Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til kompetencecenter

Mariagerfjord Kommune

Mariagerfjord, Nordjylland

Indrykket
11-07-2020
Kontakt
Mariagerfjord Kommune
Vikingvej 4, Als
9560 Hadsund
Kontakt
 
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-07-2020
Udløber
31-07-2020
Kviknummer
LJA-80643063
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Havbakkeskolen søger lærer til årsvikariat i kompetencecenter med start snarest muligt.

Havbakkeskolen søger en uddannet lærer til varetagelse af opgaver i vores kompetencecenter, i et årsvikariat fra august 2020, til udgangen af juni 2021.

Om den rette ansøger
Vi forventer, at den rette ansøger til stillinger evner at etablere den gode relation til elever, der har det fagligt svært i skolen, og som i perioder har behov for guidning i det sociale fællesskab.

Du skal brænde for at støtte enkelte børn i den fagfaglige undervisning i såvel dansk, herunder dansk som andet sprog, samt matematik. Undervisningen vil foregå dels i klassen og dels uden for klassen med eleven alene eller på et mindre hold. Eleverne befinder sig henholdsvis på 3. og 6. årgang, men undervisningen skal tilrettelægges med udgangspunkt i elevernes aktuelle niveau samt den øvrige klasses undervisning. Du vil skulle samarbejde tæt med klassens lærere og elevernes forældre samt deltage i skolehjemsamtaler mv. Derudover har vi behov for, at du er indstillet på at være ekstra vagt i elevernes pauser, og du i perioder iagttager og guider de pågældende elever, så de får etableret gode sociale relationer, der kan medføre venskaber efter skoletid.

Eleverne har også behov for, at du hjælper dem med at strukturere hverdagen i skolen ved at give feed-forward og feed-back. Vi forventer, at du kan lave skoleudtalelser, elevplaner ol. som en del af arbejdet med de enkeltintegrerede elever.

Om skolen
Havbakkedistriktets skole, er en overvejende et-sporet folkeskole på ca. 240 elever, med 0. til og med 9. klasse. Årsvikariatet rummer 17 klokketimers undervisning ugentligt svarende til en ansættelsesgrad på ca. 0,8. Forberedelse foregår som udgangspunkt på skolen.

Havbakkedistriktet arbejder ud fra en intention om at agere som et professionelt læringsfællesskab for både små og store. Det betyder, at du som ansøger skal kunne se dig selv indgå I løbende dialoger om egen faglighed – didaktisk og pædagogisk. Ansætter vi dig, bliver du fra dag et en del af et positivt arbejdsfællesskab, hvor man ser styrken i samarbejdet og løfter i flok.

Øvrige informationer
Har du spørgsmål til stillingens indhold, kan man i uge 29 og 30 kontakte dagtilbuds- og skoleleder Lars Nørlev på tlf.: 24 91 71 51 og i uge 31 kontakte konstitueret viceskoleleder og koordinator af kompetencecenteret Ina Krümmel. Ansøgningsfrister er den 31. juli, samtaler gennemføres torsdag den 6. august fra kl. 17:00.

Ansættelsesvilkår og løn sker efter den gældende overenskomst og regler. Det er en forudsætning for ansættelsen, at der kan indhentes en tilfredsstillende børneattest/straffeattest.
 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Mariagerfjord Kommune
Vikingvej 4, Als
9560 Hadsund
Kontaktperson
 
Adresse
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-07-2020
Udløber
31-07-2020
Kviknummer
LJA-80643063
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed