Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til specialafdelingen Øtoften på Sengeløse Skole

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
09-05-2023
Kontakt
Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup
Tlf
28703437
Kontakt
Nourreddine Bouguessas
Tlf
20 47 31 68
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2023
Udløber
06-06-2023
Kviknummer
LJA-84762439
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Historie og Samfundsfag, Idræt, Matematik, Musik, Naturfag, Tysk og Fransk

Har du lyst til at gøre en forskel for elever med sociale og følelsesmæssige udfordringer? Ser du muligheder i at tænke skole og fritid sammen og det tværfaglige teamsamarbejde som en selvfølgelighed? Så har vi brug for dig til at understøtte elevernes faglige og sociale trivsel i vores afdeling Øtoften på Sengeløse Skole. Vi søger ny lærer, der kan skabe forudsigelighed og struktur omkring den enkelte elevs behov.

Du bliver en del af Øtoften, som er normeret til 30 elever og har 14 dedikerede ansatte, der brænder for at sikre vores børn de bedste muligheder for faglig og personlig læring. Vi har et godt og stærkt samarbejde, der er præget af lyst til at give hinanden plads og respekt for forskellighed, samtidig med at vi arbejder indenfor skolens fælles værdier. Eleverne arbejder alle mod folkeskolens fælles mål, og vi ser en central værdi i 'Læring for alle, fællesskab og tryghed'.

Lidt om dig:

Du er uddannet lærer eller har tilsvarende kvalifikationer. Du har lyst til at have indflydelse på din nye arbejdsplads, så alle elever udvikler sig fagligt og socialt. Det er en opgave, der løses sammen med mange fagligt dygtige kollegaer.

Vi søger lærer til fastansættelse med alle fagkombinationer. Det er en fordel, hvis du kan se dig i rollen med naturfag eller matematik.

Du har interesse for – og gerne viden om og erfaring med – arbejdet omkring elever med særlige behov og har grundlæggende kendskab til pædagogiske og didaktiske strategier. Du er en god rollemodel for eleverne, kan vise vejen og skabe struktur og trygge rammer. Ligeledes er du god til at formulere dig anerkendende og tydeligt, mundtligt såvel som skriftligt.

Du er åben for sparring og udvikling af fælles og egen praksis. På Sengeløse skole er teamsamarbejdet rygraden i arbejdet med elevernes udvikling, og det er vigtigt, at du har gode samarbejdskompetencer, er ambitiøs på elevernes vegne og er optaget af at styrke samarbejdet på tværs af faggrupper og med forældrene.

Sengeløse Skole som Øtoften er en del af, en arbejdsplads i rivende udvikling. Vi arbejder målrettet på at udvikle det faglige niveau for både elever og medarbejdere. På skolen spiller trivslen (både fagligt og socialt) for elever, forældre og medarbejdere en central rolle.

Vi tilbyder en skole med et stærkt fokus på vores arbejdsfællesskab, så vores fælles pædagogiske (både den almen og speciale) praksis hele tiden er i udvikling.

Du får høj grad af indflydelse på dagligdagen. Ud over undervisningen forventes der fælles planlægning af to eftermiddage om ugen og deltagelse i månedlige personalemøder, ligesom der er fælles supervision en gang om måneden.

Ansøgningsfristen er den 6. juni.

Vi afholder ansættelsessamtaler den 13. juni.

Ansøgning, CV og relevante uddannelsesbeviser sendes elektronisk.

Yderligere oplysninger

Jobbet er en fastansættelse på fuld tid med tiltrædelse den 1. august 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte leder Nourreddine Bouguessas på 20 47 31 68 for mere information eller for at aftale besøg på skolen.

Mens du venter kan du læse mere om Øtoften på vores hjemmeside.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup
Tlf
28703437
Kontaktperson
Nourreddine Bouguessas
Tlf
20 47 31 68
Adresse
Spangåvej 10
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2023
Udløber
06-06-2023
Kviknummer
LJA-84762439
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Historie og Samfundsfag, Idræt, Matematik, Musik, Naturfag, Tysk og Fransk
Beliggenhed