Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Nordstjerneskolens indskoling i Gribskov Kommune

Nordstjerneskolen

Gribskov, Nordsjælland

Indrykket
04-05-2022
Kontakt
Nordstjerneskolen
Boagervej 26
3200 Helsinge
Tlf
72499250
Kontakt
Karen Rydkjær Kaas
Tlf
7249 9259
Boagervej 26
3200 Helsinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2022
Udløber
27-05-2022
Kviknummer
LJA-83584529
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Billedkunst, Dansk

Spændende lærerjob i anderledes indskoling


Denne stilling er til dig, der gerne vil udvikling, og som søger gode og dygtige kolleger, som du kan sparre med. Måske er du nyuddannet – eller måske har du flere års erfaring og har lyst til at prøve noget nyt. Vi søger en lærer til Nordstjerneskolens indskoling med linjefag i dansk og gerne billedkunst eller andre indskolingsfag.

Vi har en velfungerende og udviklingsorienteret indskoling med rullende skolestart og aldersintegrerede klasser. Der er to-lærerordning i alle timer, og der er et attraktivt professionelt læringsfællesskab, som du nu har en sjælden mulighed for at blive en del af.

Vores medarbejdere er stolte af indskolingen, fordi de selv har opbygget og skabt den måde, vi laver skole på. Vi udvikler fortsat indskolingen, og du vil derfor få stor mulighed for indflydelse. Vi har et godt samarbejde med forældrene og en høj forældretilfredshed.

Vores skole ligger tæt på offentlig transport og i skønne naturomgivelser, og vi inddrager gerne området omkring os i skolens dagligdag.

På Nordstjerneskolen vægter vi klassefællesskabet højt, og vi er ambitiøse omkring den enkelte elevs trivsel og læring. Vi søger en lærer, der holder af børn og er nysgerrig på, hvordan børnene ser verden. Vi søger en lærer, der er god til at danne relationer og fremstår som en rolig, tydelig og nærværende voksen.

Kan du se dig selv som en del af dette, hører vi meget gerne fra dig.

Om skolen

Nordstjerneskolen er en nybygget skole i centrum af Helsinge. Skolen har godt 600 elever fra 0.-10. årgang.

Skolen har fokus på projektorienteret og scenariebaseret undervisning, udviklingen af varierede læringsfællesskaber, idrætsskole og IT i undervisningen. Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tænkning og ser fællesskabet som et sted, hvor vi beriges af hinandens forskelligheder, og hvor vores værdier: Tillid, respekt, læring og mod, kan mærkes i hverdagen. Som nyansat får du tilknyttet en mentor, som hjælper dig ind i skolens fællesskab.

På Nordstjerneskolen har vi et tæt samarbejde med lokalmiljøet omkring skolen, og samtidigt har vi fokus på globalt samarbejde. Vi er med i det internationale Erasmus-projekt og har en japansk venskabsby, hvor vi udveksler erfaringer og inspiration på tværs af kulturer og sprog. Vi har et tæt samarbejde med idrætsforeningerne i Helsinge og omegn og har en sportstalentlinje i udskolingen.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte indskolingsleder Lene Forsberg på telefon 7249 7639 eller skoleleder Karen Kaas på telefon 7249 9259.

Du er også meget velkommen til at aftale et besøg på skolen.

Oplysninger findes også på hjemmesiden https://nordstjerneskolen.aula.dk/
eller vores Facebookside: Nordstjerneskolen Gribskov.

Løn- og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse 1. august 2022. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest torsdag den 27. maj 2022.

 

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet


Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med regler for beskyttelse af personfølsomme oplysninger.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Nordstjerneskolen
Boagervej 26
3200 Helsinge
Tlf
72499250
Kontaktperson
Karen Rydkjær Kaas
Tlf
7249 9259
Adresse
Boagervej 26
3200 Helsinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2022
Udløber
27-05-2022
Kviknummer
LJA-83584529
Jobtype
Fuldtid
Fag
Billedkunst, Dansk
Beliggenhed