Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærerstilling barselsvikar 3. årgang - Sofiendalskolen

Sofiendalskolen

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
07-04-2021
Kontakt
Sofiendalskolen
Lange Müllers Vej 18
9200 Aalborg SV
Kontakt
 
Tlf
99824646
9200 Aalborg SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
25-04-2021
Kviknummer
LJA-81928171
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Sofiendalskolen søger en dygtig dansk-, musik-, billedkunst- eller håndværk/designlærer til vores Trin2 (som dækker 2. og 3. årgang).

Stillingen er et barselvikariat med start den 25. maj/alternativt pr. 1. august 2021 og forventes at løbe hele skoleåret 2021-22. Stillingen er begivenhedsbegrænset på 37 timer ugl. Foruden linjefag i dansk, musik og billedkunst må du meget gerne have f.eks. matematik, idræt, håndværk og design, natur og teknologi eller noget helt fjerde. Vigtigst er det, at du skal være den lærer der brænder for danskfaget, være kreativ og skabe de bedste læringsrammer for vores elever. Du skal forvente at kunne deltage i møder på skolen i uge 26.

Om du er lærer med flere års erfaring eller nyuddannet, betyder mindre, men vi forventer, at du har et stærkt pædagogisk fundament og at du er en stærk klasseleder og performer. Du skal have en indgående forståelse for arbejdet i en pædagogisk virksomhed.

På Sofiendalskolen skal du møde alle børn, unge og voksne med høje forventninger og med en anerkendende tilgang og ressourcetænkning. Du skal have ambitioner på egne såvel som elevernes vegne.

På skolen arbejder vi i forpligtende selvstyrende samarbejdsteam, der består af 5-9 medlemmer og i en del af året vil der ligeledes være tilknyttet en årgangspædagog som har fokus på social træning og trivsel. Du vil indgå i en gruppe særdeles veluddannede, dygtige, omstillings- og udviklingsparate lærere, pædagoger og servicemedarbejdere. Desuden vil du være en del af makerspace- og teknologiteamet.
 
Du skal – sammen med skolens øvrige team - have fokus på fælles aktiviteter, der kan fremme fællesskaber for alle og understøtte inklusion, læring og trivsel for eleverne. Derfor skal du:

  • Have dokumenterede gode resultater for øget læring
  • Have høje faglige forventninger og ambitioner på elevernes vegne og kunne motivere dem
  • Beherske klasseledelse og fokus på relationsarbejde til børn, unge og voksne
  • Du skal have et indgående kendskab til struktur og eksekutive funktioner og med afsæt heri kunne indarbejde dette i din klasseledelse og didaktik
  • Have et stort fagligt engagement og have fokus på læringsresultater
  • Have gode samarbejdsevner, humor og en positiv tilgang til vores arbejdsfællesskab og i mødet med forældre
  • Være optaget af at få øje på den ændring i undervisningen, der gør en forskel for elevernes læring.
  • Være optaget af, at forstå adfærd som kommunikation og vigtig information til dig som lærer
  • Kunne arbejde med feed-back, -up og -forward
Du vil få et introduktionsprogram til skolen og vi vil on-boarde dig til vores forskellige vejledere og organisation og det grundlag vi arbejder på.

Du er uddannet lærer, gerne suppleret med yderligere uddannelse, f.eks. PD. Du har interesse i at arbejde i et eksperimenterende miljø, hvor eleverne kommer først. Du er ambitiøs og klar til at understøtte øget læring og trivsel for vores elever og i øvrigt de mange spændende læringsaktiviteter, der finder sted på vores skole. En af de spændende læringsaktiviteter er netop vores arbejde med teknologier og it, derfor forventer vi, at du har undervisningskompetencer indenfor det naturfaglige og kan indgå i skolens indsats med teknologiforståelse og makerspace. Vi har etableret et nyt makerspace med robotter, programmering, Microbits/ultrabits, 3D-printere og andre spændende teknologier. 

0.-3. årgang er tilknyttet Aalborg Kommunes Skolers arbejde med FACT, som de kommende 2-3 år arbejder med co-teaching og det professionelle læringsfællesskab og som skal skabe større mulighed for inklusion – både i almenområdet men på sigt også i samarbejdet mellem almen og specialområdet (Sofiendalskolen har specialklasser for elever med ADHD og Co morbiditet). Sammen med teamet vil du deltage i undervisning, sparring og vejledning og være med til at strukturere den "nye" måde at arbejde på. Det skal du være åben overfor og finde det både givende og interessant at stille egen praksis til rådighed for egen og fælles videndeling samt kompetenceudvikling.

Sofiendalskolen er en velfungerende folkeskole med ambitioner. Vi er med i en række udviklingsprojekter, vi er partnerskole med Utzon Center Aalborg, der skal fremme kreative og eksperimenterende læreprocesser under overskriften "Arkitektur er noget vi leger". Vi prioriterer, at alle har det godt, lærer mest muligt og trives, bl.a. gennem en tidlig indsats. Skolens medarbejdere er engagerede, veluddannede og optaget af, at alle bliver endnu dygtigere og at alle trives.
 
Sofiendalskolen ligger i Aalborg SV, er en stor by skole mellem Hobrovej, Hasseris og City Syd. Skolen skal de kommende år i gang med en omfattende renovering og tilbygning for ikke mindre end 75 mio. og omdannes til fremtidens skole. På skolen er vi knap end 700 elever og over 100 ansatte. Det betyder, at du dagligt vil omgås mange børn og voksne, der stiller krav om tydelighed, ligeværd, ordenssans, selvstændighed og en positiv indstilling til arbejdet. Et bæredygtigt arbejdsmiljø har høj prioritet på Sofiendalskolen.
 
Læs gerne skolens kernefortælling på www.sofiendalskolen.dk

Yderligere oplysninger om stillingen eller skolen fås ved henvendelse til afdelingsleder Kirsten Pedersen eller skoleleder René Arnold Knudsen på 99824646/93520540.
 
Ansøgningsfrist: 25.04.21

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Velkommen til Skoleforvaltningen. Vi er en organisation i konstant udvikling, for det skal vi være for at følge med og i fællesskab gøre det allerbedste for børn og unge. Vores vision hedder Noget at have det i, og igennem den er det vores fornemmeste opgave at danne og udvikle dem, der er en del af vores skoler og skoletilbud. For uanset hvad vi arbejder med, og hvordan vi gør det, det er dem, det hele handler om – børn og unge i vores kommune.
Frugten af vores fælles arbejde skal være elever, der trives og bliver så dygtige, som de overhovedet kan, og det kræver meget af både voksne, børn og unge. Vi har store ambitioner og vi arbejder sammen for, at vores fælles vision når helt ud i alle kroge af forvaltningen og helt ind i kerneopgaven. Ingen må være i tvivl om, at i folkeskolen i Aalborg Kommune har vi noget at have det i.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2c90e665)

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Sofiendalskolen
Lange Müllers Vej 18
9200 Aalborg SV
Kontaktperson
 
Tlf
99824646
Adresse
9200 Aalborg SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
25-04-2021
Kviknummer
LJA-81928171
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed