Del
Gem annonce

Lærer søges til dagbehandling

Flønghuset

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
25-07-2022
Kontakt
Flønghuset
Fløng Byvej 27
2640 Hedehusene
Tlf
51245685
Kontakt
Preben Overgaard
Tlf
51245685
Fløng Byvej 27
2640 Hedehusene
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-07-2022
Udløber
17-08-2022
Kviknummer
LJA-83862459
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Specialpædagogik

Flønghuset. Fløng byvej 27, 2640 Hedehusene. Pr. 1/10 - 2022.

Da én af vores gode kollegaer har valgt at søge andre udfordringer, og vores hus samtidigt vokser i takt med nye, spændende opgaver, søger vi en lærer til den ledige lærer stilling.

Flønghuset er Høje-Taastrup Kommunes egen dagbehandlings tilbud. Vi har plads til 20 børn fra 0.- 6. klasse med forskellige former for tilknytnings- og relations forstyrrelser. Det er børn, som har behov for at blive mødt af mentaliserende, engagerede og autentiske voksne, som kan støtte dem, når deres hverdag ramler, og give dem bedre udviklingsbetingelser videre i livet. Det stiller i hverdagen store krav til personalets rummelighed, samarbejde og fleksibilitet, men det giver også mulighed for at gøre en forskel for børn fra socialt udsatte positioner.

I Flønghuset er vores fornemmeste opgave at tilbyde børn og deres familier et miljø, hvor det er muligt at arbejde på udvikling og forandring. Vi arbejder mentaliserings baseret ud fra den miljøterapeutiske tilgang med begreber som struktur, relation og troværdighed. Vi vægter refleksion og faglighed højt, og har i hvert team månedlig supervision og konferencer, hvor vi tilrettelægger behandlingsplaner og sammen reflekterer over de enkelte børns intentioner, behov og adfærd, ligesom vi fokuserer på at skabe rummelige børnefællesskaber.

Vi er et tværfagligt hus, som vægter samarbejde og respekt for hinandens fagligheder. Personalet består af 6 pædagoger, 5 skolelærere, 2 psykologer fra PPR samt en leder. Organisatorisk er vi placeret under Børne- og Ungerådgivningscentret (BURC), hvilket giver os en unik mulighed for tæt samarbejde med socialrådgivere, familievejledere, fysio- og ergoterapeuter og PPR.

Arbejdstiden vil primært ligge i vores åbningstid, som er 8-16.

Vi søger dig, som:
  • Er uddannet lærer.
  • Har erfaring med/interesse for arbejde med behandlingskrævende børn.
  • Er stærk i det relationelle arbejde både i forhold til børnene, deres familier og dine kollegaer
  • Har lyst til at blive klogere på mentaliserings baseret arbejde og til at arbejde med dig selv vi prioriterer supervision, personaletræning og efteruddannelse
  • Har lyst til at være med til at skabe tilpasse udfordringer og en glædesfyldt hverdag for vores børn
Vi tilbyder:
  • Et velfungerende dagbehandlings tilbud med intern skole, der til dagligt udfordrer, begejstrer, forvirrer og gør os nysgerrige.
  • Kollegaer med høj faglighed, stort engagement og godt humør, som brænder for at skabe udvikling og trivsel for børnene.
  • En høj grad af indflydelse på din arbejdsplads.
  • Systematiseret supervision, både intern og ekstern.
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst med DLF Kreds 16.

Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 34 Sidste frist for ansøgning er onsdag d. 17/8-2022.

Send din ansøgning samt dit cv. Hvis du bliver indkaldt til samtale, skal du medbringe dokumentation for uddannelse, erhvervserfaring m.v. Efter aftale med dig indhenter vi referencer.
Vi skal gøre opmærksom på, at vi som led i ansættelsesprocessen indhenter straffe og børneattest.

For yderligere information om jobbet, Kan der rettes henvendelse til leder af Flønghuset, Preben Overgaard, tlf. 5124 56

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Flønghuset
Fløng Byvej 27
2640 Hedehusene
Tlf
51245685
Kontaktperson
Preben Overgaard
Tlf
51245685
Adresse
Fløng Byvej 27
2640 Hedehusene
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-07-2022
Udløber
17-08-2022
Kviknummer
LJA-83862459
Jobtype
Fuldtid
Fag
Specialpædagogik
Beliggenhed
Gem annonce