasse), mellemtrin (4.- 6. klasse) og udskoling (7.- 9. klasse).

 

Engelsborgskolen er en gammel, traditionsrig skole. Skolen blev bygget i 1909, og vi har således fejret 100-års jubilæum. Skolen har i en årrække været så privilegeret at have stor søgning, dette betyder at der opleves et pres på kapaciteten og skolen står foran en udbygning og renovering for dermed at være parat til fremtidens udfordringer. Den gamle hovedbygning er fra 1935, og her har udskolingen til huse. I den gamle hovedbygning er der indrettet et naturfagsområde.

Ledelsen

Skolen har en aktiv og engageret forældregruppe, en ambitiøs skolebestyrelse og en synlig ledelse.

 

Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som ansatte. Læs mere om skolen på vores hjemmeside.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at ringe til skoleleder Bettina Kallenbach på 45 28 40 00 / 21 33 16 51 og høre mere om stillingen. Derudover kan det aftales at komme forbi til en uforpligtende rundvisning.

 

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende aftaler på området. Der indhentes straffe- og børneattest på ansøgeren.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden 27. oktober 2020 klokken 12.00. Vi indkalder løbende til samtale.

 

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontaktperson
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Adresse
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-10-2020
Udløber
27-10-2020
Kviknummer
LJA-81254324
Jobtype
Fuldtid
Fag
Idræt, Matematik
Beliggenhed
Gem annonce
   |