Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til Maglehøjskolen!

Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
30-05-2019
Kontakt
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontakt
Birgitte Jacobsen
Tlf
72598705
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-05-2019
Udløber
20-06-2019
Kviknummer
LJA-73712984
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Matematik, Tysk

Distriktsskole Ølstykke, afd. Maglehøjskolen, søger dygtige lærere til indskoling og udskoling med start hurtigst mulig. Stillingerne er fuldtidsstillinger.

Vi søger lærere, der bl.a. kan undervise i matematik i indskolingen eller tysk. Øvrige fagkombinationer vil også komme i betragtning.

Distriktsskole Ølstykke i Egedal Kommune er en skole med ca. 1220 elever, som er fordelt på tre afdelinger; Hampelandskolen, Maglehøjskolen og Toftehøjskolen.  

Vi er en skole, hvor faglighed, udvikling, engagement og et godt arbejdsmiljø vægtes højt, og vi har en masse gode kollegaer, som venter på at byde dig velkommen!

Maglehøjskolen er en særdeles udviklingsorienteret skole, der har et veludviklet team-samarbejde og et velfungerende samarbejde mellem pædagoger og lærere. Maglehøjsko-len har i mange år arbejdet med selvstyrende team, og stort medansvar og medindflydelse findes i de enkelte team. Det selvstyrende team er organiseret omkring den enkelte årgang. Lærere og pædagoger samarbejder ligeværdigt om årgangen. Det selvstyrende team løfter både undervisningsopgaven og alle de øvrige arbejdsopgaver, der er relateret til undervisningsopgaven. Lærere og pædagoger påtager sig i fællesskab klasselærerrollen.

Skolen er desuden langt i digitalisering af undervisningen og i arbejdet med inkluderende læringsmiljøer. Skolen er kendetegnet ved at have fokus på det hele barn og vægter således dannelsesopgaven særdeles højt. Skolen er, ligesom de øvrige skoler i distriktet, med i projektet Orkestermester, som er et samarbejde med den lokale musikskole, hvor alle børn i indskolingen lærer at spille et instrument, hvorefter der dannes skoleorkestre på mellemtrinnet.

Maglehøjskolen er en skole fyldt med engagerede børn og medarbejdere, hvor vi er op-taget af at skabe en god skolehverdag, så alle børn udvikler sig bedst muligt. Vi prioriterer det gode samarbejde i en dagligdag, hvor alle er indstillet på at støtte og hjælpe hinanden i et godt arbejdsmiljø og et stærkt fagligt fællesskab. Det er vigtigt for os alle, at vi har en oplevelse af at lykkes med vores kerneopgave, og i øvrigt kan gøre det i en hverdag, hvor der er plads til godt humør og omsorg for hinanden.

Arbejdsforhold
Vi har i Egedal Kommune en lokalaftale, der sikrer tid til forberedelse og samarbejde med kolleger. Lærerne har mulighed for at henlægge individuel forberedelse til andre steder end på skolen.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Distriktsskole Ølstykke på www.distriktsskole-oelstykke.dk

Vil du vide mere, kan du kontakte pædagogisk daglig leder Birgitte Jacobsen på 7259 8705.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket senest den 20. juni 2019. Vi afholder samtaler løbende.

Egedal Kommune
Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Vi tror på, at en spændende arbejdsdag, hvor din faglighed kommer i spil sammen med kollegaernes, giver gode jobs, gode medarbejdere og god service. Kommunen har flere spændende jobtilbud og med en rivende byudvikling, er her også mange boliger under opførelse, og nye byer på vej. Læs mere om os på EgedalKommune.dk      

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Birgitte Jacobsen
Tlf
72598705
Adresse
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-05-2019
Udløber
20-06-2019
Kviknummer
LJA-73712984
Jobtype
Fuldtid
Fag
Matematik, Tysk
Beliggenhed