Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til skoleområdet

Hillerød Kommune

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
03-11-2020
Kontakt
Hillerød Kommune
Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Tlf
72320000
Kontakt
 
Tlf
-
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-11-2020
Udløber
06-12-2020
Kviknummer
LJA-81343198
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Vi har fået en række nye spændende opgaver, og søger derfor en konsulent til vores dygtige konsulentteam i en 3 årig projektansættelse.

Konsulenten vil skulle varetage drifts- og udviklingsopgaver på skoleområdet i et tæt samarbejde med resten af Skoleafdelingen og vores samarbejdspartnere.

Vi lægger vægt på, at du er klart kommunikerende og føler en tilfredsstilledelse ved både selv at være tovholder for opgaver og understøtte kollegers opgaveløsning. I skoleafdelingen har vi fokus på, at vi kun kan lykkes sammen, og når vi løfter i flok. Det vil være en fordel, hvis du kender til arbejdet i en kommune og har viden om skoleområdet.

Hvis andre mennesker omtaler dig som: Fokuseret, struktureret, samarbejdsorienteret, robust og effektiv – også når du har mange bolde i luften – så vil du have forudsætninger for at kunne varetage stillingen.

I den opslåede stilling som konsulent er det vigtigt, at du trives med og lykkes med at være fokuseret på både resultater og processer. Du skal dermed være samarbejdsorienteret samtidig med, at du holder fokus på deadlines og målsætninger. Du skal mestre at tage selvstændige initiativer for at sikre fremdrift i opgaveløsningen. Du skal have øje for koordinering og evne at være et skridt foran processerne. Du skal løse opgaver i tæt samarbejde med ledelsen i Skoleafdelingen, hvoraf nogle af opgaverne vil have karakter af dag til dag hasteopgaver, mens andre vil have et længere afsæt. Stillingen giver dermed et unikt indblik i den politiske og administrative styring og i tæt samspil med de udførende decentrale enheder.

Vi tilbyder en 3 årig projektansættelse i Skoleafdelingen, hvor du bliver en del af et ambitiøst og samarbejdsorienteret konsulentteam. Arbejdsopgaverne vedrører en bred portefølje inden for skoleområdet, og udvikles over tid. Vi er blandt andet i gang med en større reform af vores arbejde med inkluderende læringsmiljøer på tværs af børne- og ungeområdet: ”Stærke fællesskaber med plads til forskellighed i almenmiljøet”, og sideløbende hermed skal store og små drifts- og udviklingsmæssige opgaver løses.

Din endelige opgaveportefølje vil afhænge af dine kompetencer og erfaring, men vil bl.a. omfatte

  • Udarbejdelse af sagsfremstillinger til det politiske udvalg.
  • Tovholder for opgaver bl.a. i regi af reformprogrammet ”Stærke fællesskaber med plads til forskellighed i almenmiljøet”.
  • Understøttelse af ledelsen.
  • Tovholder ift. politiske og administrative beslutninger, forespørgsler mv.
  • Projektunderstøttelse på hele skoleområdet.
  • Kommunikationsopgaver målrettet forskellige målgrupper, herunder bl.a. det politiske niveau, direktionen, skoleledelser, samarbejdspartnere og fagmedarbejdere på skolerne.
I Skoleafdelingen er vi 14 ansatte, og vi samarbejder tæt med kommunens skoler, Ungdomsskolen, Ungdommens Uddannelsesvejledning samt eksterne interessenter. Vi videreudvikler som professionel samarbejdspart vores fælles skolevæsen gennem samarbejde. Derigennem er vi medskabere af høj faglig kvalitet og læring i det pædagogiske arbejde på alle niveauer til alle børn og unge uanset faglige, personlige og sociale forudsætninger.

I Skoleafdelingen sætter vi pris på en uformel tone og et godt grin. Vi arbejder i et åbent kontorlandskab på et nyere rådhus.

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen,
er du velkommen til at ringe til souschef i Skoleafdelingen, Sarah De Masi på telefon 72 32 54 27.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en tidsbegrænset 3 årig projektansættelse på 37 timer/uge med fleksibel arbejdstid, og stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst med pågældende faglige organisation. Vi forventer at ansætte med tiltrædelse den 1. februar 2021.

Vi holder ansættelsessamtaler tirsdag den 8. december 2020.

Ansøgningsfrist
er søndag den 6. december.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Børn & Unge

Rygaards Internationale Skole
Virksomhedsinformation
Hillerød Kommune
Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Tlf
72320000
Kontaktperson
 
Tlf
-
Adresse
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-11-2020
Udløber
06-12-2020
Kviknummer
LJA-81343198
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed