Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til Magleblik Skole i Halsnæs Kommune: Dansklærer til udskoling samt matematiklærer til mellemtrin

Magleblik Skole

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
24-06-2021
Kontakt
Magleblik Skole
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Tlf
47723020
Kontakt
Wenche Fogsgaard
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-06-2021
Udløber
25-07-2021
Kviknummer
LJA-82297840
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Matematik

Vil du være en aktiv del af udviklingen på vores gode skole, så vi kommer nærmere at blive den skole, hvor alle lykkes? Så har du muligheden for at søge en stilling på Magleblik Skole.

Vi søger to dygtige og engagerede lærere til mellemtrin og udskoling.

Den ene lærerstilling er til udskolingen og indeholder dansk kombineret med sundhed. Det er biologi gerne kombineret med geografi, idræt og/eller madkundskab. Stillingen indeholder både undervisning på almen, lige som der er undervisning i vores lille AA-klasse, hvor tre elever med generelle indlæringsvanskeligheder udgør enheden.

Den anden stilling er til mellemtrinnet og tager afsæt i matematik gerne i kombination med kulturfag og N/T.

For begge stillinger gælder det, at vi selvfølgelig også er nysgerrige på de kompetencer, som du har med dig i din rygsæk.

Magleblik Skole har kommunens højeste professionelle kapital blandt personalet samtidig med, at vi har den højeste undervisningseffekt. Der er ingen tvivl om, at den måde vi omgås, er en stor del af vores succes. Hos os er der rart at være og anerkendelse er en naturlig del af hverdagen.

Når vi taler om tingene, gør vi det sammen: lærere, pædagoger, ledere og bestyrelse. Derfra træffer vi valg og handler. Vi gør det medarbejderbåret, og vi gør det modigt. Vi gør det med udgangspunkt i den nyeste forskning og med børn og unges trivsel på sinde.

På Magleblik Skole tager vi afsæt i en ressourceorienteret tilgang, hvor menneskesynet er det bærende element. Du vil blandt andet indgå i et spændende samarbejde med Louise Klinge om relationskompetence.

Herudover har vi, som den eneste skole i Danmark, faget Livsduelighed på skoleskemaet på alle årgange med fokus på personlig og social udvikling med socio-emotionel træning (PERMA, styrker, robusthed, motivation og selvværd), og i det nye år åbner vi et Familieakademi.

Vi ser efter et første noget anderledes skoleår, at vores valg allerede har medført de første målbare resultater, og vi inviterer dig ind i den fortsatte udvikling.

Du inviteres med andre ord ind i arbejdet med Magleblik Skoles udvikling ud fra et overordnet tema om, at alle skal lykkes børn som voksne. Lykkes gennem fokus på udvikling af relationskompetence, samarbejde, praksisudvikling, motivation, dannelse og organisatorisk struktur. Foruden vil du opleve at arbejde i en kommune med gode vilkår for lærere og på en skole, hvor vi holder ord og har respekt for vores medarbejdere. Her er stor frihed under ansvar.


Vi forventer, at du

 • Er uddannet lærer.
 • Har kvalifikationer, lyst og evner til at arbejde i og med inkluderende læringsmiljøer.
 • Har vilje og evne til at arbejde ressourceorienteret.
 • Er ansvarlig og dygtig til at samarbejde.
 • Er rummelig og struktureret.
 • Har didaktisk og pædagogisk indsigt og kompetencer.
 • Er positiv, ser muligheder og så er humor en nødvendighed.
 
Vi tilbyder
 • Et dynamisk og positivt miljø i selskab med dygtige kollegaer.
 • Teamsamarbejde i en engageret personalegruppe.
 • En hverdag omgivet af fantastiske børn og unge.
 • En arbejdsplads med stor vægt på trivsel og arbejdsglæde.
 • Udvikling af personlige og faglige kvalifikationer.
 • En modig og udviklingsorienteret skole.
 • En folkeskole med hjertevarme og en givende personalegruppe.
 • Mulighed for linjefagsuddannelser for nye kolleger.
 
Magleblik Skole er en levende og mangfoldig skole med 550 elever fordelt i indskoling 0. til 3. klassetrin, mellemtrin 4. til 6. klassetrin og udskoling med 7. til 9. klassetrin samt Basen. Der er tilknyttet inklusionsklasser for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.
Magleblik Skole ligger tæt ved offentlige transportmuligheder, i nærheden af fjord/skov og med dejlige grønne udearealer.


Kontakt

Hvis du vil vide mere om en af stillingerne, er du velkommen til at kontakte skoleleder Wenche Fogsgaard, tlf.: 2164 3265.
 

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst samt principperne om Ny løn.
Vi gør opmærksom på, at skolen indhenter børne- og straffeattester samt referencer.


Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er søndag den 25. juli. Vi forbeholder os retten til løbende samtaler samt ansættelser.


Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Magleblik Skole
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Tlf
47723020
Kontaktperson
Wenche Fogsgaard
Adresse
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-06-2021
Udløber
25-07-2021
Kviknummer
LJA-82297840
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Matematik
Beliggenhed