Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til udskolingen på Toftehøjskolen!

Distriktsskole Ølstykke,

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
27-06-2019
Kontakt
Distriktsskole Ølstykke,
Frederiksborgvej 4
3650 Ølstykke
Kontakt
Bettina Brandt
Tlf
7259 9108
Frederiksborgvej 4
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-06-2019
Udløber
23-08-2019
Kviknummer
LJA-74247041
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Fysik/kemi, Madkundskab, Matematik, Natur/teknologi

Distriktsskole Ølstykke, afd. Toftehøjskolen, søger dygtige lærere til udskolingen med start hurtigst mulig. Stillingerne er fuldtidsstillinger.

Vi søger en lærer, der kan undervise i de naturvidenskabelige fag i udskolingen (fysik, matematik og øvrige naturfag). Derudover søger vi en lærer med almindelige skolefag gerne madkundskab.

Vi er en skole, hvor faglighed, udvikling, engagement og et godt arbejdsmiljø vægtes højt, og vi har et godt kollegialt fællesskab. 

Toftehøjskolen er en skole med engagerede børn, forældre og medarbejdere, hvor vi er optagede af at skabe en god skolehverdag, så alle børn udvikler sig bedst muligt. Vi prioriterer den pædagogiske drøftelse og vores muligheder gennem dialog. Vi arbejder i selvstyrende team, så det er vigtigt, at du er en teamplayer, som synes, at det er givtigt at løfte i flok.
 
Distriktsskole Ølstykke i Egedal Kommune er en skole med ca. 1200 elever, som er fordelt på tre afdelinger; Toftehøjskolen, Hampelandskolen og Maglehøjskolen.  

Hos os er vi organiseret i selvstyrende team. Det selvstyrende team er organiseret omkring den enkelte årgang. Lærere og pædagoger samarbejder ligeværdigt om årgangen. Det selvstyrende team løfter både undervisningsopgaven og alle de øvrige arbejdsopgaver, der er relateret til undervisningsopgaven. Lærere og pædagoger påtager sig i fællesskab klasselærerrollen.

Toftehøjskolen er kendetegnet ved et fagligt miljø, der er ambitiøst, og i de naturvidenskabelige fag er der et udvidet samarbejde omkring fagene, og der er prioriteret, at der er flere lærere på samtidig i flere af timerne.

Arbejdsforhold
I Egedal Kommune har vi en lokalaftale, der sikrer tid til forberedelse og samarbejde. Vi har en fast mødestruktur, der gør at arbejdsdagen er kendt og overskuelig.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Distriktsskole Ølstykke på www.distriktsskole-oelstykke.dk

Vil du vide mere, kan du kontakte pædagogisk daglig leder Kai Kongsgaard på 7259 9103.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket senest den 23. august 2019. Vi afholder samtaler løbende.

Ansøg i linket

Egedal Kommune
Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Vi tror på, at en spændende arbejdsdag, hvor din faglighed kommer i spil sammen med kollegaernes, giver gode jobs, gode medarbejdere og god service. Kommunen har flere spændende jobtilbud og med en rivende byudvikling, er her også mange boliger under opførelse, og nye byer på vej. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Distriktsskole Ølstykke,
Frederiksborgvej 4
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Bettina Brandt
Tlf
7259 9108
Adresse
Frederiksborgvej 4
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-06-2019
Udløber
23-08-2019
Kviknummer
LJA-74247041
Jobtype
Fuldtid
Fag
Fysik/kemi, Madkundskab, Matematik, Natur/teknologi
Beliggenhed