Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer - barselsvikariat

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
24-11-2022
Kontakt
Aarhus Kommune
Lundshøjgårdsvej 19
8340 Malling
Kontakt
 
8340 Malling
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-11-2022
Udløber
30-11-2022
Kviknummer
LJA-84281312
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job, Lærer

Malling skole søger barselsvikar til indskolingen – MAT og N/T
Du bliver matematik - og klasselærer på 1. årgang og 2. årgang, hvor der er et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger i årgangsteamet. Som matematiklærer i indskolingen, vil du blive klasselærer i samarbejde med dansklæreren, og du vil blive en del af vores indskolingsafdeling, som består af 0.-3. klasse.

Vi forventer, du har linjefag i matematik og N/T, og derudover vil det være en fordel, hvis du også kan undervise i idræt og billedkunst.

Stillingen er et barselsvikariat med opstart pr 1/1-2023

Din profil:
Du har en klar holdning til hvad god klasseledelse, faglighed og inklusion er, samt et godt fundament for at udføre det i praksis. Du har derfor også erfaring med elever med faglige og sociale udfordringer, og du ved, at det tætte forældresamarbejde er en forudsætning for at lykkes som lærer.

Derfor skal du vælge os:
Malling Skole er beliggende i den sydlige del af Aarhus, tæt på strand og skov. Vi har gennem de sidste år arbejdet fokuseret på at bringe NEST-elementer ind i undervisningen. Skolen arbejder med co-teaching og kollegial sparring som praksisnær udvikling. Vi udnytter frihedsgraderne i de seneste lovforslag og har vekslet understøttende undervisning til flere lektioner med to voksne i klasserne.

Vi er 625 elever og 80 engagerede ansatte fordelt på lærere, pædagoger, teknisk/administrativt personale og ledelse. Skolen har et hygge- og trivselsudvalg (HOT), som er meget aktivt og med til at skabe et ekstraordinært godt kollegaskab bland medarbejderne. Der bygges mange nye huse i området, og vi forventer at skulle udvide skolen i de kommende år.

Vi har en engageret forældregruppe, som er aktive omkring skolen og bakker op omkring skolens initiativer.

Hvis du vil se skolen og måske prøve pendlerruten af inden du sender en ansøgning, så tøv ikke med at kontakte os for at aftale et besøg.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til skoleleder Klaus Lundgaard Schubert – 4092 9195 eller Lise Meyer - 21996944, pædagogisk leder for indskolingen.
 

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Der er ansøgningsfrist d. 30. november kl. 11, samtaler forventes afholdt den 30. november.
 
Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
Ugentligt timetal: 37
Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Lundshøjgårdsvej 19
8340 Malling
Kontaktperson
 
Adresse
8340 Malling
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-11-2022
Udløber
30-11-2022
Kviknummer
LJA-84281312
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job, Lærer
Beliggenhed