Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Job -og virksomhedskonsulenter til beskæftigelsesindsats for psykisk sårbare - deltid eller fuldtid

HUMAN RECOVERY ApS

Favrskov, Østjylland

Indrykket
21-05-2019
Kontakt
HUMAN RECOVERY ApS
8370 Hadsten
Kontakt
Marianne Pico
Tlf
51906764
8370 Hadsten
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2019
Udløber
09-06-2019
Kviknummer
LJA-73437562
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Midtjylland - Favrskov Kommune - tiltrædelse snarest muligt - Freelance eller projektansættelse, skriv i ansøgningen om du søger deltids (ca. 20 timer/uge) eller fuldtids.

Om IPSCenter Danmark

Vi er et konsulenthus, der hjælper de danske jobcentre med at skabe jobs eller uddannelse til mennesker med psykiske diagnose eller som er psykiske sårbare. Vi er specialist i den evidensbaserede IPS-metode, Individual Placement and Support - på dansk Individuelt Planlagt job med Støtte. Den overordnede filosofi i IPS er, at mennesker med psykisk sårbarhed kan arbejde på det ordinære arbejdsmarked uden forudgående træning, hvis det rette job og de rette arbejdsomgivelser findes. Også selv om vedkommende er under behandling i det psykiatriske system.

Om jobbet

Som IPS-konsulent er dit primære fokus at skabe det rette job-match mellem kandidat og virksomhed. Du får dermed en tæt kontakt til både kandidaterne og de lokale virksomheder, og det er afgørende at du trives med personligt opsøgende kontakt til disse virksomheder. Du tager udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og jobønsker. Det er vigtigt, at du kan understøtte og fastholde kandidatens motivation - og omsætte, og reaslisere vedkommendes drømme om beskæftigelse.

Du kommer også til at arbejde tæt sammen med jobcentermedarbejdere, kandidatens psykiatriske behandlere og/eller andre fagpersoner. Du vil få uddannelse og løbende supervision i IPS-metoden.

Dine kompetencer er bl.a.

  • Empatisk og i stand til at skabe relationer – også tværfagligt
  • Typisk selvstarter der kan arbejde på egen hånd
  • Rolig og afbalanceret fremtoning
  • Resultat- og handlingsorienteret
  • Sikker hånd i skriftlig fremstilling
  • Vedholdende i opgaveløsningen
  • Indstillet på at påtage sig ansvaret for at nå egne såvel som fælles mål
  • Teamorienteret personlighed

Din faglige baggrund er underordnet, men erfaring fra jobcenterarbejde /-samarbejde eller fra anden aktør kan være en fordel. Det vigtigste er, at du kan se dig selv i IPS-regi, har et godt drive at byde ind med, og at ovenstående kompetencer er på plads.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen kan søges som freelancekonsulent eller som projektansættelse, og både som deltids eller fuldtids (funktionærvilkår med tidsafgrænsning).

Du arbejder med udgangspunkt fra egen bopæl og møder borgerne i deres nærområde i forbindelse med vores opgaver i Midtjylland - Favrskov Kommune. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort, har rådighed over egen bil og gerne har bopæl centralt i området.

Fast løn efter kvalifikationer samt kørsel efter gældende takster.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Driftsleder Marianne Pico på tlf. 51 90 67 64. Du kan også læse mere her: http://ipscenterdanmark.dk/

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til marianne@ipscenterdanmark.dk. Bemærk: Vi holder ansættelsessamtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
HUMAN RECOVERY ApS
8370 Hadsten
Kontaktperson
Marianne Pico
Tlf
51906764
Adresse
8370 Hadsten
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2019
Udløber
09-06-2019
Kviknummer
LJA-73437562
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed