Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til skoleåret 21-22 på Skolen i Nordøstamager

Skolen i Nordøstamager

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2021
Kontakt
Skolen i Nordøstamager
Lybækgade 20
2300 København S
Kontakt
Marie Beklar
Tlf
21850481
Lybækgade 20
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2021
Udløber
03-05-2021
Kviknummer
LJA-81963966
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Matematik, Øvrige Job

Skolen i Nordøstamager (NØA) er en forholdsvis ny skole, hvor de første elever begyndte i skoleåret 19-20. I skoleåret 21-22 har vi således 0., 1. og 2. klasse på skolen. Til det kommende skoleår søger vi to dygtige lærere til det team, der arbejder med 1. og 2. årgang.

 

Vi har brug for lærere med dansk eller matematik som undervisningsfag  derudover skal du kunne undervise i et eller flere af de øvrige fag, der indgår på 1. og 2. årgang.

 

På NØA har vi fleksibel planlægning, så fagene ligger ikke som faste timer på skemaet, men som en del af skiftende, tværfaglige forløb, og du vil kunne varetage undervisning, som du samarbejder med andre faglærere om at forberede. Derfor er din nøjagtige kompetenceprofil ikke afgørende. Derimod er det helt afgørende, at du har robustheden og lysten til at være en del af en skole under opbygning med alle de attraktive, udfordrende og overraskende opgaver, det fører med sig.

 

Vi forventer, at du:

 

 

  • er læreruddannet med en høj faglighed og et skarpt blik for skolens kerneopgave

 

  • har et bredt læringssyn og lyst til at arbejde praksisorienteret med skolens fag

 

  • er relationskompetent og kan skabe et trygt læringsmiljø for eleverne

 

  • er god til at samarbejde med både kolleger, ledelse, forældre og andre aktører

 

  • har drivkraft ift. skoleudvikling og det at bygge noget nyt op sammen med andre

 

 

Vi forventer endvidere, at du har arbejdsglæde og gåpåmod, også når hverdagen byder på kompleksitet og uforudsigelighed. Du er mødestabil, fleksibel og initiativtagende i hverdagen til gengæld bliver du en del af et stærkt fællesskab, der brænder for at udvikle det bedste skole- og fritidstilbud for NØAs børn.

 

Lidt mere om os:

Skolen i Nordøstamager er startet op i august 2019 med den første 0. årgang og skal på sigt udbygges til en tre-sporet skole fra 0.-9. klasse.

 

Indtil vores egen skolebygning står færdig i vinteren 2022-23, holder vi til i lokaler på Skolen på Amagerbro, hvor vi har et godt samarbejde med både personale og ledelse.

 

Til vores skole hører en fritidsordning (KKFO), og hos os arbejder lærere og pædagoger tæt sammen om at give børnene en tryg og motiverende dag. Vi prioriterer tid til fælles forberedelse, både af konkrete aktiviteter og til fastlæggelse af skolens overordnede linjer. Som medarbejder har man således stor medindflydelse og medansvar ift. udviklingen af skolen.

 

Vi er en ung organisation med store visioner, men hvor kulturen er under opbygning, og vores aktiviteter løbende må tilpasses de strukturelle forhold. Derfor er vi omhyggelige ift. at afprøve og drøfte, hvordan den pædagogiske praksis skal se ud. Vi forventer, at du også vil gøre dig selv til en aktiv medspiller heri.

 

Ansættelsesvilkår:

Vi har to ledige stillinger, den ene er på fuld tid, mens den anden er på 30 t/uge. Skriv i din ansøgning, hvis du ønsker en stilling på nedsat tid.

 

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst. Ved ansættelse indhentes børne- og straffeattest samt reference.

 

Tiltrædelse den 1. august 2021.

 

Mere information:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marie Beklar på 2185 0481.

 

Du kan også læse mere om vores skole her: www.nordoestamager.aula.dk

 

Send os din ansøgning med CV.

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 3. maj 2021

Ansættelsessamtaler finder sted den 10. og 11. maj.
Ansøgning skal sendes igennem dette link:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=172879&DepartmentId=19141&MediaId=4747&SkipAdvertisement=true

Venlig hilsen
Københavns Kommune

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen i Nordøstamager
Lybækgade 20
2300 København S
Kontaktperson
Marie Beklar
Tlf
21850481
Adresse
Lybækgade 20
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2021
Udløber
03-05-2021
Kviknummer
LJA-81963966
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Matematik, Øvrige Job
Beliggenhed