Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til Pilegårdsskolen

Tårnby Kommune

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
03-07-2020
Kontakt
Tårnby Kommune
Amager Landevej 76
2770 Kastrup
Tlf
32471256
Kontakt
Eleen H. Hansen
Tlf
32471256
Amager Landevej 76
2770 Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2020
Udløber
02-08-2020
Kviknummer
LJA-80542011
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Billedkunst, Engelsk, Idræt, Matematik, Musik, Svømning

På Pilegårdsskolen i Tårnby Kommune søger vi 4 lærere på fuldtid til det kommende skoleår med fastansættelse fra den 1. august 2020. 3 af stillingerne er genopslag.

 

Vi er en stor skole, med mange funktioner og udviklingsmuligheder. Vi har fået en klasse mere og flere ressourcer, og vi skal derfor sige velkommen til en del nye kolleger næste år.

 

I Tårnby Kommune er det besluttet, at nyuddannede lærere på fuld tid har et lektionstal ved fuld tid på max. 24 lektioner. Derudover tilbyder Pilegårdsskolen tutorordning for nyansatte og læringssamtaler med AKT-vejleder for nyuddannede. Vi lover også at skabe rum og rammer for faglig og personlig udvikling. 


Ansøgere skal have en faglig profil og kompetencer:

  • Matematik i udskolingen på en af vores profillinjer samt fag på mellemtrinnet, der gerne må være et eller flere af følgende fag: H/D, idræt, engelsk, billedkunst, pigesvømning, musik-valgfag og madkundskab
  • Læsevejledning i indskolingen samt fag på mellemtrinnet inden for nogle af følgende fag: H/D, idræt, engelsk, billedkunst, pigesvømning, musik-valgfag og madkundskab, og støtte af elev
  • Matematik i indskolingen, gerne med engelsk og musik ville være et plus
  • Dansk i kommende 1. klasse, og gerne med musik og andre relevante fag

Vi vægter trivselsarbejde højt og alle teams har derfor ressourcetimer.

 

Vi søger lærere, der er fleksible og samarbejdsorienterede, og som brænder for deres fag, læring, trivsel og udvikling.

 

Pilegårdsskolen er én af 7 folkeskoler i Tårnby Kommunes skolevæsen. Vi er ca. 90 undervisere og ca. 1150 elever på 0.-9. klassetrin. Skolen ligger i et parcelhusområde tæt ved Amager Fælled og med kort afstand til de mange åben-skoletilbud i både Tårnby og København. Den har et godt omdømme, oplever stor opbakning blandt distriktets forældre og er tæt forankret i lokalmiljøet.

Vi arbejder for at fastholde og udvikle en inkluderende skole med relationskompetente voksne i en skolehverdag præget af gensidig respekt. I skoleåret 2020/21 fortsætter vi arbejdet med de øvrige skoler om professionelle læringsfællesskaber. Udskolingen er, som noget særligt for Pilegårdsskolen, organiseret i profillinjer - se evt. skolens hjemmeside her


Faglige kvalifikationer:

Læreruddannelse med et eller flere af de nævnte fag.


Ønsker til personlige egenskaber:

Vi søger inkluderende lærere, der behersker klasseledelse, og som har engagement, samarbejdsevne, ansvarsbevidsthed, positivt livssyn og masser af godt humør.


Vi tilbyder:

  • et skolemiljø med udvikling og positiv ånd
  • et teambaseret og godt arbejdsmiljø
  • et spændende lærerjob.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Lærernes Centralorganisation efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.


Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til skoleleder Kaj Klint Pedersen, viceskoleleder Thomas Reitz Larsen eller pædagogisk afdelingsleder Jonas Kloppenborg.


Alle træffes på telefonnr. 32507525.


Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag og torsdag i uge 32.


Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via link på Tårnby Kommunes hjemmeside. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via linket på Tårnby Kommunes hjemmeside. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.


Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.  

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: Databeskyttelsesrådgiver.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Tårnby Kommune
Amager Landevej 76
2770 Kastrup
Tlf
32471256
Kontaktperson
Eleen H. Hansen
Tlf
32471256
Adresse
Amager Landevej 76
2770 Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2020
Udløber
02-08-2020
Kviknummer
LJA-80542011
Jobtype
Fuldtid
Fag
Billedkunst, Engelsk, Idræt, Matematik, Musik, Svømning
Beliggenhed