Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer og pædagog til dagbehandling og specialundervisning

Bifrostskolen

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
11-01-2022
Kontakt
Bifrostskolen
Vestervej 27
4100 Ringsted
Kontakt
Gitte Knak Mikkelsen
Tlf
2265 3316
Vestervej 27
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2022
Udløber
10-02-2022
Kviknummer
LJA-83211093
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Pædagogisk læringscenter (PLC), Øvrige Job

Har du lyst til at arbejde med udsatte børn og unge på en kommunal dagbehandlings- og specialskole? Har du lyst til at udvikle din pædagogiske praksis, mens du lærer mere om neuroaffektiv udviklingspsykologi og professionelle læringsfællesskaber?

Om jobbet

Som lærer eller pædagog på Bifrostskolen bliver du en vigtig spiller i vores bestræbelser på at give eleverne en aktiv og meningsfuld hverdag i genkendelige rammer.

Du bliver en del af et tværprofessionelt team. Her løser vi sammen med psykolog og ledelse, undervisnings- og behandlingsopgaven for skolens elever. Samarbejdet er præget af respekt for hinandens faglighed og en enighed om, at opgaver og vilkår er forskellige, men alle er ligeværdige og gensidigt afhængige. Din primære opgave bliver at fastholde og udvikle det høje faglige niveau i undervisningen med respekt for den pædagogiske retning og det daglige behandlingsarbejde i samarbejde med dit team.

På Bifrostskolen arbejder vi med at udvikle professionelle læringsfællesskaber og en medarbejderinvolverende organisation. Det betyder, at du skal have lyst til at tage ansvar for alle elevers læring og udvikling ved at arbejde med hele skolens organisation og ressourcer.

Hvem er du

  • Du er en eksemplarisk dygtig praktiker
  • Du har erfaring med at arbejde med børn og familier der er i udsatte positioner
  • Du forstår din rolle som en del af en samlet skole. Sandsynligvis har du kompetencerne til at være vejleder eller koordinator - og ville være det på enhver anden skole. Her bliver du en af mange, der sammen tager ansvaret
  • Du er vant til at arbejde med mål, progression, læring, udvikling og et krævende forældresamarbejde
  • Du kender til low arousal, neuroaffektiv udviklingspsykologi, Theraplay og autismepædagogiske greb og du har lyst til at udvikle din praksis på disse områder
  • Du kan sætte hele din faglighed i spil i et tværprofessionelt samarbejde

Hvem er vi

Vi er en lille skole med ca. 45 elever og 25 medarbejdere.

Vi er et af Ringsted Kommunes dagbehandlings- og specialundervisningstilbud.

Målgruppen er børn og unge i sårbare og udsatte positioner, der aktuelt ikke kan inkluderes på egen skole, og som derfor går hos os i en kortere eller længere periode.

En del af eleverne er i adfærdsmæssige og sociale udfordringer, og deres erfaringer med folkeskolen er præget af oplevelsen af ikke at slå til.

Vi arbejder aktivt på, at eleverne vender tilbage til det almene område, fordi vi ved, at det giver dem de bedste fremtidsmuligheder. Vi gør det ved nænsomt og insisterende at skubbe elever, forældre og folkeskolen i den rigtige retning.

Vi stiller store krav, fordi vi har høje forventninger til vores elever, os selv og vores samarbejdspartnere. Hver dag forsøger vi at gøre det, der skal til, og ikke bare det vi skal.
 
Skolen har gennem de seneste to år gennemgået en stor faglig udvikling, og vi er nu blevet bedt om at drive kommunens Pædagogiske Task Force, hvor kommunens øvrige skoler skal have glæde af vores specialpædagogiske kompetencer.

Vi lærer stadig, og vi er midt i en spændende proces, hvor vi både udvikler organisationen, undervisningen, behandlingen og pædagogikken. I dette skoleår har vi særligt fokus på neuroaffektiv udviklingspsykologi og professionelle læringsfællesskaber.

Hvis du har lyst til at præge dit fremtidige job på en skole, hvor forandringer er en del hverdagen, og genkendelighed for eleverne er et krav, så håber vi at høre fra dig.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Bifrostskolen
Vestervej 27
4100 Ringsted
Kontaktperson
Gitte Knak Mikkelsen
Tlf
2265 3316
Adresse
Vestervej 27
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2022
Udløber
10-02-2022
Kviknummer
LJA-83211093
Jobtype
Fuldtid
Fag
Pædagogisk læringscenter (PLC), Øvrige Job
Beliggenhed