Del
Gem annonce

Lærere til matematik, dansk, tysk og musik til Grønnevang Skole

Hillerød Kommune

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
29-04-2020
Kontakt
Tlf
72320000
Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80178724
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Musik, Tysk

Til det nye skoleår søges lærere til matematik, dansk, tysk og musik til Grønnevang Skole

Til skolestart i august 2020 har vi desværre lærere, der går på pension. Derfor søger vi lærere til Grønnevang Skole. Vi står og mangler lige dig, der gerne vil være en del af et virkelig godt kollegialt fællesskab, hvor vi er sammen om opgaverne og har det godt, mens vi er det.

Vi tilbyder

  • en stilling hvor et eller flere af fagene matematik, dansk, tysk og musik indgår i skemaet. Derudover ser vi på, hvilke fag du gerne vil byde ind med.
  • rigtig gode fysiske rammer og et godt kollegialt miljø, hvor vi glæder os til at tage imod dig.
  • en arbejdstidsaftale lavet i samarbejde med lærerforeningen og Hillerød Kommune, der sikrer et loft over undervisningstiden og en aftale om tid til individuel og fælles forberedelse og også tid til at arbejde hjemmefra.
  • hvis du er studerende, så er du også velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker os en kollega som

  • vil arbejde for en styrket faglig udvikling sammen med os.
  • har en undervisningspraksis, der er præget af et resursesyn på vores elever, vores kolleger og på sig selv.
  • har en positiv tilgang til, at ting kan lade sig gøre.

Ansøgningen med CV og relevante bilag skal sendes elektronisk. Vi holder samtaler løbende og efter aftale med ansøger. Sidste frist for at søge er mandag d. 1. juni.

Stillingerne er faste stillinger og som udgangspunkt fuld tid. Ønsker du nedsat tid eller studiejob under læreruddannelsen, er det også muligt. Ved spørgsmål kontakt distriktsskoleleder Anja Athar tlf. 72 32 73 40 mail aath@hillerod.dk , afdelingsleder 6. til 9. årgang Lars Hellesen lahe@hillerod.dk tlf. 72 32 73 50 eller afdelingsleder 0. til 5. årgang Jamie Stevenson tlf. 72 32 73 45 jast@hillerod.dk

Om Grønnevang Skole

Grønnevang Skole ligger på 3 afdelinger og er opdelt i indskoling 0. til 5. årgang og udskoling 6. til 9. årgang. Det understøtter vores mulighed for at skabe et specialiseret børne- og ungemiljø. Vi har to specialklasserækker, Basisklasser for nytilkomne til Hillerød Kommune og LST-kurser, så vi er en skole, hvor der er mange forskelligartede opgaver og rigtig mange muligheder. Selvom vi på papiret er en stor organisation, så er vi organiseret i overskuelige og trygge enheder og afdelinger. Alle er på en gang en del af et nært miljø og en mangfoldig organisation.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontaktperson
Tlf
72320000
Adresse
Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80178724
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Musik, Tysk
Beliggenhed
Gem annonce