Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer med specialpædagogiske kompetencer

Gladsaxe Kommune

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
30-06-2020
Kontakt
Gladsaxe Kommune
Rådhus Alle 1
2860 Søborg
Tlf
39 57 50 00
Kontakt
Annette Smidt Jørgensen
Tlf
39 57 50 00
Rådhus Alle 1
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
06-08-2020
Kviknummer
LJA-80562643
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Specialundervisning

Gladsaxe Kommune og fem af kommunens Skoler søger lærere, der brænder for at være med til at skabe inkluderende læringsfællesskaber.
Brænder du for børns trivsel og læring i inkluderende fællesskaber? Kan du bidrage til udvikling af læringsmiljøer, hvor flere børn trives bedre? Kan du udfordre antagelser, som ligger til grund for den pædagogiske praksis og skabe forandringer? Så er det dig, vi søger!

Skolerne i Gladsaxe har de sidste mange år arbejdet med at udvikle inkluderende læringsfællesskaber. Arbejdet med inklusion har oftest været organiseret således, at lærere og pædagoger har modtaget vejledning og coaching af professionelle med særlig viden (AKT, PPR mv) uden for klasseværelset, for så efterfølgende at forsøge sig med tilpasning og ændring af praksis, ofte alene.

Med syv nyoprettede stillinger ønsker vi at afprøve en anden organisering og tilgang til udviklingen af inkluderende læringsfællesskaber. Her skal arbejdet foregå sammen med læreren/pædagogen i klasseværelset, stærkt inspireret af Co-teaching. Du er den lærer i klasseværelset, der bidrager med de specialpædagogiske kompetencer. I første omgang, er fem af kommunens 10 skoler med i udviklingsarbejdet, der på hver skole vil koncentrere sig om en udvalgt årgang i indskolingen/på mellemtrinnet; Skovbrynet Skole (2. klassetrin), Vadgård Skole (2. klassetrin), Mørkhøj Skole (4. og 5. klassetrin), Grønnemose Skole (2. klassetrin) og Gladsaxe Skole (kommende 0. klassetrin og 2. klassetrin), derfor vil stillingen være på en af disse skoler.

Vi forventer, at du

  • har viden om, og praktisk erfaring med specialpædagogiske metoder og indsatser
  • har lyst til at være en del af den pædagogiske og undervisningsmæssige dagligdag i klassen (herunder forberedelse og efterbehandling af undervisningen)
  • har en robust pædagogisk og didaktisk faglighed, praktisk såvel som teoretisk har viden om gerne erfaring med Co-teaching og/eller aktionslæring
  • formår at sætte din faglighed i spil i et tværfagligt felt med særligt lærere, pædagoger, PPR-team og skoleledelse
  • kan bidrage til samskabelse af inkluderende læringsfællesskaber er samarbejdsorienteret og dynamisk
  • går til opgaverne med engagement og en positiv indstilling.

Vi tilbyder en arbejdsplads

  • med et godt fællesskab og dygtige, hjælpsomme kolleger med en høj grad af samarbejde omkring børn og deres læring
  • der er i gang med at udvikle en kultur for synlig læring og inkluderende læringsmiljøer med mulighed for både faglig og personlig udvikling i fællesskaber
  • videndeling på tværs af skoler og fælles kompetenceudvikling
  • et fagligt spændende, udfordrende og alsidigt job, hvor du kan være med til at præge udviklingen af skolens inkluderende fællesskaber

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os!

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er fast, men ansættelseslængden kan aftales, hvis ansøger ønsker det frem til udgangen af kommende skoleår juni 2021 med mulighed for forlængelse.

Stillingen besættes af personer med en læreruddannelse, gerne med yderligere specialpædagogisk uddannelse. Stillingen er på fuld tid med løn efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Ansøgere opfordres til at kontakte souschef i Skoleafdelingen Annette Smidt Jørgensen telefon 40 46 05 72, eller skoleleder Kirsten Frølich Brønd - Mørkhøj Skole, Ole Hovmand - Vadgård Skole, Signe Haugaard - Skovbrynet Skole, eller Irene Holmquist - Grønnemose Skole for nærmere information.

Ansøgningen kan sendes generelt på en af de 7 stillinger eller med særligt ønske om skoletilhørsforhold.

Stillingen er fra 1. oktober 2020.

Ansøgningsfrist

6. august inden kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag 17. august 2020.


Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FNs verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt. Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Gladsaxe Kommune
Rådhus Alle 1
2860 Søborg
Tlf
39 57 50 00
Kontaktperson
Annette Smidt Jørgensen
Tlf
39 57 50 00
Adresse
Rådhus Alle 1
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
06-08-2020
Kviknummer
LJA-80562643
Jobtype
Fuldtid
Fag
Specialundervisning
Beliggenhed