Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til Kompetencecenter Grønnevang (KCG)

Grønnevang Skole

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
02-05-2023
Kontakt
Grønnevang Skole
Jespervej 148
3400 Hillerød
Tlf
72327300
Kontakt
Joan Lyngholm
Tlf
72 32 73 65
Jespervej 148
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-05-2023
Udløber
30-05-2023
Kviknummer
LJA-84743948
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Idræt, Matematik

Da vi udvider med flere klasser i kommende skoleår, søger vi pr. 1. august 2023 nye kolleger:
 

  • to lærere til indskolingen (1.-5.kl.) gerne med linjefag i matematik eller dansk
  • en lærer til udskolingen (6.-9.kl.) gerne med linjefag i matematik og med enten fysik, idræt eller engelsk

Om KCG

KCG er en del af Grønnevang Skole og har ca. 100 elever i to specialklasserækker. Den ene klasserække er for elever med generelle indlæringsvanskeligheder, den anden for elever med tale-læse-sprog-vanskeligheder. Der er i KCG desuden en læse-skrive-teknologikursus- og vejlederfunktion, der ligesom specialklasserækkerne er et specialpædagogisk tilbud til alle folkeskoler i Hillerød og i andre kommuner. Eleverne i Kompetencecentret er kendetegnet ved at være i komplicerede læringssituationer og have sammensatte vanskeligheder. Undervisningen tager således udgangspunkt i elevernes kompetencer og potentialer.

KCG står for en specialpædagogisk praksis, som udspringer af stor faglig viden, erfaring og engagement inden for tale-, læse- og sprogområdet og inden for hele det specialpædagogiske felt. Hverdagen er kendetegnet ved et tæt samarbejde mellem kompetencecentrets lærere, pædagoger, logopæder og ergoterapeut, og desuden et tæt team-samarbejde om undervisningsopgaven. Vi har fokus på en mentaliserende tilgang til elever og kolleger og underviser efter Co-teachingprincipper. I praksis vil et lærerskema typisk være en kombination af fagtimer og Co-teachingtimer, ligesom der herudover kan være opgaver og funktioner, der tager udgangspunkt i den enkeltes interesser og kompetencer.

Om Grønnevang Skole
Grønnevang Skole ligger på flere matrikler og er både i KCG og i almenskolen opdelt i 0. til 5. årgang og 6. til 9. årgang. Det understøtter vores mulighed for at skabe et specialiseret børne- og ungemiljø. Vi har samlet omkring 850 elever. Grønnevang Skole ligger i Hillerød i naturskønne og åbne omgivelser nær St. Dyrehave og med gode offentlige transportforbindelser. Der er gode fysiske rammer for både elever og personale i en renoveret skole og et godt kollegialt miljø, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Grønnevang Skole er en stor og spændende arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder. Vi er optagede af at udvikle god fælles praksis gennem fokus på bl.a. supervision, teamudvikling og ledelse tæt på. Grønnevang Skole har desuden særligt fokus på et tæt og inkluderende samarbejde mellem almen- og specialklasser.

Vi ønsker os lærere, der:
  • Har kompetencer og lyst til at arbejde med specialpædagogiske læringsforløb i flere fag, og som vil være en del af et stærkt fagligt miljø
  • Har en praksis, der tager udgangspunkt i eleverne, og som målrettet og sammen med de øvrige voksne kan arbejde helhedsorienteret og lede både hele klassen og den enkelte elev på vej i faglig, social og personlig udvikling
  • Er uddannet lærer - gerne med specialpædagogik på linje eller anden specialpædagogisk efteruddannelse
  • Har et resursesyn på vores elever, vores kolleger og os selv, og hvor refleksion over egen og andres praksis er en selvfølge
  • Stillingerne er som udgangspunkt på fuld tid, men deltid kan også komme på tale.

Ansættelsesvilkår
Vi ønsker os, at du kan starte fra den 1. august 2023. Tag meget gerne kontakt til os for at høre mere om vores spændende arbejdsplads, arbejdsopgaverne i KCG og de kompetente teams, du kan blive en del af.

Kontakt afdelingsleder i KCG indskoling, Joan Lyngholm, på telefon 72 32 73 65, mail jolin@hillerod.dk eller Signe Gylling - afdelingsleder i KCG udskoling på telefon 72 32 73 60, mail siggy@hillerod.dk.

Når du sender din ansøgning, skal den sendes elektronisk, og der skal indgå CV, relevante eksamensbeviser og relevante udtalelser. Ansøgningsfristen er tirsdag den 30. maj kl. 12.00. Vi holder samtaler den 14. juni og 16. juni.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Grønnevang Skole
Jespervej 148
3400 Hillerød
Tlf
72327300
Kontaktperson
Joan Lyngholm
Tlf
72 32 73 65
Adresse
Jespervej 148
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-05-2023
Udløber
30-05-2023
Kviknummer
LJA-84743948
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Idræt, Matematik
Beliggenhed