Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærere til Grønnevang Skolen i Hillerød

Grønnevang Skole

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
04-09-2018
Kontakt
Grønnevang Skole
Jespervej 148
3400 Hillerød
Tlf
7232 7300
Kontakt
Grønnevang Skole
Tlf
7232 7300
Jespervej 148
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-09-2018
Udløber
16-09-2018
Kviknummer
LJA-65155530
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Idræt, Matematik, Specialundervisning, Øvrige Job

Lærer til udskoling, indskoling, basisklasse, speciallærere og pædagog til Grønnevang Skolen i Hillerød

Grønnevang Skole i Hillerød Kommune søger lærere til specialklasse på Kompetencecenter Grønnevang, til vores almenklasser kombineret med basis i indskolingen og til udskolingen.

Om Grønnevang Skole
Grønnevang Skole ligger på 3 afdelinger og er opdelt i 0. til 5. årgang og 6. til 9. årgang. Det understøtter vores mulighed for at skabe et specialiseret børne- og ungemiljø. Vi har omkring 1000 elever, og vi har plads til flere, men selvom det lyder af mange, så medfører afdelingsopdelingen og vores organisering i huse, at skolen ikke opleves for stor af hverken medarbejdere eller elever. Samtidig giver vores størrelse os mange spændende muligheder.

På Grønnevang Skole varetager vi basis-klasser for nytilkomne børn for hele Hillerød Kommune og på Kompetencecenter Grønnevang (KCG) har vi to af Hillerød Kommunes 3 specialklasserækker. I E-klasserækken varetager vi undervisning for elever med generelle indlæringsvanskeligheder, og i C-klasserækken varetager vi undervisning for elever med tale- læse og sprogvanskeligheder.
Mangfoldighed og muligheder karakteriserer os.

Om stillingerne
Da vi har fået flere elever til KCG her efter sommerferien søger vi 2 lærere og en uddannet pædagog til specialklasserne. I vores almene klasser søger vi en lærer i udskolingen til almen og en lærer i indskolingen, der skal varetage undervisning både i basis og almen. Stillingerne er til besættelse 1. november eller før.

Til udskolingen søger vi specifikt efter en lærer, der har solide kompetencer i faget dansk. Til indskolingen søger vi en lærer, der kan indgå i vores basisklasser med DSA og i almen, hvor alle fag kan komme i spil. I KCG søger vi to lærere og en uddannet pædagog til indskolingen.
Har du andre fag og særlige kompetencer f.eks. som vejleder, og vil du være sammen med os om at skabe den bedst mulige skolegang for vores elever, så er du også velkommen til at søge.

Vi tilbyder:
  • En stilling i KCG, basis og almenklasse i indskolingen og almenklasse i udskolingen på Grønnevang Skole
  • En skole i en kommune, hvor der er lavet et forståelsespapir i samarbejde med lærerforeningen. Heri indgår en aftale om, at alle lærere efter eget valg har mulighed for at arbejde 5 timer om ugen hjemmefra. Vi har også arbejdspladser på skolen, så man er også meget velkommen til at arbejde her.
  • Gode fysiske rammer for elever og personale og et godt kollegialt miljø hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi ønsker os
Lærere og pædagoger som vil være en del af - og med til at videreudvikle:
  • Et stærkt fagligt miljø med en praksis der tager udgangspunkt i de elever, der er i klassen, og som målrettet vil lede både hele klassen og den enkelte elev mod en stærk faglig udvikling i et fagligt og socialt fællesskab
  • En praksis hvor vi har udgangspunkt i et resursesyn hos vores elever, vores kolleger og os selv, og hvor udvikling og refleksion over andres og egen praksis er en selvfølge.
  • Og sidst men ikke mindst ønsker vi os lærere og pædagoger, der har en positiv tilgang til, at ting kan lade sig gøre, men som også er i stand til at prioritere hensigtsmæssigt som fagprofessionelle, når tiden ikke rækker til at nå det hele.

Ansættelsesvilkår
Ansøgningen skal sendes elektronisk, og der skal indgå CV, relevante eksamensbeviser og relevante udtalelser. Ansøgningsfristen er søndag den 16. september, og vi holder samtaler fra den 20. september 2018.

Ansættelse pr. 1. november eller efter aftale. Ved spørgsmål kontakt distriktsskoleleder Anja Athar tlf. 72 32 73 40 mail aath@hillerod.dk, viceinspektør og leder af KCG Grethe Juul tlf. 72 32 73 60 mail grju@hillerod.dk, afdelingsleder Jamie Stevenson tlf. 72 32 73 45 mail jast@hillerod.dk afdelingsleder Eva Konring tlf. 72 32 73 70 mail ekol@hillerod.dk.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Grønnevang Skole
Jespervej 148
3400 Hillerød
Tlf
7232 7300
Kontaktperson
Grønnevang Skole
Tlf
7232 7300
Adresse
Jespervej 148
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-09-2018
Udløber
16-09-2018
Kviknummer
LJA-65155530
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Idræt, Matematik, Specialundervisning, Øvrige Job
Beliggenhed