Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer med sort bælte i udskolingsfag søges!

Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
09-09-2022
Kontakt
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Maglehøjskolen
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontakt
Birgitte Jacobsen eller Lasse Munch
Tlf
72598705 / 22114691
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-09-2022
Udløber
30-09-2022
Kviknummer
LJA-84014453
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Engelsk, Historie og Samfundsfag, Håndværk og design, Idræt, Lærer, Naturfag, Specialpædagogik, Øvrige Job

Du får prægtige og engagerede kollegaer, og vi lover dig, at vi griner og bander sammen, når kopimaskinen går død, portalerne svigter, og planerne for dagen går i fisk. Men vi er sammen - og det er dét, der kendetegner os på Maglehøjskolen. 

Vi mangler to robuste og stabile udskolingslærere,

- der er klar på at føre traditionen om vores prestigefyldte julevolley, succesfulde aktivitetsdage og altid ventede motionsdag videre, 
- der let kan håndtere skoledagene, som ofte har lige så mange funktioner som en schweizerkniv,
- der har et falkeblik for vores dejlige elever og kan holde styr på, hvilke opgaver der skal løses først.
 
Maglehøjskolen er en skole, der præsterer godt fagligt, og som har fokus på fællesskab og trivsel. Vi har blik for forskellighedens styrker og evner klasserumsledelse, og konkret viser brugertilfredshedsundersøgelser, at skolen er den bedste folkeskole i Egedal Kommune, hvilket vi er meget stolte af.

Vi tror på, at alle børn gør det bedste, de kan, ud fra, hvad der giver mening for dem. Vi tager udgangspunkt i børneperspektivet og ser derfor med børnene.

Om stillingerne
Vi søger to lærere til udskolingen med linjefag inden for nogle af følgende områder; engelsk, historie, håndværk & design, naturfag og idræt. Vi håber, at du har erfaring med at føre til eksamen eller er frisk på at gå i lære hos dine dygtige kollegaer.

Hvilken årgang, du kommer til at tilhøre afhænger af, hvilke linjefag du har, samt hvori dine interesser ligger. Vi har en forventning om, at du er en teamplayer, som arbejder for at gøre elevernes uddannelsesdrømme til virkelighed, og støtter dem i vejen dertil.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere, eller har du lyst til at komme på besøg, er du velkommen til at kontakte pædagogisk daglig leder Birgitte Jacobsen på telefon 7259 8705 eller lærer Lasse Munch på telefon 2211 4691.

Du kan også læse mere om Maglehøjskolen og Distriktsskole Ølstykke på vores https://distriktsskole-oelstykke.aula.dk/.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelsen.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning via ansøgningslinket senest fredag den 30. september 2022. Vi holder samtaler løbende.


I Egedal Kommune er der plads til det hele menneske


Som ansat i Egedal Kommune skal der både være plads til det gode arbejdsliv og det gode privatliv. Det kalder vi Den fleksible arbejdsplads. Med den fleksible arbejdsplads skaber vi de bedst mulige rammer for medarbejdere og ledere. Vi tror nemlig på, at der skal være mulighed for at tilpasse sit arbejdsliv til sin konkrete livssituation. Det gør vi, fordi vi tror på, at medarbejdere som oplever sammenhæng i hverdagen, skaber gode resultater for vores borgere i kommunen. I Egedal findes der ikke én enkelt løsning for fleksibilitet, det afhænger nemlig både af den konkrete stilling og af den konkrete livssituation.

Egedal Kommune har cirka 43.000 indbyggere og 3.500 medarbejdere. Vi er organiseret med en direktion, syv fagcentre og to tværgående servicecentre. I Egedal Kommune lægger vi generel vægt på helhedsorienteret tænkning og tværgående samarbejde præget af dialog, anerkendelse og tillid. Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om os på
EgedalKommune.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Egedal Kommune, Distriktsskolen Ølstykke
Maglehøjskolen
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Birgitte Jacobsen eller Lasse Munch
Tlf
72598705 / 22114691
Adresse
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-09-2022
Udløber
30-09-2022
Kviknummer
LJA-84014453
Jobtype
Fuldtid
Fag
Engelsk, Historie og Samfundsfag, Håndværk og design, Idræt, Lærer, Naturfag, Specialpædagogik, Øvrige Job
Beliggenhed