Del
Gem annonce

Konsulent til Digitalisering og IT i Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-11-2020
Kontakt
Bettina Thøgersen
Tlf
24 95 75 16
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2020
Udløber
07-12-2020
Kviknummer
LJA-81394493
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Har du erfaring med digitalisering af processer, arbejdsgange og medlemsløsninger? Forstår du at imødekomme organisatoriske behov med konkrete IT-løsninger? Og har du brugernes behov i centrum? Hvis ja så læs videre!

Danmarks Lærerforening står overfor implementering af flere nye IT-systemer bl.a. økonomisystem og medlemssystem. Vi søger derfor en erfaren konsulent, som kan hjælpe med at forankre vores projekter succesfuldt - i tæt samarbejde med enhedens øvrige medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Vores nye kollega får en stor aktie i at styrke den fortsatte udvikling af vores IT-løsninger med tæt inddragelse af brugerne.

Du bliver en del af Digitalisering og IT, der består af 13 engagerede medarbejdere. Atmosfæren er uformel og uhøjtidelig, og vi sætter pris på et godt humør.

Digitalisering og IT er forankret med reference til stabschefen i Ledelsessekretariatet. Enhedens ansvar spænder over udviklingsprojekter, systemdrift, support, leverandørstyring, medlemsløsninger samt sikkerhedsrelaterede opgaver.

Dine hovedopgaver bliver at:

 • deltage i udviklingsprojekter med fokus på digitale medlemsløsninger
 • varetage 2. level support samt supportkontakt til leverandører
 • udforme relevante vejledninger og kursusmateriale
 • facilitere superbrugergrupper
 • deltage i testplanlægning, herunder test af systemer ved opgraderinger
 • håndtere brugeradministration og bagvedliggende systemopsætninger.

Din profil

Du har erfaring fra en lignende stilling, er nysgerrig og dialogsøgende i din tilgang. Det falder dig naturligt at skabe konstruktive samarbejdsrelationer. Du har arbejdet med digitalisering og med succes omsat forretningens behov til teknologiske løsninger. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med medlemsorganisationer før, og har forståelse for dynamikken i en politisk ledet organisation.

Desuden er du kendetegnet ved, at du:

 • er analytisk, grundig og struktureret
 • har fokus på procesoptimering i relation til digitalisering
 • er en god formidler af tekniske problemstillinger til kolleger uden detaljekendskab til IT
 • eksekverer, skaber fremdrift og bevarer overblikket
 • har øje for at skabe værdi gennem digitalisering.

Vi tilbyder

En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.

Vilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2021. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring. I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP Pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.

Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte stabschef Bettina R. Thøgersen på mobil 24 95 75 16 eller faglig leder af Digitalisering og IT Jørgen C. Andersen på mobil 20 98 34 04.

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest mandag den 7. december 2020 kl. 12.00

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler torsdag den 10. december og fredag den 11. december. Anden runde samtaler forventer vi at afholde onsdag den 16. januar. Der vil eventuelt indgå en case i forbindelse med anden runde samtaler.

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 84.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontaktperson
Bettina Thøgersen
Tlf
24 95 75 16
Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2020
Udløber
07-12-2020
Kviknummer
LJA-81394493
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce