Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kollega med lærings- og IT-kompetencer

Ankestyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-05-2022
Kontakt
Ankestyrelsen
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Tlf
33411200
Kontakt
Henrik Horster
Tlf
33411200
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2022
Udløber
24-05-2022
Kviknummer
LJA-83586979
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Ankestyrelsen er til for borgernes retssikkerhed. Den styrker vi blandt andet gennem målrettede indsatser, der skal hjælpe kommuner med flere med at behandle borgernes sager korrekt og ensartet. En del af de indsatser indebærer forskellige lærings- og undervisningstilbud om korrekt lovfortolkning og sagsbehandling på en række centrale velfærdsområder. Tilbud, der skal sikre, at borgerne får den rigtige afgørelse allerede i første instans. Og her kan du nu få en vigtig rolle.

 

Din rolle hos os

Som vores nye kollega, bliver du en del af holdet i Center for Læring og Analyse. Her vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores ansvarlige konsulent for digital formidling samt chefer og sagsbehandlere i vores juridiske fagkontorer. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at sørge for den tekniske gennemførsel af en række forskellige digitale undervisnings- og øvrige læringsforløb, hvilket dækker over blandt andet e-læringsforløb og andre virtuelle formidlingsaktiviteter med mere.

 

Derudover skal du bruge dine læringskompetencer til at understøtte kvaliteten i det enkelte lærings- og undervisningstilbud, som vi tilbyder kommuner og andre førsteinstanser. Blandt andet skal du undervise og coache vores juridiske sagsbehandlere i forhold til udvikle deres konkrete undervisningsprodukter, generelle undervisningskompetencer og brug af digitale undervisningsplatforme.

 

Udover spændende opgaver, tilbyder vi:

 • rig mulighed for at præge udviklingen af Ankestyrelsens undervisnings- og læringstilbud
 • et job i en stor organisation med en uformel og fleksibel arbejdsform
 • gode muligheder for personlig og faglig udvikling i jobbet

Vi har brug for, at du

 • er en dygtig formidler både skriftligt og mundtligt, og har flair for at få andre til at kommunikere fagligt kompliceret stof
 • har it-teknisk indsigt og forståelse for e-læring og e-læringsværktøjer
 • er visionær og idérig og har dokumenteret læring- og undervisningserfaring
 • kan arbejde selvstændigt og struktureret
 • har lyst til og evt. konkret erfaring med projektledelse.

Vi forventer også, at du har en relevant uddannelse, eller erhvervserfaring kombineret med relevant kompetencegivende efteruddannelse. Din uddannelse kan f.eks. være en kommunikationsuddannelse, en professionsbachelor som lærer kombineret med IT-indsigt, en bachelor fra IT-universitetet kombineret med en relevant læringsmæssig indsigt eller lignende.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med juridisk formidling.

 

Endelig ville det være helt i top, hvis du også er

 • positivt indstillet med godt humør, og du har en konstruktiv tilgang til opgaven og samarbejdspartnere
 • serviceminded og trives med at have direkte kontakt med vores mange samarbejdspartnere – både internt og eksternt
 • god til at indgå relationer med andre mennesker uanset deres stilling og profession.

Det prøver vi i hvert fald selv at være.

 

Det praktiske

Ankestyrelsen har adresser i København og Aalborg. Som vores nye kollega i Center for Læring og Analyse vil din arbejdsplads være på Teglholmsgade 3 i København.

 

Dit ansættelsesområde vil være Social- og Ældreministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst. Er du akademiker, vil du blive tilbudt ansættelse som fuldmægtig eller konsulent afhængigt af dine kvalifikationer og erfaring.

 

Vi ser gerne, at du kan starte den 1. august 2022 eller snarest muligt efter nærmere aftale.

 

Vil du vide mere

Kontakt ankechef, Henrik Horster, på telefon 22 82 31 50, hvis du har spørgsmål. Du kan også læse om Ankestyrelsen, vores sagsområder og strategi på www.ast.dk.

 

Vil du være vores kollega?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning med CV, eksamensbevis og øvrige relevante dokumenter senest onsdag den 24. maj 2022. Vi forventer at holde samtaler i uge 23.

 

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge vores stillinger.

 

Ankestyrelsen er en uafhængig styrelse under Social- og Ældreministeriet og klageinstans på social-, børne-, beskæftigelses- og arbejdsskadeområdet. Ankestyrelsen har til huse i både Aalborg og København. Styrelsen har mere end 500 medarbejdere og afgør cirka 55.000 sager årligt. Derudover laver vi analyser, tilsyn, vejledning og undervisning. Vi går op i høj kvalitet i opgaveløsningen, kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform.Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Ankestyrelsen
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Tlf
33411200
Kontaktperson
Henrik Horster
Tlf
33411200
Adresse
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2022
Udløber
24-05-2022
Kviknummer
LJA-83586979
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed