Del
Gem annonce

Islev Skole søger dygtig, sjov og engageret matematiklærer til 1. klasse

Rødovre Kommune Rådhuset

Rødovre, Storkøbenhavn

Indrykket
26-04-2023
Kontakt
Rødovre Kommune Rådhuset
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Kontakt
Ditte Brix - Islev Skole 
Tlf
36 37 82 14
Islevbrovej 44
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-04-2023
Udløber
15-06-2023
Kviknummer
LJA-84728834
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lærer, Matematik, Øvrige Job
Døre åbnes, spor bliver lagt det er et privilegie at være lærer i Rødovre

Der er stor tillid fra ledelsen, og når du lever af dine kreative idéer som lærer, så har du brug for den tillid, når du står i dit klasserum. Vi lærere her på Islev Skole, står skulder ved skulder, og det giver et generøst fagligt fællesskab, hvor der ikke er skarpe albuer, men der faktisk er et sundt arbejdsmiljø. Og så har du jo en stor betydning for, at børn og unge kommer godt fra start, og det er et kæmpe privilegie, at få så stor en hovedrolle i børn og unges vigtige år, fortæller Kim, der har været ansat på Islev skole i 6 år.

Om jobbet

Vi er allerede nu på udkig efter dig, da vi ved vi har en stilling ledig den 1. august 2023.

Du skal være matematik- og klasselærer i 1. klasse og have anden undervisning på årgangen, så du har stor mulighed for at skabe gode relationer til børnene.

Du har tal på hjernen og er optaget af den kreative dimension i arbejdet med børnene.

Du bliver klasselærer sammen med dygtige kollega, og har mulighed for at deltage i overleveringsmøder med det afgivende børnehaveklasseteam. Derudover er du sammen med en pædagog, som både er med i skole og SFO. I samarbejder om børnenes udvikling og er optagede af, hvordan I skaber god trivsel i fællesskaberne.

Din profil

Du

  • er relationelt og fagligt dygtig
  • reflekterer over din egen rolle i børnenes trivsel og læring
  • ved at den professionelle lærer tager ansvaret for børnenes læring og trivsel
  • ser dig selv som en der gør forskellen
  • ønsker at samarbejde med nære kolleger og skolens ressourcepersoner
  • har øje for, at skolens børnesyn er fundamentet for dit arbejde
  • vil gerne bidrage til at vi har en høj social kapital.

Derfor skal du vælge os

En hverdag på Islev Skole kræver engagerede, initiativrige og fleksible lærere, som møder deres kolleger med åbenhed, tillid og humor.

Vi arbejder åbent og nysgerrigt, ser alle børn og unge som unikke med hver deres behov, kvaliteter og kompetencer. Her er vores børnesyn.

Vi har faste ugentlige børnemøder i skolen. Her er børnenes stemmer i fokus, og vi er optaget af sammen at skabe gode læringsfællesskaber.

Vi lægger vægt på en positiv tilgang til hinanden alle har et ansvar for at skabe en god skole.

Vi har lavet en rigtig god Skoleplan. Den viser tydeligt, at der er et godt samarbejde mellem ledelse og de tillidsvalgte, og at alle ønsker, at bidrage positivt til skolens udvikling. I Skoleplanen står der, at der er en forventning om, at man deltager i samarbejdet. Samtidig er der stor fleksibilitet i, hvor og hvornår du forbereder dig.

Vi har et D-udvalg (demokratiudvalg), hvor der sidder repræsentanter fra alle årgange og SFOen. Her har de ansatte en stor stemme i forhold til udvikling og implementering.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en fuldtidsstilling med start 1. august 2023.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte Ditte Brix på 36 37 82 14. Tjek også Islevskole på Instagram.

Arbejdssted: Islev Skole, Islevbrovej 44.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 15. juni 2023. Klik på knappen Ansøg online/Søg jobbet for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler løbende.

Om os

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Rødovre Kommune Rådhuset
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Kontaktperson
Ditte Brix - Islev Skole 
Tlf
36 37 82 14
Adresse
Islevbrovej 44
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-04-2023
Udløber
15-06-2023
Kviknummer
LJA-84728834
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lærer, Matematik, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce