Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til ressourcecenter

Hornbæk skole

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
13-09-2021
Kontakt
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontakt
Simon Svenstrup
Tlf
49281680
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2021
Udløber
06-10-2021
Kviknummer
LJA-82652849
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Vi søger en lærer til ressourcecenteret på Hornbæk Skole. I ressourcecenteret har vi fokus på arbejdet i klasserne, hvor vi tilbyder en pædagogisk indsats til både elever og klasseteam. Ressourcecenteret består af 5 faste medarbejdere og et antal fleksible ressourcepersoner.

Lærer til ressourcecenter

Vi arbejder med inkluderende læringsmiljø på alle årgange på skolen, og derfor vil arbejdsopgaverne være fordelt i både fase 1 og 2.
Det betyder, at vi har et udvidet samarbejde om elevgrupperne i klasserne med fokus på elevernes trivsel, samarbejde og motivation, så de får en god skoledag med deres kammerater. Arbejdet sker i tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger i årgangsteamet og i tæt dialog med forældre, psykologer og andre faggrupper.

Der vil i perioder være behov for fleksibilitet i forhold til skift i arbejdsopgaver mellem grupper og enkelte elever.

Vi arbejder med en kommunal politik om en løsningsfokuseret tilgang, og alle indsatser bygger på en relationel, anerkendende, løsningsfokuseret tilgang, hvor co-teaching, Low Arousal, mentalisering, aktionslæring og klassemøde er nogle af de metoder, som anvendes.

På Hornbæk Skole er vi ambitiøse omkring alle elevernes læring og trivsel – også dem, som har brug for en ekstra hjælpende hånd.
Vores skoles fornemmeste opgave er at give eleverne de bedste læringsoplevelser, og vores vision er, at vi sammen vil skabe passende udfordringer for alle, fordi vi ikke mener, at læring foregår i takt. Vi vil også sammen skabe mangfoldige og varierede fællesskaber, fordi vi har som mål, at ingen skal opleve, at de står alene.

På Hornbæk Skole tør vi gøre tingene på nye måder, og vi er optagede af, hvad der giver mening i den konkrete situation. Vi arbejder tværfagligt og projektorienteret og har fokus på det 21. århundredes kompetencer.
Vi kan tilbyde dig et stærkt teamsamarbejde og mulighed for sparring med dygtige vejledere og kollegaer, der tæller både lærere og pædagoger.

Læs mere om vores skole på www.hornbaek-skole.aula.dk. Her er der også link til vores facebookside.
Du er velkommen til at ringe til Hornbæk Skole tlf. 4928 1680 eller til skoleleder Simon Svenstrup på tlf. 2531 1682 eller Ressourcecenterleder Charlotte Jensen tlf. 2084 0441 for yderligere information eller aftale om besøg på skolen. Vi afholder løbende jobsamtaler, men sidste ansøgningsfrist er onsdag den 6. oktober. Ansættelse sker pr. 1. december eller tidligere.

Stillingen er på fuld tid og lønnes efter overenskomsten med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside www.helsingor.dk.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontaktperson
Simon Svenstrup
Tlf
49281680
Adresse
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2021
Udløber
06-10-2021
Kviknummer
LJA-82652849
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed