Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til Hamarhus Skole i Viborg

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
13-04-2021
Kontakt
Region Midtjylland
Skottenborg 26
8800 Viborg
Tlf
7841 0000
Kontakt
Simon Eg Severinsen
Tlf
2045 8101
Spættevej 1
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-04-2021
Udløber
22-04-2021
Kviknummer
LJA-81952985
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job, Specialundervisning

Her er muligheden for at blive en del af et stort specialområde for børn og unge, og være med til at skabe Danmarks bedste skoletilbud til målgruppen i et tæt samarbejde med det øvrige personale.

Specialområde Børn og Unge (SBU) har indgået driftsoverenskomst med Viborg Kommune, om driften af et internt skoletilbud i tilknytning til Hamarhus i Viborg. Skolen er målrettet normaltbegavede børn og unge med behov for specialpædagogisk støtte relateret til psykiske- og adfærdsmæssige vanskeligheder, samt udviklingsforstyrrelser inden for autismespekteret. Skolen bliver ligesom SBUs afdelinger et specialiseret tilbud til målgruppen.

Vi er allerede inden opstart blevet større end først antaget, derfor skal vi bruge flere medarbejdere. Vi skal bruge fagligt stærke lærere til at udvikle og sikre Danmarks bedste skoletilbud til målgruppen, til at sikre en gennemgående høj kvalitet og en rød tråd mellem skolearbejdet og behandlingsarbejdet på døgnafdelingerne.

Skolen er startet op i april 2021. Først i midlertidige lokaler, og herefter bygges nye lokaler til skolen.

Hvem er du?
Vi søger en lærer, som kan undervise i naturfag og matematik og som har en interesse for og kan undervise vores børn og unge i brugen af pc og evt. programmering. Du står solidt på egne ben både lærerfagligt og personligt.

Du skal kunne indgå i det tætte samarbejde med medarbejderne på vores to døgnafdelinger i Viborg. Vi forventer også, at du har faglig indsigt i målgruppens ressourcer.

Endvidere lægger vi vægt på, at:

 • Du er uddannet lærer, gerne med erfaring med målgruppen og arbejdet på en specialskole.
 • Du har overblik, samt evnen og viljen til at håndtere psykiske såvel som fysiske konflikter og bevarer roen i pressede situationer.
 • Du evner at være anerkendende og omsorgsfuld og kan arbejde med udgangspunkt i Low Arousal og Neuroaffektiv udviklingspsykologi.
 • Du hviler i dig selv og er fagligt reflekterende.
 • Du kan arbejde relationelt og formår at skelne mellem det professionelle, det personlige og det private.
Vi tilbyder:
 • Muligheden for at indgå i samarbejdet omkring opstarten af en intern skole.
 • Herunder udvikling af de rette læringsmiljøer til den enkelte elev, med reference til den pædagogiske retning på døgnafdelingen.
 • En ny personalegruppe med fokus på det gode arbejdsmiljø.
 • Gode muligheder for kompetenceudvikling og supervision.
Om stillingen:
 • Den centrale opgave er at sikre barnets/den unges trivsel og udvikling.
 • Læreren vil få ansvar for den daglige undervisning af eleverne – både individuelt og i grupper.
 • Der er lagt op til at skabe et anderledes læringsmiljø, der er tilrettelagt til den enkelte elev og hvor der er fokus på fysisk aktivitet.
 • Skolen vil få et tæt samarbejde med de to døgnafdelinger i Viborg - Hamarhus og Hald Ege.
 • Skolen er en del af SBU og understøttes både fagligt og administrativt af den fælles administration.
 • Med den nye skole får SBU i alt 4 interne skoler.
Hvem er vi?
SBU består af otte specialiserede afdelinger, fire interne skoler og en specialbørnehave, som hver dag yder en individuelt tilpasset indsats for børn og unge med kognitive vanskeligheder, nedsat psykisk- og fysisk funktionsevne, udviklingsforstyrrelser, adfærdsmæssige- og sundhedsfaglige problemstillinger. Herudover tilbyder vi STU og individuelt tilrettelagte dagtilbud.

Det gør os i stand til at træde til, når kommunerne efterspørger et særligt specialiseret tilbud. For os er det en vigtig samfundsmæssig opgave, at skabe muligheder for de mest udsatte børn og unge. Vi arbejder tæt sammen med pårørende, kommuner og andre myndigheder for at sikre de allerbedste rammer for vores målgrupper.

Vi vil være Danmarks førende specialtilbud til børn og unge. Derfor lægger vi vægt på uddannelse, innovation og udvikling, så vi også fremover sikrer høj kvalitet og specialisering i vores tilbud.

SBU er karakteriseret ved en høj, faglig kvalitet målrettet børn og unge med komplekse handicap og særlige behov. Læs mere om SBU på hjemmesiden http://www.sbu.rm.dk/

Yderligere oplysninger:
Der er tale om en fast stilling med løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem den faglige organisation og Region Midtjylland.

Vi forventer, at du har kørekort og adgang til bil, da lærerene skal tage del i transporten af eleverne fra døgnafdelingen til skolen.

Stillingen ønskes besat 1. maj 2021.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til viceområdechef Simon Eg Severinsen på telefonnr. 2045 8101 eller skoleleder Kim Musgaard Jakobsen på 2163 7974.

Ansøgningsfristen er torsdag den 22. april 2021.
Samtaler finder sted tirsdag den 27. april 2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Skottenborg 26
8800 Viborg
Tlf
7841 0000
Kontaktperson
Simon Eg Severinsen
Tlf
2045 8101
Adresse
Spættevej 1
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-04-2021
Udløber
22-04-2021
Kviknummer
LJA-81952985
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job, Specialundervisning
Beliggenhed