Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til Digitalisering og IT i Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-07-2019
Kontakt
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontakt
Jørgen C. Andersen
Tlf
20 98 34 04
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-07-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74530136
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

 
Konsulent til Digitalisering og IT i Danmarks Lærerforening
 

Har du erfaring med digitalisering af processer, arbejdsgange og medlemsløsninger? Forstår du at imødekomme organisatoriske behov med konkrete IT-løsninger? Og har du brugernes behov i centrum? Hvis ja så læs videre!

Danmarks Lærerforening står foran implementeringer af flere nye IT-systemer. Vi søger derfor en erfaren konsulent, som kan hjælpe med at forankre vores projekter succesfuldt - i tæt samarbejde med enhedens øvrige medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Vores nye kollega får en stor aktie i at styrke den fortsatte udvikling af vores IT-løsninger med tæt inddragelse af brugerne.

Du bliver en del af en enhed, der består af 12 engagerede medarbejdere. Atmosfæren er uformel og uhøjtidelig. Og latteren runger ofte højt i vores kontormiljøer.

Digitalisering og IT er forankret med reference til stabschefen i Ledelsessekretariatet. Enhedens ansvar spænder over udviklingsprojekter, systemdrift, leverandørstyring, medlemsløsninger samt sikkerhedsrelaterede opgaver. Vi foretrækker standardiseringer, når vi vælger teknologiske platforme.

Dine hovedopgaver bliver at:
- deltage i udviklingsprojekter med fokus på digitale medlemsløsninger
- varetage 2. level support samt supportkontakt til leverandører
- udforme relevante vejledninger og kursusmateriale
- afholde kurser og facilitere superbrugergrupper
- deltage i testplanlægning, herunder test af systemer ved opgraderinger
- håndtere brugeradministration og bagvedliggende systemopsætninger.

Din profil
Du har erfaring fra en lignende stilling, er nysgerrig og dialogsøgende i din tilgang. Det falder dig naturligt at skabe konstruktive samarbejdsrelationer. Du har arbejdet med digitalisering og med succes omsat forretningens behov til teknologiske løsninger. Medbringer du kendskab til datadreven udvikling af en politisk organisations digitale medlemsydelser, er det et plus.

Endvidere er du kendetegnet ved, at du:
- er analytisk, grundig og struktureret
- har fokus på procesoptimering i relation til digitalisering
- er en god formidler af tekniske problemstillinger til kolleger uden detaljekendskab til IT
- eksekverer, skaber fremdrift og bevarer overblikket. Du skal med andre ord kunne ride samme dag, som du sadler hesten uden at det er med hovedet under armen!

Det er en fordel, hvis du har forståelse for dynamikken i en politisk ledet organisation.

Vi tilbyder
En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.

Vilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2019. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring. I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.

Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte stabschef Bettina R. Thøgersen på mobil 24 95 75 16 eller daglig leder af Digitalisering og IT Jørgen C. Andersen på mobil 20 98 34 04.

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest torsdag den 15. august kl. 12.00.

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler onsdag den 21. august og anden runde samtaler tirsdag den 27. august. Der vil indgå en case som del af anden samtalerunde.

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 85.250 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

AOF Ballerup Måløv Skovlunde

AOF Ballerup Måløv Skovlunde

AOF Ballerup Måløv Skovlunde
Virksomhedsinformation
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontaktperson
Jørgen C. Andersen
Tlf
20 98 34 04
Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-07-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74530136
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed