Del
Gem annonce

Lærer

Dagskolen Ternen

Tisvildeleje, Nordsjælland

Indrykket
29-10-2021
Kontakt
Dagskolen Ternen Pernille Stjerne Klinkvort
Tlf
53268240
Jydebjergvej 7
3230 Græsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2021
Udløber
28-11-2021
Kviknummer
LJA-82904124
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Specialundervisning, Øvrige Job

Dagskolen Ternen ansætter nye lærere

 

Skal du have ny termokedeldragt?

 

Spørgsmålet ovenfor blev for nyligt sendt ud til medarbejderne på Dagskolen Ternen. Vi er en skole, hvor medarbejderne er tæt på eleverne - også når de har pause og årstiden skifter fra sensommer til efterår og vinter. Det er vigtigt altid at være klædt godt på.

Hvis du en formiddag fløj hen over den store naturgrund tæt på skov og strand, ville du se, at pædagoger og lærere i pauserne står i klynger mens eleverne leger og spiller bold tæt på dem. Måske drøfter de voksne det modul, de i grupper af tre voksne og fem elever lige har gennemført.

Kan vi løfte det faglige niveau yderligere? Kan en elev få større succes, hvis vi skifter fra håndskrift til PC? Skal vi bruge mere tid på at sikre, at alle får nok morgenmad, før vi tager undervisningsmateriale frem?

Samtidigt har de voksne et vågent øre på tonen på boldbanen, så ingen bliver kanøflet. De ser og anerkender en god kammeratlig gestus. De bremser drillerier. Og de sikrer, at en elev, der står alene, kommer ind i et fællesskab.

Løfter du blikket, kan du måske ane, at der arbejdes i køkkenet, hvor dagens varme frokost tilberedes. Du vil se vores busser, som vi bruger til ekskursioner og sunde afbræk i hverdagen. Og flyver du endnu højere op og spejder ned ad vejen, vil du kunne se Ternens Naturskole, hvor eleverne lærer at passe dyr. Her går høns, ænder, grise og heste, som eleverne lærer at passe. Ligesom elevernes egne kaniner bor her.

 

Ternen giver succesoplevelser til normaltbegavede elever, der ikke trives og udvikler sig i almindelige skoletilbud. De kan have udfordringer med adfærd, kontakt og trivsel. De kan også have ADHD-diagnoser. De har det ofte svært med kommunikation og socialt samspil.

 

På Ternen skal ingen drilles eller stå alene. Alle skal føle, at de er gode og holdt af.

 

Måske derfor er vi mere end en arbejdsplads. Vi er et sammenhold, hvor vi med hjerte og omtanke støtter hinandens arbejde ubetinget, fordi vi ved, at hverdagen både er givende og krævende. Vi har hele dagen en professionel og kærlig indlevelse i børnenes liv. Det kan koste kræfter. Derfor bakker vi hinanden op og dækker af. Og vi deler vores pædagogiske og faglige udfordringer og sejre med hinanden.

 

Vi har et par nye termokedeldragter - har du formatet og lysten til at fylde dem ud? De passer til dig, hvis du er uddannet lærer med mod på at tilrettelægge differentieret specialundervisning, hvor dine teamkolleger understøtter dig og er med til at holde eleverne fokuserede og planlægge næste skridt. Vi sikrer med efteruddannelse, at du også fagligt er klædt på til opgaven.

 

Som menneske er du både tydelig og tålmodig, så du viser elever, der har svigt i bagagen, at du har set dem og gerne vil nå dem. Du tør lytte og korrigere, når praksis viser, at I skal en anden vej for at nå resultater. Du er ambitiøs, men ikke mere forfængelig end du også kan se kritisk på dig selv.

 

Ternen er et socialpædagogisk dagbehandlings- og undervisningstilbud til børn og unge fra 0. - 10. klasse. Målet er, at de skal vende tilbage til det almindelige skole- og undervisningssystem.

 

Vi søger to lærere. Ansøgningsfrist er 14/11 og vi holder samtaler i uge 47. Vi vil gerne ansætte hurtigst muligt. Ansøgning sendes til: info@dsternen.dk

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte skoleleder Calle Jakobsen på 22719679 eller behandlingsfaglig leder Terese Laursen på 61614369.

 

Du kan læse mere om os på www.dsternen.dk

 

Dagskolen Ternen
Jydebjergvej 7
3230 Græsted

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Dagskolen Ternen Pernille Stjerne Klinkvort
Tlf
53268240
Adresse
Jydebjergvej 7
3230 Græsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2021
Udløber
28-11-2021
Kviknummer
LJA-82904124
Jobtype
Fuldtid
Fag
Specialundervisning, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce