Del
Gem annonce

Lærer til Lillebjerg Skole dagbehandling, i Hundested

Lillebjerg Skole

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
30-06-2020
Kontakt
Mikael Frederiksen
Tlf
92 43 34 53
Birkevej 3
3390 Hundested
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80566664
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Musik, Natur/teknologi, Specialundervisning

Lærer til behandlingstilbud
 
Har du lyst til noget nyt noget helt nyt? Vi søger et lærer med stærke specialfaglige kompetencer til Lillebjerg Skole - dagbehandling, som er et nyt skole- og dagbehandlingstilbud, der åbnede i august 2019

Vi er på jagt efter en lærer, som udover at brænde for specialområdet også har stor lyst til at være med til at etablere og udvikle dette nye tilbud, som kommer til at bestå af både specialskole og dagbehandling for i alt cirka 70 elever fra 0. til 9. klasse. Der venter med andre ord en unik og spændende mulighed, hvis du som lærer er klar til sammen med andre kompetente medarbejdere at forme og kvalificere en ny skole.

Vi søger en lærer til Lillebjerg Skoles behandlingstilbud - gerne med specialpædagogisk efteruddannelse og erfaring.

Behandlingstilbuddet er et mindre tilbud, en del af en nyetableret specialskole, som rummer 20 elever, fra 0. til 9. klasse.
Som nyansat lærer, vil man blive en del af etableringen af et forholdsvis nyt behandlingstilbud og være en del af et fagligt fællesskab med specialskoledelen, der på sigt skal rumme op til 50 elever.
Målgruppen: Eleverne har oftest følelsesmæssige vanskeligheder, kan have udviklings- eller tilknytnings-forstyrrelser og har brug for et lille skærmet tilbud. De har brug for en tydelig pædagogik, der bygger på alsidig viden og erfaring inden for udviklingspsykologi.

Undervisningen foregår i et tæt samarbejde med pædagogerne, der undervises individuelt og fælles, men altid med udgangspunkt i det enkelte barn.
Vi har et udvidet forældresamarbejde og lægger vægt på en løsningsfokuseret og respektfuld tilgang til arbejdet med eleverne og deres familie.
Lillebjerg Skole er en skole med en meget veldefineret specialpædagogisk profil en profil, hvor den neuroaffektive udviklingspsykologi og systemisk/narrativ udgør de helt overordnede forståelsesramme i arbejdet med og undervisningen af eleverne. Inden for denne ramme arbejdes der intensivt specialpædagogisk med fokus på den struktur, tydelighed, forudsigelighed og vedholdenhed, som målgruppen profiterer af (for elevprofil klik på dokument nedenfor).

Vi ønsker os derfor en lærer med følgende profil:

Faglige kompetencer 
 • Du er uddannet lærer gerne med relevant efteruddannelse inden for specialpædagogik.
 • Du er uddannet lærer derudover gerne kompetencer inden for musik, kreativitet og natur-/udeliv.
  Du har kendskab til og allerhelst erfaring med den neuroaffektive udviklingspsykologi som afsæt for at betragte, forstå, arbejde med og undervise børn og unge på specialområdet.
 • Du har erfaring med at undervise ved hjælp af specialpædagogiske metoder du er fortrolig med brug af fx dagsprogram, piktogrammer, ADHD pædagogik (de 10 Her), Co-teaching og fysisk indretning af klasserum/læringsrum.
 • Du insisterer som lærer på, at omdrejningspunktet for den pædagogiske praksis altid er den enkelte elev, og at høj faglig og specialpædagogisk kvalitet er vejen til positiv udvikling for eleverne.
 • Du trives som lærer med en stram og forudsigelig struktur i hverdagen.
 • Du trives som lærer i en evalueringskultur, der fordrer et højt niveau af refleksion, åbenhed og professionalisme.
 • Du trives som lærer i en tæt og gensidigt forpligtende samarbejdskultur, hvor det vigtigste er at bringe eleverne i positiv udvikling.

Personlige kompetencer 
 • Du er som menneske empatisk, rummelig og robust.
 • Du er i din grundstemning positivt anlagt, og du deler gerne ud af dit gode humør.
 • Du er udstyret med et udtalt ressourcefokus, og det falder dig naturligt at tænke i muligheder og løsninger.
 • Du kan lide at kommunikere og samarbejde med forældre om dét, du betragter som jeres fælles opgave nemlig at bringe den enkelte elev i positiv udvikling.
   
Nu ved du, hvad vi lægger vægt på hos dig. Kunne du tænke dig at vide mere om Lillebjerg Skole og Halsnæs Kommune? Hvis ja, så klik på dokumentet Mere om os nedenfor.

Løn- og ansættelsesforhold 
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. oktober. 2020. Eventuelt før.
Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst og principper om ny løn.

Ansøgningsfrist:
Den 12. august 2020 kl. 10.00.

Vi forventer at afholde første samtalerunde i uge 33

Vi håber, at du har fået lyst til at vide mere om stillingen. Du er i så fald velkommen til at kontakte skoleleder på Lillebjerg Skole, Mikael Frederiksen på tlf. 92433453 eller Faglig leder Angelica Schram-Andersson tlf. 23442567

Mere om os
Fælles om fremtiden - Det gode liv i Halsnæs


 


Send ansøgning
 
 
 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontaktperson
Mikael Frederiksen
Tlf
92 43 34 53
Adresse
Birkevej 3
3390 Hundested
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80566664
Jobtype
Fuldtid
Fag
Musik, Natur/teknologi, Specialundervisning
Beliggenhed
Gem annonce