Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Krogårdskolen søger 3 lærere

Krogårdskolen

Greve, Storkøbenhavn

Indrykket
05-05-2022
Kontakt
Krogårdskolen
Skoleager 1
2670 Greve
Tlf
43913135
Kontakt
Susan Pedersen
Tlf
43913135
Skoleager 1
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2022
Udløber
20-05-2022
Kviknummer
LJA-83586914
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Engelsk, Håndværk og design, Madkundskab, Matematik, Musik, Naturfag

Vi søger 3 uddannede lærere, med godt humør og lyst til at indgå i forpligtende og professionelle fællesskaber!

 

Om os

Krogårdskolen er primært en 3 sporet skole i Greve Nord, med ca. 660 forventningsfulde elever og omkring 65 hjælpsomme kolleger, der alle glæder sig til at byde jer velkommen.

 

På Krogårdskolen er vi konstant opmærksomme på, at vores professionelle læringsfællesskaber bygger på en systemisk og anerkendende grundholdning. Vi italesætter, at trivsel og læring går hånd i hånd, og i kommende skoleår har vi særligt fokus på kortere skoledage og trivsel. Vi skal også til at øve os på en mere fleksibel planlægning af undervisning og aktiviteter.

 

I Greve Kommune arbejder vi med AULA og MeeBook som læringsplatform og Googles programpakke som udgangspunkt for ”Den digitale skole, 1:1-skolen”. Alle medarbejdere har en Ipad og en chromebook til deres rådighed.

 

Vi søger 3 uddannede lærere til faste stillinger

På Krogårdskolen er der godt gang i fagfordelingen, og vi søger med lys og lygte efter 3 nye kolleger, der med engagement og initiativ, vil indgå i det kollegiale samarbejde omkring elever, klasser og årgange. Det er vigtigt for os, at du har eleven i centrum og kan skabe et positivt læringsmiljø med fokus på både faglighed og trivsel, og du forstår værdien af- og trives med et tæt skole/hjemsamarbejde.

 

Lærer med lyst til matematik, musik… - primært i indskolingen

For den ene stilling gælder det, at du kan undervise i matematik i indskolingen. Du kan måske også undervise i musik, Natur- og teknologi eller hvad med kristendom? Vi skal primært have dækket nogle af disse fag i indskolingen, men der er også masser af plads til den helt rette med andre fag og lyst til at undervise på mellemtrinnet.

 

Lærer med flair for dansk, engelsk, madkundskab og måske HDS…

For den anden stilling gælder det, at du kan undervise i dansk på mellemtrinnet, men du må også meget gerne have erfaring med – og lyst til, at undervise i de praktisk fag madkundskab og håndværk og design. Hvis du kan undervise i engelsk og har erfaringer fra musiklokalet, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at søge.

 

Lærer der brænder for naturfag – matematik, biologi, geografi…

Til den tredje stilling søger vi en lærer, der primært skal undervise i udskolingen. Du skal kunne dække fagene matematik, biologi og måske geografi og fysik/kemi. Andre fag er naturligvis også velkomne, og du skal have lyst til at indgå i teamet omkring klassen og måske dele klasselærerfunktionen.

 

Udover ovennævnte fagkombinationer, vil du også få plads i skemaet til Krogårdskolens ”**-timer” – tidligere kendt som understøttende undervisning. **-timerne bruger vi både som støtte- og tolærer-timer, og de planlægges i samarbejde med dit kommende team.

 

Indholdet i de tre stillinger kan selvfølgelig kombineres til det nærmest perfekte skema for den/de helt rette lærere J

 

Løn og praktiske oplysninger

For stillingerne gælder, at ansættelsen sker hurtigst muligt og senest pr. 1. august 2021 og med løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at Greve Kommune ikke udsteder frigørelsesattest.

 

Ansøgningsfrist: fredag d. 20. maj 2022

 

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

 

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Rasmus Bjerregaard på telefon 4397 3138 eller souschef Dan Løwe på telefon 4397 3150 for at høre nærmere om stillingerne. Du kan også søge information på www.greve.dk eller www.krogaardskolen.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Krogårdskolen
Skoleager 1
2670 Greve
Tlf
43913135
Kontaktperson
Susan Pedersen
Tlf
43913135
Adresse
Skoleager 1
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2022
Udløber
20-05-2022
Kviknummer
LJA-83586914
Jobtype
Fuldtid
Fag
Engelsk, Håndværk og design, Madkundskab, Matematik, Musik, Naturfag
Beliggenhed