Del
Gem annonce

Lærer søges til Hørsholm skole

Hørsholm skole

Indrykket
03-09-2021
Kontakt
Hørsholm skole
Selmersvej 6
2970 Hørsholm
Tlf
48496100
Kontakt
Janus Thorsted
Tlf
20283480
Selmersvej 6
2970 Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-09-2021
Udløber
24-09-2021
Kviknummer
LJA-82609489
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Fransk, Kristendomskundskab/religion, Madkundskab, Matematik

Hørsholm kommune søger en relationskompetent lærer til Hørsholm skole. Du skal have interesse for og lyst til at arbejde på en spændende skole. Der er tale om fastansættelse. Hørsholm Skole er en veletableret folkeskole med både fornyelse og traditioner. Vi er en god arbejdsplads med godt kollegaskab og med mentorordning for nyansatte. 

Vi søger en lærer, der kan varetage undervisningen i afdeling 2 (6.-9.kl). Du skal kunne undervise i fagene matematik, kristendom og idræt. Kan du også varetage madkundskab og fransk er dette også interessant. 

Du vil blive en del af Hørsholm Skoles dygtige og engagerede medarbejdergruppe, som består af såvel pædagoger som lærere.

Hvad søger vi?  

Vi søger en lærer til fastansættelse fra 1. november 2021 eller før hvis muligt.

Vi søger dig, der har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med elever, forældre og kollegaer. Du skal kunne arbejde struktureret og tage aktivt del i det faglige samarbejde, bl.a. i fællesforberedelse med fagkollegaer på årgangen. Du er uddannet lærer og har interesse og/eller erfaring med undervisning.

Vi tilbyder:   

Vi arbejder som professionelle læringsfællesskaber og har et åbent og ærligt teamsamarbejde, hvorfor vi vægter en anerkendende, åben og ærlig kommunikation i teamet. Vi leder efter en kollega, der tør byde ind med ideer og konstruktiv feedback, og er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Du får et spændende arbejde med kontakt til børn, forældre, kolleger og sparringspartnere, som gør arbejdsdagen spændende, udfordrende og aldrig kedelig. Hørsholm Skole har knap 700 elever. Der er pt. 55 lærere og 32 SFO/skolepædagoger på skolen. Vi har et særdeles godt og tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger. Vi har endvidere et tæt samarbejde med UU-vejledningen. Vi arbejder med læringsplatformen Min Uddannelse.

Hørsholm Skole ligger 5 minutter fra motorvejen, 10 minutter fra stationen, og bus 150S og 500S kører direkte hertil. 

Som ansat i Hørsholm Kommune kan du fx blive medlem af Personaleforeningen, Kunstforeningen og leje sommerhuse.    

Mere information:   

Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst på baggrund af uddannelse og erfaring. Forud for endelig ansættelse indhentes børneattest.     

Ansøgningen skal være os i hænde snarest muligt og senest fredag d. 24. september kl. 12.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 28. september fra kl. 16.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Janus Thorsted tlf. 20283480 eller skoleleder Ane Christine Larsen tlf.20283109 for mere information. Søg gerne viden via vores hjemmeside og vores Facebookside.  

Sådan søger du:   

Brug linket ved siden af annoncen til at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning. Hørsholm Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.    

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Klik her for at søge jobbet Der er flere ansøgningsmuligheder

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hørsholm skole
Selmersvej 6
2970 Hørsholm
Tlf
48496100
Kontaktperson
Janus Thorsted
Tlf
20283480
Adresse
Selmersvej 6
2970 Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-09-2021
Udløber
24-09-2021
Kviknummer
LJA-82609489
Jobtype
Fuldtid
Fag
Fransk, Kristendomskundskab/religion, Madkundskab, Matematik
Beliggenhed
Gem annonce