Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til Lille Værløse Skole i Furesø Kommune

Lille Værløse Skole

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
03-05-2022
Kontakt
Lille Værløse Skole
Ryetvej 1
3500 Værløse
Tlf
72 35 73 00
Kontakt
Lille Værløse Skole
Tlf
72 35 73 00
Ryetvej 1
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2022
Udløber
30-05-2022
Kviknummer
LJA-83582387
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Lærere med tiltrædelse 1. august 2022

Lille Værløse skole søger lærere til vores almen afdeling og vores gruppeordning for elever med autisme.

Gruppeordning afdeling
Hvem er du?

 • Du er uddannet folkeskolelærer.
 • Du har erfaring med vores målgruppe, som er elever indenfor Autismespektrumforstyrrelser.
 • Du har solide didaktiske kompetencer, som forudsætning for at kunne tilrettelægge et struktureret og differentieret undervisningsforløb.
 • Har udpræget flair for at danne relationer til elever og kollegaer. Herunder prioritere, udvikle og inspirere i teamsamarbejde.
 • Har kompetencer, lyst og erfaringer med at indgå i tæt forældresamarbejde.

Almen afdeling
Hvem er du?
 • Du skal være uddannet  folkeskolelærer.
 • Har gode faglige og didaktiske evner i dine fag og formår at gøre undervisningen levende, engagerende og lærerig
 • Har en positiv, humoristisk og anerkendende tilgang til børn og voksne
 • Besidder stærke relationskompetencer
 • Nærer et brændende ønske om at skabe motiverende og lærerige læreprocesser, ser muligheder og handler derefter.
 • Får energi af at være på en folkeskole i konstant udvikling
 • Ser forældresamarbejdet som en vigtig del af dit arbejde


Ovenstående to stillinger er faste stillinger på 37 timer pr. uge. Hvis det ønskes kan der også være tale om et lavere ugentlig timetal.

For begge stillinger gælder det, at den opdaterede liste over fag og årgange som stillingen indeholder kan ses på vores hjemmeside:

Vores skole | Lille Værløse Skole (furesoe.dk)


Generelt
Derudover er det vigtigt, at vores nye lærere deler værdier og ambitioner på det grundlag, vi bygger vores skole på. Du har en anerkendende tilgang og ser mennesker som en ressource. Du ser mulighederne i hverdagen og handler derpå, både på den korte og lange bane. Du er god til dit fag og brænder for elevernes læring og trivsel.


Hvem er vi?
Vores skole består af i alt 665 elever og 110 medarbejdere.

Skoledelen er undervisningsmæssigt opdelt i børnemiljø og ungemiljø. En del af børnemiljøet fra 0. – 2. årgang er placeret i Jonstrup med tilhørende FFO. Som en del af skolen har vi en kommunal gruppeordning med elever fra 0. – 9. årgang.

Som en del af skolen har vi en gruppeordning som en del af Lille Værløse Skole.

Gruppeordninger har 77 elever, som fordeler sig på 4 storklasser, der er yderligt fordelt på mindre grupper. Det betyder, at der i  gennemsnittet er 7 elever i hver gruppe. Vi har elever fra fra 0. klasse til og med 9. klasse.


Lille Værløse Skole er karakteriseret ved en flok ambitiøse, engagerede og fleksible medarbejdere, en alsidig og kreativ børnegruppe og en skoleledelse, der fokuserer på at skabe balance mellem faglig udvikling og styrkelsen af personlige og sociale kompetencer.

På skolen er vi meget aktive i samarbejdet med det lokale erhvervsliv/foreninger og omkringliggende samfund, og vi er stolte af, hvordan vores medarbejdere får bragt virkeligheden ind i undervisningen gennem kreative og nyskabende projekter.

Lille Værløse Skole har gode og moderne faglokaler, FFO-faciliteter og udeområder med naturlegeplads. Hertil kommer vores nye, både i Værløse og Jonstrup. Skolen er tæt beliggende tæt ved Værløse Station og i nærheden af dejlig natur.


Kontakt
Du er meget velkommen til at kontakte os i forhold til stillingen. Du kan kontakt skoleleder Peter Thomsen på tlf. 72 16 46 45 (Almen) eller Emilie 72 16 46 46 (Autismeafdelingen).
Vi ser meget gerne, at du aflægger skolen et uformelt besøg, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål og fornemme hverdagen hos os. Du er velkommen til at aftale dette når du kontakter os.

Ansøgningsfrist
Seneste mandag d. 30. maj 2022 kl. 10.00

Ansættelsessamtaler
Onsdag d. 1 juni 2022, efter kl. 15.00

Når du sender din ansøgning vi beder dig søge jobbet online. Klik på "Send ansøgning" nederst og vedhæft din ansøgning, CV, bevis for professionsbachelor som lærer i folkeskolen (obligatorisk) og anden relevant dokumentation. Det er et krav et krav at du har en fuld professionsbachelor som lærer.
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lille Værløse Skole
Ryetvej 1
3500 Værløse
Tlf
72 35 73 00
Kontaktperson
Lille Værløse Skole
Tlf
72 35 73 00
Adresse
Ryetvej 1
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2022
Udløber
30-05-2022
Kviknummer
LJA-83582387
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed