Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Job -og virksomhedskonsulenter til beskæftigelsesindsats for psykisk sårbare

Simply Guiding IPSCenter Danmark ApS

Hvidovre, Storkøbenhavn

Indrykket
15-08-2019
Kontakt
Simply Guiding IPSCenter Danmark ApS
9700 Brønderslev
Kontakt
 
2650 Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
15-09-2019
Kviknummer
LJA-74809561
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Storkøbenhavn - Freelance eller projektansættelse, 28-30 timer/uge

Om IPSCenter Danmark

Vi er et videns -og konsulenthus, der hjælper de danske Regioner, Kommuner og Jobcentre med at skabe jobs eller uddannelse til mennesker med psykiske diagnose eller som er psykiske sårbare. Vi er specialist i den evidensbaserede IPS-metode, Individual Placement and Support - på dansk Individuelt Planlagt job med Støtte. Vi er markedsleder inden for vores felt med en ambition om at udbrede IPS metoden i Danmark via kandidatforløb, uddannelsesprogrammer og fagligt samarbejde.

Den overordnede filosofi i IPS er, at mennesker med psykisk sårbarhed kan arbejde på det ordinære arbejdsmarked uden forudgående træning, hvis det rette job og de rette arbejdsomgivelser findes. Også selv om vedkommende er under behandling i det psykiatriske system.

Om jobbet

Som IPS-konsulent er dit primære fokus at skabe det rette job-match mellem kandidat og virksomhed. Du får dermed en tæt kontakt til både kandidaterne og de lokale virksomheder, og det er afgørende at du trives med personligt opsøgende kontakt til disse virksomheder. Du tager udgangspunkt i den enkelte kandidats kompetencer og jobønsker. Det er vigtigt, at du kan understøtte og fastholde kandidatens motivation - og omsætte, og reaslisere  vedkommendes drømme om beskæftigelse.

Du kommer også til at arbejde tæt sammen med jobcentermedarbejdere, kandidatens psykiatriske behandlere og/eller andre fagpersoner. Du vil få uddannelse fra vores IPS Academy og løbende supervision i IPS-metoden i samarbejde med Teamleder.

Dine kompetencer er bl.a.

  • Empatisk og i stand til at skabe relationer – også tværfagligt
  • Typisk selvstarter der kan arbejde på egen hånd
  • Rolig og afbalanceret fremtoning
  • Resultat- og handlingsorienteret
  • En vis faglig og personlig robusthed i forhold til at indgå i det tværfaglige samarbejde
  • Sikker hånd i skriftlig fremstilling
  • Vedholdende i opgaveløsningen
  • Indstillet på at påtage sig ansvaret for at nå egne såvel som fælles mål
  • Teamorienteret personlighed

Din faglige baggrund er underordnet, men erfaring fra jobcenterarbejde /-samarbejde eller fra anden aktør kan være en fordel. Det vigtigste er, at du kan se dig selv i IPS-regi, har et godt drive at byde ind med, og at ovenstående kompetencer er på plads. Vi leder efter det rigtige menneske med et recovery orienteret mindset, og som tror på -eller ved, at beskæftigelse er godt for mennesker med psykiske diagnoser, når blot vi går vedkommendes vej. Kort sagt en ansøger med det rigtige DNA.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen kan søges som freelancekonsulent eller som projektansættelse (funktionærvilkår med tidsafgrænsning) og med gode muligheder for forlængelse af samarbejdet.

Du arbejder med udgangspunkt fra egen bopæl og møder borgerne i deres nærområde i forbindelse med vores opgaver i Storkøbenhavn. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort, har rådighed over egen bil og gerne har bopæl centralt i området.

Fast løn efter kvalifikationer samt kørsel efter gældende takster.

Tiltrædelse medio/ultimo september 2019.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Driftsleder Marianne Pico på tlf. 51 90 67 64. Du kan også læse mere her: http://ipscenterdanmark.dk/

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til marianne@ipscenterdanmark.dk. Bemærk: Vi holder ansættelsessamtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Simply Guiding IPSCenter Danmark ApS
9700 Brønderslev
Kontaktperson
 
Adresse
2650 Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
15-09-2019
Kviknummer
LJA-74809561
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed