Del
Gem annonce

Kriminalforsorgen Hovedstaden, Københavns Fængsler søger fængselslærer

Kriminalforsorgen Hovedstaden

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2021
Kontakt
Kriminalforsorgen Hovedstaden
Vigerslev Allé 1D
2450 København
Kontakt
Leif Nielsen
Tlf
72551263
Vigerslev Allé 1D
2450 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
LJA-81877340
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Historie, Samfundsfag

Har du lyst til at gøre en vigtig forskel og hjælpe med at bringe indsatte sikkert videre til et liv uden kriminalitet, så læs videre:

Om jobbet

Københavns Fængsler (Vestre Fængsel og Blegdamsvejens Arrest) søger en fængselslærer fra den 1. juni 2021 (ny stilling). Vi forestiller os, at du har dansk som linjefag, kombineret med f.eks. historie, samfundsfag, engelsk eller lignende.

Uddannelsesenheden i Københavns Fængsler bidrager, blandt mange andre indsatser, til at opfylde Kriminalforsorgens vision om at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet. Skolen underviser primært i grundfag. Der undervises typisk i små hold af 4-8 elever. Der er også individuelle samtaler mellem lærer og elev i cellerne, som supplement eller introduktion til undervisningen. Eleverne er arrestanter, så deres opholdstid i fængslet varierer fra få dage til flere år. Der kan derfor være stor udskiftning på holdene, og vi manøvrerer generelt i en meget omskiftelig hverdag.

Jobbet kræver en høj grad af selvstændighed og evne for at kunne planlægge egen arbejdsdag med begrænsede undervisningsmidler og kun en meget begrænset adgang til IT-understøttelse i undervisningen

Du vil indgå i et samarbejdende team med 17 kolleger. Teamet består af lærere, faglærere, uddannelsesvejledere, bibliotekar m.fl. Du har også stor kontakt til andre faggrupper i fængslet herunder selvfølgelig også den uniformerede gruppe i hverdagen.

Om dig

Du kan undervise i grundfag på 9. og 10. klasses grundskoleniveau og gerne efter loven om forberedende voksenundervisning (FVU) og eller AVU. Andre supplerende skolefag har også interesse. Det er en forudsætning, at du er professionsuddannet/seminarieuddannet lærer. Jobbet som fængselslærer kræver, at du står solidt i din faglighed. Du skal have lyst til at undervise indsatte, der ofte har mistet troen på egen kunnen på det boglige område. En del i vores målgruppe har forladt grundskolen allerede på mellemtrinnet, og du skal derfor spænde bredt i din undervisning og udvise stor rummelighed, både fagligt og menneskeligt. Det er en fordel, men ikke et krav, at have kendskab til undervisning af marginaliserede målgrupper.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10, samt gældende organisationsaftale for Fængselslærere m.fl. og er omfattet af Ny Løn.

Stillingen er med tiltrædelse pr. 1. juni 2021, eller når Corona-situationen tillader det, og er en varig statslig ansættelse.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Arbejdsstedet er hhv. Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København SV og Blegdamsvejens Arrest, Blegdamsvej 6A, 2100 København Ø.

Det er en forudsætning for ansættelse er, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

For allerede ansatte tjenestemænd i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Søg stillingen

Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling. Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest torsdag den 15. april 2021.

Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter denne dato.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

For yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte enhedschef Leif Nielsen på 7255 1263 eller teamkoordinator Henriette Hvid på 7255 1288.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Kriminalforsorgen Hovedstaden
Vigerslev Allé 1D
2450 København
Kontaktperson
Leif Nielsen
Tlf
72551263
Adresse
Vigerslev Allé 1D
2450 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
LJA-81877340
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Historie, Samfundsfag
Beliggenhed
Gem annonce