Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærerstillinger i Autismeafdelingen til Lille Værløse Skole

Lille Værløse Skole

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
14-06-2021
Kontakt
Lille Værløse Skole
Ryetvej 1
3500 Værløse
Tlf
72 35 73 00
Kontakt
Peter Thomsen
Tlf
72 35 73 00
Ryetvej 1
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-06-2021
Udløber
14-07-2021
Kviknummer
LJA-82250490
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Matematik, Natur/teknologi, Specialundervisning

Genopslag
For at udvide ansøgerfeltet genopslås disse stillinger.
Vi oplever en øget tilgang til Lille Værløse Skole og i Autismeafdelingen, derfor har vi 3 faste lærerstillinger til Autismeafdelingen, med tiltrædelse 1. august 2021.  
 
1. stilling - Lærer i Autismeafdelingen
(Matematik og naturfaglige fag - indskoling)
 
2. stilling - Lærer Autismeafdelingen
(Matematik og naturfaglige fag - indskoling/mellemtrin)
 
3. stilling - Lærer Autismeafdelingen
(Dansk - mellemtrin/udskoling)
 
Hvem er du:

  • Du er uddannet folkeskolelærer med linjefag, som passer til ovenstående fag.
  • Du har erfaring med vores målgruppe, som er elever indenfor Autismespektrumforstyrrelser.
  • Du har solide didaktiske kompetencer, som forudsætning for at kunne tilrettelægge et struktureret og differentieret undervisningsforløb.
  • Har udpræget flair for at danne relationer til elever og kollegaer. Herunder prioritere, udvikle og inspirere i teamsamarbejde.
  • Har kompetencer, lyst og erfaringer med at indgå i tæt forældresamarbejde.

 
Derudover er det vigtigt, at vores nye lærere deler værdier og ambitioner på det grundlag, vi bygger vores skole på. Du har en anerkendende tilgang og ser mennesker som en ressource. Du ser mulighederne i hverdagen og handler derpå, både på den korte og lange bane. Du er god til dit fag og brænder for elevernes læring og trivsel.
 
Hvem er vi?
Autismeafdelingen en gruppeordning, som er placeret på og en del af Lille Værløse Skole, som har egen FFO og Klub.
Vi har kommende skoleår 77 elever, som fordeler sig på 4 storklasser, der er yderligt fordelt på mindre grupper. Vi har elever fra fra 0. klasse til og med 9. klasse.
 
Lille Værløse Skole er karakteriseret ved en flok ambitiøse, engagerede og fleksible medarbejdere, en alsidig og kreativ børnegruppe og en skoleledelse, der fokuserer på at skabe balance mellem faglig udvikling og styrkelsen af personlige og sociale kompetencer.
På skolen er vi meget aktive i samarbejdet med det lokale erhvervsliv/foreninger og omkringliggende samfund, og vi er stolte af, hvordan vores medarbejdere får bragt virkeligheden ind i undervisningen gennem kreative og nyskabende projekter.
 
Vores skole kommer til at bestå af 550 almen elever, 77 elever i Autismeafdelingen og 125 medarbejdere.
Skoledelen er undervisningsmæssigt opdelt i børnemiljø og ungemiljø. En del af børnemiljøet fra 0. – 2. årgang er placeret i Jonstrup med tilhørende FFO. Som en del af skolen har vi en kommunal autismeafdeling med elever fra 0. – 9. årgang.
 
Vores FFO fritidsordning består af Miniklub (0.-3. årgang), Toppen (4. – 6. årgang), Klub 24 (7.– 9. årgang for Lille Værløse Skole, Syvstjerneskolen og Søndersøskolen), samt Autismeafdelingens FFO og Klub.
 
Hertil kommer vores sekretariat, hvor der er tre sekretærer og et antal faglige koordinatorer.
 
Lille Værløse Skole har gode og moderne faglokaler, FFO-faciliteter og udeområder med naturlegeplads. Hertil kommer vores nye, både i Værløse og Jonstrup. Skolen ligger i Furesø Kommune og er beliggende tæt ved Værløse Station og i nærheden af dejlig natur.
 
Kontakt
Du er meget velkommen til at kontakte os i forhold til stillingerne. Du kan kontakt skoleleder Peter Thomsen på tlf. 7216 4645 (Almen) eller Emilie på tlf. 7216 4646 (Autismeafdelingen).
Vi ser meget gerne, at du aflægger skolen et uformelt besøg, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål og fornemme hverdagen hos os. Du er velkommen til at aftale dette, når du kontakter os.
 
Ansøgningsfrist
Senest torsdag d. 15.07.2021 kl. 8.00, men der indkaldes til samtaler løbende.
 
Når du sender din ansøgning vi beder dig søge jobbet online. Klik på "Send ansøgning" nederst og vedhæft din ansøgning, CV, bevis for professionsbachelor som lærer i folkeskolen (obligatorisk) og anden relevant dokumentation. Det er et krav, at du har en fuld professionsbachelor som lærer.
 
Lille Værløse Skole
Ryetvej 1,
3500 Værløse

 

Send ansøgning

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lille Værløse Skole
Ryetvej 1
3500 Værløse
Tlf
72 35 73 00
Kontaktperson
Peter Thomsen
Tlf
72 35 73 00
Adresse
Ryetvej 1
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-06-2021
Udløber
14-07-2021
Kviknummer
LJA-82250490
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Matematik, Natur/teknologi, Specialundervisning
Beliggenhed