Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lærer 1. og 2. årgang matematik og idræt

Solvangskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
16-10-2019
Kontakt
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
77434660
Kontakt
Camilla Juliussen Nørreskov
Tlf
7216 5164
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-10-2019
Udløber
15-11-2019
Kviknummer
LJA-76536343
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Idræt, Matematik

Skal Solvangskolen i Furesø Kommune være en del af din 2020 plan? Svaret er simpelt

Når den sidste raket er sendt afsted, og det igen ringer ind til første skoledag 2. januar i 2020, savner teamet på 1. årgang en ny kollega.
Dig som brænder for at gøre en forskel for skolens mindste elever og er vild med at undervise i fagene matematik og idræt, fordi du begejstres sammen med eleverne, når de går på opdagelse i den matematiske verden og erfarer, at 2+2 ikke nødvendigvis bare er 4.
 
Udover et matematikhold på 1. årgang og to idrætshold på 1. og 2. årgang, vil du blive tilknyttet skolens ressourcecenter Solsikken som en ganske særlig matematiklærer ift. de elever, der har brug for et fagligt løft i en afgrænset periode eller som medpraktiserende i børnemiljøet.
Og sidst, men ikke mindst, vil du skulle varetage en delt klasselæreropgave i 1.A sammen med Trine (hun er sej og super dygtig). En funktion som du ser som en naturlig og betydningsfuld del af det hele lærerliv i relation til både elever og forældre.
 
Hvem er du, udover modig, ganske unik og en V I G T I G brik til 1. årgang?
Det siger sig selv, at du som kompetent lærer er den afgørende faktor for elevernes læring og trivsel. Stillingen kræver ingen SUPER(WO)MAN, men dig som elsker at være lærer. I vores optik er det derfor særligt vigtigt at:
 
  • Du har pædagogisk og relationel tæft og har et særligt blik (og hjerte) for de elever, som har brug for en betydningsbærende voksen, der ser potentiale i alle børn og kan være hånden i ryggen, når skolelivet indimellem slår knuder.
  • Du evner at skabe et godt og trygt læringsmiljø for A L L E elever som en del af et inkluderende fællesskab, hvor der er rart at være og lære.
  • Du har en didaktisk ekspertise, dvs. en veludviklet evne til at planlægge undervisning og formidle det faglige stof, sikre deltagelsesmulighed for alle, udøve aktiv klasseledelse, dvs. du kan lede, sætte dig igennem, skabe arbejdsro og lyden af læring.
  • Du er robust, selvledende og holdspiller og kan jonglere med mange bolde i luften og gribe de fleste.
  • Du er dygtig til at skabe god dialog og relation til forældrene, som du ser som en vigtig ressource og medspiller i dit arbejde for at lykkes.
  • Du er kommunikativ stærk og er ikke bange for at tage bladet for munden.
 
Du lykkes ikke alene - bare rolig - for du bliver en del af et funktionelt teamsamarbejde med vægt på såvel TEAM som SAMARBEJDE, som vi ser som en organisatorisk nøgle for at lykkes - fælles børn fælles ansvar - med afsæt i vores definition på kerneopgaven:
 
"At uddanne og danne fagligt, socialt kompetente og livsduelige mennesker, som en del af et læringsfællesskab, hvor alle sikres deltagelsesmulighed! "
 
Hvad tilbyder vi (også) udover gratis kaffe:
I indeværende skoleår har vi, i tæt samarbejde med Kompetencehuset Heckmann, et særligt organisatorisk fokus på styrkelse af det professionelle læringsfælleskab herunder brugen af observation og feedback som metode med konsulent og læringsmakkere.
 
Solvangskolen er en tresporet skole organiseret i et børnemiljø [0-5. kl.] og ungemiljø [6-9. kl.].
Skolen ligger 10 minutters gang fra Farum Station og et fantastisk naturområde i baghaven som kun kalder på at blive inddraget både pædagogisk og didaktisk.
 
Men vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN!
Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar og herved et godt og tæt samarbejde imellem skolens ledelse og alle medarbejdere.
 
Solvangskolen skal ikke bare være en skole, men en lærende skole i alle led - for ingen er klogere end os alle!
 
Ansøgningsfrist
Stillingen er tidsbegrænset og ikke fuldtid (30/37) og gældende for hele 2020 dog med gode muligheder for fastansættelse noget viser sig altid, så hav mod hvo intet vover, intet vinder!
 
Ansøgningsfristen er fredag d. 15. nov. kl.12.00.
Ansøgninger modtages elektronisk via furesoe.dk/job.
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler løbende, så tøv ikke med at sende os din ansøgning vi glæder os.
Hvis du vil vide mere eller besøge os er du mere end velkommen til at kontakte
afdelingsleder Camilla Nørreskov på tlf.7216 5164.  
[Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.]

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
77434660
Kontaktperson
Camilla Juliussen Nørreskov
Tlf
7216 5164
Adresse
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-10-2019
Udløber
15-11-2019
Kviknummer
LJA-76536343
Jobtype
Fuldtid
Fag
Idræt, Matematik
Beliggenhed