Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer til gruppeordning for børn med autisme på Grønnemose Skole

Grønnemose skole

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
07-07-2021
Kontakt
Grønnemose skole
Høje Gladsaxe Torv 4
2860 Søborg
Tlf
3957 3220
Kontakt
Faglig leder Mette Brix Curtis
Tlf
92 43 50 70
Høje Gladsaxe Torv 4
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-07-2021
Udløber
29-07-2021
Kviknummer
LJA-82353741
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde

Brænder du for at undervise elever med autisme, og kan du se dig selv i et ambitiøst og forpligtende samarbejde med kollegaer, hvor god trivsel og socialt fællesskab er en ekstra bonus.

Vi får flere og flere elever, og to af vores kollegaer gennem mange år er gået på efterløn, så vi leder stadig efter endnu en lærer til vores gruppeordning.
Grønnemose skoles gruppeordning er et skoletilbud, der rummer ca. 60 elever. Gruppeordningens skoletilbud retter sig mod børn og unge, der har en autismediagnose. Mange af eleverne har desuden tillægsdiagnoser, herunder ADHD, angst og OCD.

Vi er en gruppeordning med elever fra 0.-9. klassetrin. Klasserne i gruppeordningen rummer ca. 6-10 elever. Til hver klasse er der knyttet et fast medarbejderteam bestående af lærere og pædagoger, der arbejder tæt sammen om at sikre bedst mulig læring og trivsel for eleverne.
Vores elever har ofte et godt fagligt potentiale, som vi selvfølgelig er optagede af at indfri til fulde.

Som specialundervisningstilbud i tilknytning til en stor almen skole, er vi en del af et spændende og udviklende fagligt miljø, hvor gruppeordningens lærere er en del af det faglige fællesskab og blandt andet indgår i fagteams med lærerne fra den almene skole.

Vores pædagogiske tilgang tager afsæt i at skabe en forudsigelig, genkendelig og visuel struktureret skoledag, med passende udfordringer til hver enkelt elev.
Vi arbejder bevidst med en konflikt- og stressnedsættende pædagogisk tilgang, hvor vi er sammen med eleverne på en anerkendende, rolig og løsningsorienteret måde.
Ud over den faglige undervisning, har lærere og pædagoger fokus på at understøtte elevernes behov for social læring og arbejder målrettet med elevernes forudsætninger for at indgå i samspil og kommunikation med andre. Vi støtter eleverne i at indgå i relationer og aktiviteter med deres kammerater og er optagede af at sikre hver enkelt elev deltagelsesmuligheder i meningsfulde fællesskaber.

Gruppeordningens medarbejdere er i gang med et ambitiøst kompetenceudviklingsforløb, med bl.a. fælles TEAACH kursus, fokus på problemskabende adfærd, sansemotoriske indsatser og en autismepilotuddannelse til alle medarbejdere over de næste par år. Derudover er der løbende faglig supervision i alle teams, varetaget af vores dygtige kollegaer i PPR, som vi også samarbejder tæt med i dagligdagen.

Vores nye kollega vil i kommende skoleår undervise i gruppeordningens udskolingsklasser. Som lærer i gruppeordningen får du mulighed for at bruge alle dine faglige kompetencer og undervise i flere fag. En del af dine timer vil desuden være to-lærertimer.

Vi søger aktuelt en lærer der kan varetage matematikundervisning og/eller tysk i udskolingen.

Vi søger en lærerkollega der

  • Er uddannet lærer
  • Underviser i matematik og/eller tysk.
  • Er robust og energisk og med et roligt temperament.
  • Værdsætter at være en del af et professionelt læringsmiljø med afsæt i et samarbejde mellem lærere og pædagoger.
  • Ser potentialet i et nært og afstemt forældresamarbejde, som en forudsætning for at eleven udvikler sig bedst muligt.
  • Har specialpædagogisk undervisningserfaring indenfor autismeområdet, og har viden om tilgang til og tilrettelæggelse af forudsigelige, visuelle og strukturerede læringsforløb.
  • Er erfaren i forhold til undervisningsdifferentiering og kan imødekomme elever, der til tider har brug for alternative måder at lære på.
  • Arbejder anerkendende ud fra en ”Low arousal” tilgang.
  • Kender til og anerkender betydningen af relationsarbejde i et professionelt perspektiv.
  • Er kompetent i forhold til at kunne beskrive vores elevers udvikling, udfordringer, progression og mål, både skriftligt og mundtligt, i forbindelse med fx visitationssager, statusrapporter og netværksmøder.

Vi glæder os til at høre fra dig

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte faglig leder Mette Brix Curtis på telefon 92 43 50 70 eller skoleleder Irene Holmquist på telefon 27 28 09 31.

Ansøgningsfrist

Torsdag 29. juli 2021, kl. 23.59

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 31.


Grønnemose Skole er placeret i hjertet af Høje Gladsaxe og ligger lige ud til smukke, grønne områder, som vi ofte anvender i elevernes læringsforløb. Se vores introfilm og læs mere om vores skole her.
På Grønnemose Skole går der 825 elever, hvoraf 60 er visiteret til vores gruppeordning.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Grønnemose skole
Høje Gladsaxe Torv 4
2860 Søborg
Tlf
3957 3220
Kontaktperson
Faglig leder Mette Brix Curtis
Tlf
92 43 50 70
Adresse
Høje Gladsaxe Torv 4
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-07-2021
Udløber
29-07-2021
Kviknummer
LJA-82353741
Jobtype
Fuldtid
Fag
Beliggenhed