Del
Gem annonce

Lærere som brænder for special-området søges til Geelsgårdskolen

Region Hovedstaden, Geelsgårdskolen

Virum, Storkøbenhavn

Indrykket
02-08-2022
Kontakt
Region Hovedstaden, Geelsgårdskolen
Kongevejen 252
2830 Virum
Tlf
+45114000
Kontakt
Susanne Munk-Winther
Tlf
+45114000
Kongevejen 252
2830 Virum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-08-2022
Udløber
23-08-2022
Kviknummer
LJA-83887999
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lærer, Specialpædagogik

Er du god til at skabe nære relationer og kreativ undervisning? Kan du se mulighederne hos den enkelte elev og fordybe dig i dit fag? Så kan jobbet som lærer på Geelsgårdskolen være noget for dig.

 

Vi søger tre uddannede lærere til Spor 1 og Spor 4. Vi arbejder med at give vores elever den bedst mulige undervisning. Det gør vi i tæt samarbejde på tværs af faggrupper - både interne og eksterne. Derudover arbejder vi selvstændigt og individuelt både i planlægning og udførsel af undervisningen.

En lærer på Geelsgårdskolen

 • er kreativt tænkende i sine undervisningsløsninger
 • ser og udforsker elevernes muligheder
 • er tålmodig i sin tilgang
 • kan sætte en tydelig ramme for eleven og tilpasse rammen, når behovet opstår
 • har kendskab til Fælles Mål og kan omsætte dem til elevernes faglige niveau
 • deltager i alle opgaver og hjælper eleverne med spisning og personlig pleje
 • tager i tæt samarbejde med teamet ansvaret for den undervisning, eleven får
 • har lyst til at arbejde med alternative kommunikationsformer og er villig til at tilegne sig nye metoder
 • kan lide at blive klogere sammen med andre – både kollegaer og elever

Skolen er organiseret som et helhedstilbud, hvor undervisning, socialpædagogik og fysio- og ergoterapi tilrettelægges i et tværfagligt samarbejde.

Kurser og efteruddannelse

Da vi er et højt specialiseret undervisningstilbud, er det nødvendigt med et højt uddannelsesniveau hos personalet. Derfor er der gode muligheder for efteruddannelse som fx:

 • omfattende internt introkursus
 • Pd i Neuropsykologi og -pædagogik, Pd i kommunikationskompetencer i arbejdet med mennesker med komplekse kommunikationsbehov mm.
 • sporvise specifikke uddannelses-/kursusforløb, som målretter medarbejdernes kompetencer til elevgruppen på de enkelte Spor.

Om Spor 1

På Spor 1 har vi et skole- og fritidstilbud fra 0. til 10. klasse. Nogle af eleverne bor eller er på aflastning på en af skolens døgnafdelinger. 

Spor 1 er kendetegnet ved et motiverende miljø, der giver elever og medarbejdere lyst til at arbejde og tænke kreativt. Vi fremmer kammeratskabet ved at lære eleverne at tage hensyn til hinanden og tage ansvar for eget og andres liv. For os gælder det om at udvikle elevernes selvværd, hvor egne muligheder og begrænsninger erkendes. Hovedparten af eleverne på Spor 1 profitere af fælles klasseundervisning, og det sociale samspil med andre børn og voksne.

Elever på Spor 1 har typisk følgende handikap:
•               Motoriske funktionsnedsættelser, primært CP, kombineret med indlæringsvanskeligheder, ASF og ADHD
•                Elever med muskelsvind
•                Elever med rygmarvsbrok
•                Elever med Louis-Bar syndrom

Om Spor 4

Spor 4 imødekommer efterspørgslen på vores skoletilbud og udvider antallet af pladser i skoleåret 2022-2023. Derfor søger vi to nye lærerkolleger.

 

Vi  20 elever på Spor 4, som alle har brug for et individuelt tilrettelagt og struktureret helhedstilbud. De har typisk autisme spektrum forstyrrelser (ASF), ADHD eller lignende problematikker i kombination med andre psykiske, fysiske, kognitive funktionsnedsættelser samt eventuelle sanseproblematikker. De fleste af vores elevers kognitive niveau svarer til førskole niveau. Selve undervisningen gennemføres alene med eleven, i små grupper eller et større fællesskab. Eleverne har alle brug for støtte og guidning for at kunne deltage aktivt i undervisningen. En Spor 4 elev har som udgangspunkt sit eget klasselokale. Læs mere om Spor 4 her!

Om skolen

Geelsgårdskolen er en regional specialskole. Vi optager elever mellem 5 og 18 år. I skoleåret 2022-2023 forventer vi at være ca. 110 elever og 200 medarbejdere. Der er mange facetter af vores skole, få et større indblik på vores hjemmeside www.geelsgaardskolen.dk.

 

Ring gerne for at høre mere og evt. aftale en rundvisning til afdelingsleder Spor 4 Jesper Storm Sørensen,  28182510 eller afdelingsleder Spor 1 Morten Ellehauge, 21478549.

Ansættelse

Vi søger kolleger med erfaring inden for specialundervisningen. Er det hele nyt, og har du en nysgerrighed og villighed til at lære, så vil vi også meget gerne byde dig velkommen. Vi støtter og oplærer alle nye kolleger.

Vi søger tre uddannede lærere til fast ansættelse på 37 timer pr. uge (24 lektioner og op til 32 timers ugentlig tilstedeværelse) med ansættelse fra 1. september 2022 eller hurtigst muligt. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Danmarks Lærerforening samt principperne for Ny Løn.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning senest den 23. august 2022 elektronisk via linket. Vi holder jobsamtalerne løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning – sidste dag vi afholder jobsamtaler er den 29. august 2022.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Region Hovedstaden, Geelsgårdskolen
Kongevejen 252
2830 Virum
Tlf
+45114000
Kontaktperson
Susanne Munk-Winther
Tlf
+45114000
Adresse
Kongevejen 252
2830 Virum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-08-2022
Udløber
23-08-2022
Kviknummer
LJA-83887999
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lærer, Specialpædagogik
Beliggenhed
Gem annonce