Del
Gem annonce

Lærer til ressourceteamet på Hornbæk Skole

Hornbæk skole

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
24-05-2023
Kontakt
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontakt
Simon Svenstrup
Tlf
25 31 16 82
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
12-06-2023
Kviknummer
LJA-84805072
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lærer

Vi søger en lærer til ressourceteamet på Hornbæk Skole. I ressourceteamet har vi fokus på arbejdet i klasserne, hvor vi tilbyder en pædagogisk indsats til både elever og klasseteam. Ressourceteamet består af 13 medarbejdere.

 

Arbejdsopgaverne vil være fordelt i både fase 1 og 2, hvor vi arbejder med et særligt inkluderende læringsmiljø. Det betyder, at vi har et udvidet samarbejde om elevgrupperne i klasserne med fokus på elevernes faglige og sociale trivsel, samarbejde og motivation, så de får en god skoledag med deres kammerater. Arbejdet i ressourceteamet sker i tæt samarbejde med lærere og pædagoger i årgangsteamet, og i tæt dialog med forældre, psykologer og andre faggrupper.

Der vil i perioder være behov for fleksibilitet i forhold til skift i arbejdsopgaver mellem grupper og enkelte elever.

Vi arbejder med en kommunal politik om en løsningsfokuseret tilgang, og alle indsatser bygger på en relationel, anerkendende, løsningsfokuseret tilgang, hvor co-teaching, Low Arousal, mentalisering, aktionslæring og klassemøde er nogle af de metoder, som anvendes.

På Hornbæk Skole er vi ambitiøse omkring alle elevernes læring og trivsel – også dem, som har brug for en ekstra hjælpende hånd.
Vores skoles fornemmeste opgave er at give eleverne de bedste læringsoplevelser, og vores vision er, at vi sammen vil skabe passende udfordringer for alle, fordi vi ikke mener, at læring foregår i takt. Vi vil også sammen skabe mangfoldige og varierede fællesskaber, fordi vi har som mål, at ingen skal opleve, at de står alene.

På Hornbæk Skole tør vi gøre tingene på nye måder, og vi er optagede af, hvad der giver mening i den konkrete situation. Vi arbejder tværfagligt og projektorienteret som en del af LEAPS skolerne.
Vi kan tilbyde dig et stærkt teamsamarbejde og mulighed for sparring med dygtige vejledere og kollegaer, der tæller både lærere og pædagoger.

Læs mere om vores skole på www.hornbaek-skole.aula.dk. Her er der også link til vores facebookside.
Du er velkommen til at ringe til Hornbæk Skole tlf. 49 28 16 80 eller til skoleleder Simon Svenstrup på tlf. 25 31 16 82 eller Ressourceteamleder Charlotte Jensen tlf. 20 84 04 41 for yderligere information eller aftale om besøg på skolen. Vi afholder løbende jobsamtaler, men sidste ansøgningsfrist er mandag den 12. juni. Ansættelse sker pr. 1. august.

Stillingen er på fuld tid og lønnes efter overenskomsten med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside www.helsingor.dk.

 

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontaktperson
Simon Svenstrup
Tlf
25 31 16 82
Adresse
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
12-06-2023
Kviknummer
LJA-84805072
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lærer
Beliggenhed
Gem annonce