Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer søges til Kirkebækskolen

Kirkebækskolen

Ishøj, Storkøbenhavn

Indrykket
05-08-2019
Kontakt
Kirkebækskolen
Kløvervænget 51
2625 Vallensbæk
Tlf
43660550
Kontakt
Christian Grau
Tlf
22564899/43660550
Kløvervænget 51
2625 Vallensbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-08-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74681489
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Specialundervisning

Kirkebækskolen søger ny lærerkollega.

Da en af skolens lærere skal ud og prøve kræfter på en anden skole, er der nu en unik mulighed for at blive vores nye kollega på Kirkebækskolen.

Kirkebækskolen er en skole for 60 børn og unge med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog. Kirkebækskolen er et læringshus, med et Børnehus 0 6 år, en grundskole bh. 10. klasse og en STU.

Skolen har 105 medarbejdere; lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere, fysio- og ergoterapeuter, ledelse og administration. Vi samarbejder desuden med en række eksterne funktioner: Tale- hørekonsulenter, psykolog og synskonsulenter. 

På Kirkebækskolen står læring og kommunikation helt centralt. Læring og udvikling tager altid udgangspunkt i det enkelte barns kognitive og sociale færdigheder.

De fleste af skolens børn har ikke et egentligt verbalsprog, men benytter sig af forskellige former for totalkommunikation, hvilket stiller store krav til børnenes samtalepartnere i forhold til at tolke børnenes ønsker og hensigter, og forsøgsvis kommunikere på børnenes vilkår.

På Kirkebækskolen arbejder vi alle med at efterleve; at vi kan hvad vi vil og at alle børn har ret til at lære og have et godt børne- og skoleliv.

Skoledagen tilrettelægges i et fagligt samarbejde primært mellem lærere og pædagoger, hvor fokus ligger på at give alle børn en alsidig og varieret skoledag. 

Vi betragter børnenes kommunikationshandicap som det primære, og derfor skal du have interesse for og lyst til at arbejde med alternativ støttende kommunikation, herunder talecomputere.

Som lærer er man tilknyttet en primærklasse, hvor man læser alle - eller hovedparten af - sine timer. Omkring en klasse er der et team bestående af lærere, pædagoger, en fysioterapeut, en ergoterapeut og pædagogmedhjælpere. 

Vi prioriterer børnenes fysiske træning, som primært varetages af skolens terapeuter. Deres arbejde understøttes i det daglige af alle teamets medarbejdere.

Det forventes desuden, at alle medarbejdere, indgår i omsorgsopgaverne, såsom personlig hygiejne, at spise med børn der har mavesonde mv. 

Vi hjælper med andre ord, børnene med det, de har brug for hjælp til. 

 

Vi søger derfor en:

 • Fagligt kompetent lærer, gerne med erfaring fra specialområdet
 • Lærer med erfaring i at samarbejde tværfagligt og som ser fordele i at have kollegaer fra andre faggrupper.  
 • Lærer, der motiveres af at arbejde i et højt specialiseret miljø, hvor det enkelte barns muligheder for læring udvikling er i fokus
 • Lærer med interesse for IT og kommunikationsteknologi.
 • Lærer der har struktur på sit arbejde, men som også er dynamisk og i stand til at tænke nyt land frem
 • Lærer med flair for det kreativt/musiske

 

Vi tilbyder:

 • Et specialpædagogisk miljø, hvor vi i høj grad lærer af hinanden
 • En bred vifte af introkurser, således at du bliver klædt på til opgaven
 • Mulighed for faglig udvikling, kurser og efteruddannelse
 • Tværfagligt samarbejde
 • Udvikling inden for brug af IT
 • Dygtige kollegaer, der gerne lærer fra sig

 

Du kan læse mere om os på skolens hjemmeside www.kirkebaekskolen.dk  og du kan læse om Ishøj Kommunes Børne- og Ungepolitik her: http://www.ishoj.dk/sites/default/files/files/Borne_ungepolitik.pdf

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte skoleleder Iben Goffmann 4043 2353  eller viceskoleleder Christian Grau 2256 4899 eller på skolen telefon 4366 0550. Vi ser gerne, at du besøger skolen og får en rundvisning på skolen, og hvor vi kan besvare alle dine spørgsmål.

Ansøgningsfristen er den 20. august. Vi forventer at afholde samtaler enten mandag den 26. august eller tirsdag den 27. august i tidsrummet 8.30-15.00 

Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Så kan du genkende dig selv i det ovenstående og mener du at du har det, vi søger, så tøv ikke: SØG!!!

Der skal gøres opmærksom på følgende: Fra den 1. august 2019 indfører Ishøj kommune røgfri arbejdstid for alle ansatte i kommunen. Det gælder alle former for rygning og brug af tobak, herunder cigaretter, e-cigaretter, snus og vandpibetobak.

Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Der gøres opmærksom på, at Ishøj kommune indfører røgfri arbejdstid pr. 1. august 2019.

Hvis du vil vide mere om at arbejde i Ishøj Kommune, kan du kigge videre her: http://nyijob.ishoj.dk/ny-i-job

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Christian Grau

Ansøgningsfrist:
20. august 2019

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

AOF Ballerup Måløv Skovlunde

AOF Ballerup Måløv Skovlunde

AOF Ballerup Måløv Skovlunde
Virksomhedsinformation
Kirkebækskolen
Kløvervænget 51
2625 Vallensbæk
Tlf
43660550
Kontaktperson
Christian Grau
Tlf
22564899/43660550
Adresse
Kløvervænget 51
2625 Vallensbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-08-2019
Udløber
20-08-2019
Kviknummer
LJA-74681489
Jobtype
Fuldtid
Fag
Specialundervisning
Beliggenhed