Del
Gem annonce

Lærer og læsevejleder til Gyvelhøjskolen

Gyvelhøjskolen

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
07-06-2021
Kontakt
Gyvelhøjskolen
Røddikvej 20
8464 Galten
Tlf
87943200
Kontakt
Helen Óladóttir
Tlf
40 51 44 64
Røddikvej 20
8464 Galten
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2021
Udløber
24-06-2021
Kviknummer
LJA-82198067
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Øvrige Job, Tysk

– fast stilling på 6. årgang

En af vores dygtige lærer- og læsevejleder har fået ny arbejde få minutter fra sit hjem og derfor søger vi en ny kollega.

Gyvelhøjskolen er en afdelingsopdelt 3 sporet skole med 536 elever og godt 70 medarbejdere. Elevtallet er stærkt stigende i de kommende år. Skolen ligger i skøn og børnevenlig natur og med en solid forankring i lokalsamfundet i Galten og med kun 20 min. kørsel til Århus, Silkeborg og Skanderborg.

Gyvelhøjskolen er en velfungerende skole med stolte traditioner og høj faglighed. Gyvelhøjskolen er kendetegnet ved masser af glade elever, god forældreopbakning og et engagerede og dygtige medarbejdere. Vi har en uhøjtidelig omgangstone, værner om vores gode arbejdsmiljø og er vant til at være fleksible og omstillingsparate, og vi hjælper hinanden, hvis noget bliver svært.

Vores pædagogiske udgangspunkt er at skabe deltagelsesmuligheder for alle elever, hvor trivsel og faglighed går hånd i hånd.

 

Gyvelhøjskolen arbejder ud fra følgende overordnede værdier

 • Respekt 
  Gyvelhøjskolens læringsmiljø bygger på respekt for- og anerkendelse af den enkelte som en værdifuld del af det store mangfoldige fællesskab.
 • Fællesskab
  Gyvelhøjskolen er ikke bare bygninger. Gyvelhøjskolen er summen af fællesskabets individer, hvor vi tror på os selv og hinanden, som hinanden forudsætninger og muligheder.
 • Samarbejde
  Gyvelhøjskolens udvikler i samarbejde med forældre og barnet/den unge glade livsduelige børn/unge, der trives og mestrer eget liv i en forandringspræget verden.

Vores vision er, at alle skal have mod til at turde.

Vi søger en dygtig, engageret og udviklingsorienteret kontaktlærer lærer til kommende 6. årgang, der kan varetage undervisningen på 6. årgang med fagene dansk og n/t – og meget gerne tysk på sigt.

Du skal have lyst til og mod på at være en del af en hverdag, hvor indholdet til tider opbygges og udvikles, samtidig med at dagligdagen fungerer. Du skal have lyst til at være en del af et team, hvor alle faggrupper indgår i et forpligtende og tillidsfuldt samarbejde om opgaven omkring børnene. I teamet skal du kunne arbejde selvstændigt og gå forrest, og du skal også kunne tage følgeskab og udføre andres idéer. Du skal have ønske om- og en evne til, at sætte din faglighed i spil og lade dig udfordre.

Så hvis du tænker ud af boksen og kan bringe dine kompetencer i spil på nye måder, er vi måske din nye arbejdsplads.
 
Vi forventer, at du
 • er læreruddannet med linjefag dansk gerne suppleret med andre fag som eksempelvis tysk. Du må meget gerne have undervisningskompetencer i andre fag
 • er uddannet- og struktureret læsevejleder, som er god til at vejlede kollegaer
 • er relationskompetent og i stand til at lede, motivere og inspirere børn, så trivsel og læring går hånd i hånd
 • er vedholdende i kontakten til og indsatser med og omkring børn/børnegrupper
 • evner at anlægge et børneperspektiv, så du får blik for, hvordan organisering, samarbejde og sociale dynamikker i fællesskaber udgør betingelser, som børn handler begrundet i forhold til
 • ser forældresamarbejdet som en ressource
 • trives i et forpligtende teamarbejde mellem lærere og pædagoger.

Ansættelse sker snarest eller senest pr. 1. august 2021
 
Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst.
 
Ansøgning
Send din ansøgning elektronisk senest den 24. juni 2021.

Vi afholder samtaler den 28. juni i tidsrummet kl. 9.00-15.00.
 
For besøg og yderligere information

er du velkommen til at kontakte viceskoleleder Helen Óladóttir på telefon 40 51 44 64 eller skoleleder Pia Weedfald Hansen på telefon 24 97 31 36.

 

Søg stillingen online

 

I Skanderborg Kommune er vi et stærkt og bæredygtigt arbejdsfællesskab, hvor vi fletter vores fagligheder sammen om den fælles kerneopgave.

- Når mennesker møder mennesker, opstår fællesskaber, og dermed skabes grundlaget for, at vi kan skabe udvikling sammen.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Gyvelhøjskolen

Del dette job

Virksomhedsinformation
Gyvelhøjskolen
Røddikvej 20
8464 Galten
Tlf
87943200
Kontaktperson
Helen Óladóttir
Tlf
40 51 44 64
Adresse
Røddikvej 20
8464 Galten
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2021
Udløber
24-06-2021
Kviknummer
LJA-82198067
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Øvrige Job, Tysk
Beliggenhed
Gem annonce