Del
Gem annonce

Konsulent til organisationsudvikling til 1-årig stilling i Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2022
Kontakt
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontakt
Katrine Orebo Pyndt eller Hanne Olsen
Tlf
4172 3939 eller 2843 6955
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2022
Udløber
10-06-2022
Kviknummer
LJA-83606046
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forvaltning og administration, Øvrige Job

Har du flair for projektledelse og tværgående processer, og har du samtidig en skarp pen, hvor du hurtigt får omsat faglig viden til politiske oplæg? Har du tilmed erfaring fra en faglig eller politisk ledet organisation eller lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en organisation i udvikling og med høje ambitioner? Så læs med her.

Vi søger en dygtig konsulent til vores team for organisationsudvikling, hvor vi arbejder med en bred vifte af udviklingsopgaver på tværs af organisationen og i tæt samspil med vores lokale kredse. Fx uddannelse af tillidsvalgte, lærernes arbejdsmiljø samt udvikling af samarbejdsformer og medlemsinvolvering på tværs af organisationen.

Desuden har teamet ansvar for afvikling af en række større møder og konferencer for medlemmer og tillidsvalgte og ikke mindst foreningens årlige kongres.

Som konsulent bliver dine primære arbejdsopgaver:

  • At medvirke i udviklingsprojekter, enten som bidragsyder eller som tovholder på konkrete indsatser
  • At forberede større politiske møder og udvikle vores arbejde med forskellige mødeformer
  • At udarbejde sagsfremstillinger og oplæg til de politiske møder.

Vi forventer, at du:

  • har politisk tæft og trives med at navigere i et politisk system med mange interessenter og mange forskellige opgavetyper
  • bidrager med systematik og understøtter fremdrift i opgaveløsningen samtidig med, at du fastholder overblikket over dine opgaver
  • kommunikerer klart og tydeligt og skriver i et let og kortfattet sprog
  • trives med at arbejde tæt sammen med andre fagligheder og er nysgerrig og anerkendende i din tilgang.

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig uddannelse og du må gerne være nyuddannet.

Stillingen er forankret i afdelingen Organisation, hvor vi udover at arbejde med organisationsudvikling også har ansvar for arbejdsskadeområdet og juridisk rådgivning i forhold til individuel ansættelsesret. Vi er en stor afdeling med 38 medarbejdere, to faglige ledere og en afdelingschef. Vi lægger vægt på faglig sparring, en åben og nysgerrig arbejdsform og på at involvere hinanden på tværs af afdelingens arbejdsområder.


Vi tilbyder

En arbejdsplads i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med højt til loftet, attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.


Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament - og en god kollegial omgangstone.


Vilkår

Stillingen ønskes besat 1. august 2022 og er tidsbegrænset i 1 år. Du skal være indstillet på en vis rejseaktivitet i hele landet. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring.

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie og mulighed for optjening af 12 ekstra fridage.


Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte afdelingschef Katrine Orebo Pyndt på mail kop@dlf.org eller telefon 4172 3939 eller faglig leder Hanne Olsen på mail hko@dlf.org eller telefon 2843 6955.

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest fredag den 10. juni 2022 kl. 12.00.


Vi forventer at afholde første runde samtaler onsdag den 15. juni og anden runde samtaler onsdag den 22. juni 2022.  


Fremtiden starter i skolen.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 84.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontaktperson
Katrine Orebo Pyndt eller Hanne Olsen
Tlf
4172 3939 eller 2843 6955
Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2022
Udløber
10-06-2022
Kviknummer
LJA-83606046
Jobtype
Fuldtid
Fag
Forvaltning og administration, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce