Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer, som ønsker at gøre en forskel, søges til Behandlingsskole i Rødovre

Udviklingscenter Skiftesporet

Rødovre, Storkøbenhavn

Indrykket
17-12-2021
Kontakt
Udviklingscenter Skiftesporet
Rødovre Parkvej 403B
2610 Rødovre
Tlf
3637 9480
Kontakt
Rune Quist
Tlf
3637 9480
Rødovre Parkvej 403B
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-12-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83111246
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Specialundervisning

Om jobbet

Udviklingscenter Skiftesporet søger en uddannet lærer fra 1. marts 2022 (evt. tidligere) til én af vores to afdelinger.

 

Skiftesporet er en skole med mange års erfaring i arbejdet med udsatte børn og familier. Vi er opdelt i to afdelinger. Den ene afdeling, Strukturteamet, retter sig primært imod børn med autismespektrum forstyrrelser, angst og tilstødende diagnoser. Den anden afdeling, Børne- & Ungeteamet, modtager primært børn med relationelle og familiemæssige problematikker. Vi arbejder tværfagligt i mindre grupper, så vi kan tilgodese det enkelte barn og barnets familie. Hos os er der plads til fordybelse og særligt tilrettelagt undervisning. Her er tid til det enkelte barn og et stærkt skole-hjem samarbejde.

 

Skiftesporets tilgang tager udgangspunkt i den narrative metode, mentaliseringsbaseret tilgang og low arousal. Vores børnesyn er præget af, at vi ved, at alle børn gør det bedste, de kan, og vi forholder os derfor nysgerrigt og åbent i mødet med eleverne.

 

Som medarbejder på Udviklingscenter Skiftesporet vil du møde arbejdsopgaver og udfordringer, der er inspirerende og personligt udviklende. Vi arbejder løbende med at dygtiggøre os, fx gennem undervisning, supervision og mødevirksomhed. Derudover er der rige muligheder for forskelige typer af relationsopbyggende aktiviteter, som du selv er med til at vælge, forme og facilitere.

Din profil

Skiftesporet ønsker en lærer, som glædes over samværet med forskellige typer af skønne elever. Eleverne har hver især brug for forståelse, omsorg plus en tryg og meningsfuld skoledag.

 

Børnene/de unge har forskellige faglige niveauer, og det er vigtigt, at du som lærer har mod på at møde eleverne, hvor de nu engang er. Sammen skal I skabe et fagligt fundament, de kan bygge ovenpå, så de kan opbygge og opretholde lyst til læring og tiltro til egne færdigheder.

 

På Skiftesporet underviser vi i en bred række af fag. Som lærer skal du derfor være åben overfor at undervise i forskellige typer af fag, dette med sparring fra den øvrige lærergruppe og faglederen.

 

I hverdagen vil du være en fast del af et team omkring de enkelte elever. I teamet er der andre lærere, pædagoger, en familiebehandler tilknyttet og i huset psykologer der kan trækkes på. Vi løfter opgaven i fællesskab, og vi har stor respekt for hinandens fagligheder og kompetencer.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder

  • en hverdag med god tid til fordybelse og planlægning af undervisning for den enkelte
  • gode muligheder for at præge det lærerfaglige grundlag i samarbejde med et engageret team
  • et samskabende team mellem lærere og pædagoger som er omdrejningspunktet for kerneopgaven
  • et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø med gode muligheder for faglig sparring
  • gode undervisningsfaciliteter og attraktive udendørsfaciliteter med fodboldbaner, legeplads, idrætshal, skøjtehal, skov m.m.
  • mulighed for alternativ undervisning uden for skolen, da vi har to 9-personers busser til rådighed
  • supervision og intern undervisning.

Hvem er vi?
Udviklingscenter Skiftesporet er Rødovre Kommunes skole-, dagbehandlings- og familietilbud til 48 børn og unge fordelt på to etager.

 

Den samlede elevgruppe er inddelt i to målgrupper, som tilhører hver sit team, henholdsvis Børne- og Ungeteamet, og Strukturteamet. Der er dog mulighed for aktiviteter, undervisning og relations dannelse på tværs af de to teams. I begge teams kan der være elever fra 0. – 9. klasse. 

 

Målgrupperne har lokaler henholdsvis i stueetagen og på 1. sal. Begge teams har forskellige lokaletyper, så der kan laves både større og mindre gruppesammensætninger. Det giver bl.a. mulighed for 1:1 undervisning i det omfang, eleverne har brug for det.

 

Personalet skal sikre den grundlæggende kultur i de to teams. De forskellige elevgrupper skal helt tydeligt være præget af rummelighed, så eleverne både kan give plads til hinanden og sig selv.

Denne optagethed er en del af vores arbejde med at sikre et mobbefrit miljø. Hvor det er en naturlig del af dagligdagen, tilbydes alle de rammer, som netop de har brug for – også selvom det kan være forskelligt fra elev til elev.

 

Vi arbejder desuden aktivt med, at eleverne ved, hvorfor de er indskrevet på Skiftesporet. De skal også vide, hvordan vi vil hjælpe dem med at udvikle nye færdigheder. Eleverne har ofte forestillinger med sig om, hvorfor det ikke gik på et tidligere skoletilbud – forestillinger som kan være præget af selvbebrejdelse og nederlag, og som tjener dem dårligt. Vi arbejder med at anskueliggøre færdigheder og styrker, så eleverne bedre kan tåle, at der også er noget, de skal øve sig på. I denne øvelsesproces er det for os helt afgørende, at eleverne ved og mærker, at vi er der sammen med dem, så de ikke overlades alene med det, der er svært.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en fuldtidsstilling med start 1. marts 2022, evt. tidligere.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Rune Quist tlf. mobil 30 76 95 45, eller institutionsleder, David Stokkebro Andersen, på 30 76 95 52.

Arbejdssted: Udviklingscenter Skiftesporet, Rødovre Parkvej 403 b.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 17. januar 2022. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Om os

Rødovre Kommune har fra 1. januar 2021 indført røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og helbredstjek.

 

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Udviklingscenter Skiftesporet
Rødovre Parkvej 403B
2610 Rødovre
Tlf
3637 9480
Kontaktperson
Rune Quist
Tlf
3637 9480
Adresse
Rødovre Parkvej 403B
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-12-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83111246
Jobtype
Fuldtid
Fag
Specialundervisning
Beliggenhed