Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til indskolingen samt barselsvikar, til afd. Engholm på Kratbjergskolen (Genopslag)

Allerød Kommune

Allerød, Storkøbenhavn

Indrykket
18-10-2021
Kontakt
Allerød Kommune
Bjarkesvej 2
3450 Allerød
Tlf
48100322
Kontakt
Henriette Øland Kratbjergskolen Afd. Engholm
Tlf
48126677
Rådhusvej 5
3450 Allerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-10-2021
Udløber
25-10-2021
Kviknummer
LJA-82833427
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Billedkunst, Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Kristendomskundskab/religion, Øvrige Job

Stillingen som dansklærer i indskolingen søges til Kratbjergskolen, afdeling Engholm i Allerød kommune. Stillingen er med tiltrædelse 1. november 2021 eller hurtigere.

Derudover søger vi en barselsvikar, der kan tiltræde hurtigst muligt i vores indskoling. Barselsvikariatet gælder i første omgang for skoleåret 21/22.

Om stillingen
På afdeling Engholm søger vi en dansklærer, der skal indgå i vores indskolingsteam. Hvis du har billedkunst, engelsk eller andre relevante fag til de mindste klasser, vil det være fint.

Vi leder også efter en dygtig barselsvikar, der kan undervise i engelsk på 2. og 4. årgang, kristendom på 3. årgang samt håndværk og design på mellemtrinnet.

På skolen har vi fagdage hver onsdag. Viden og erfaring med lignende er en fordel, men ikke et krav. Det er til gengæld vigtigt, at du kan se styrker og muligheder med fagdage i din undervisningstilrettelæggelse.

Om dig
Vi søger lærere, der er fagligt og pædagogisk velfunderede. Vi forventer, at du er fagligt dygtig, reflekterende og dynamisk og brænder for at udvikle de gode læreprocesser.
 
Du er en person, der møder alle børn med åbne arme og tænker "børn i problemer frem for børn med problemer". Børn kan være i problemer, og det er de voksnes ansvar at være med til at løse dem.
 
Du har lyst til at indgå i et ambitiøst projekt om at implementere Kratbjergskolens fælles ambition om, at enhver elev, der går på Kratbjergskolen lærer, trives, dannes og bliver klar til, hvad livet senere byder.
 
Du bidrager positivt ind i et forpligtende samarbejde med gode kolleger om elevernes læring og dannelse.  Vi vægter samarbejdet mellem lærere og pædagoger højt. Derfor forventer vi, at du værdsætter og fungerer godt i et tæt teamsamarbejde med de øvrige medarbejdere.

Vi forventer, at du er linjefagsuddannet eller har undervisningserfaring i de fagområder, vi søger. 
 
Om os
På Kratbjergskolen tør vi udfordre de gængse rammer. Vi har personale, der brænder for deres arbejde og dagligt glæder sig til at undervise og samarbejde.
 
Vi har fokus på at gøre enhver elev parat i samarbejde med forældre. Parat til alt fra skole og videre uddannelse, til livet og verden. Børn gør det bedste, de kan. Vi tager dem i hånden og viser vejen.
 
Skolen er kendetegnet ved at have en engageret forældrekreds, der aktivt deltager i skolens liv, samt en ambitiøs og udviklingsorienteret bestyrelse og personalegruppe.
 
Kratbjergskolen er en distriktsskole, som består af afdeling Engholm, afdeling Ravnsholt og afdeling Kongevejen. Afdeling Engholm er en 3-sporet skole med 700 elever fra 0 .- 9. klasse, opdelt i 3 afdelinger. Afdeling Ravnsholt en er 2-sporet med 535 elever fra 0.- 9. klasse, opdelt i 3 afdelinger. Afdeling Kongevejen er et kommunalt alternativt folkeskoletilbud til unge fra 13 til 17 år. Kongevejen er normeret til 23 elever.

Kratbjergskolen afd. Engholm har en god beliggenhed op til skov og grønne områder, vi er nemme at nå med offentlige transportmidler. Skolen er velfungerende med gode traditioner for både elever og personale, hvor engagement, tillid og faglighed er nøgleord.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave at skabe værdi for borgeren.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår bliver fastsat efter gældende overenskomster for lærere.

Allerød Kommune har i samarbejde med DLF udfærdiget et værdibaseret aftalepapir for lærere, som blandt andet betyder, at der ikke er fast tilstedeværelsestid. Allerød Kommune er desuden en røgfri arbejdsplads. Der må derfor ikke ryges i arbejdstiden.
 
Du er velkommen til at kontakte daglig leder Tine Riemann på 23 25 99 83 eller afdelingsleder Rikke Kjærup på 30 51 38 34 for at høre nærmere om stillingen, og vi ser gerne, at du besøger skolen, inden du søger stillingen.
 
Vi indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse. 
Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og dit uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 25. oktober 2021.
 
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende, alternativt tirsdag 26. oktober 2021 eller torsdag 28. oktober 2021.
 
Vi glæder os til at læse din motiverede ansøgning.Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Allerød Kommune
Bjarkesvej 2
3450 Allerød
Tlf
48100322
Kontaktperson
Henriette Øland Kratbjergskolen Afd. Engholm
Tlf
48126677
Adresse
Rådhusvej 5
3450 Allerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-10-2021
Udløber
25-10-2021
Kviknummer
LJA-82833427
Jobtype
Fuldtid
Fag
Billedkunst, Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Kristendomskundskab/religion, Øvrige Job
Beliggenhed