Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inklusionspædagog til Fremtidens Skole

Høje-Taastrup kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
13-10-2021
Kontakt
Høje-Taastrup kommune
Bygaden 2
2630 Taastrup
Tlf
4335 2400
Kontakt
Mette Ann Underlien eller Sencan Altintas
Tlf
2477 4653 eller 2459 5674
Skolebakken 1
2640 Hedehusene
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2021
Udløber
26-10-2021
Kviknummer
LJA-82800748
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Vil du være med til at understøtte arbejdet med at skabe læring og trivsel for elever med udfordringer? Og vil du være med til at skabe noget nyt og sætte dit præg, når vi for alvor skal bevæge os ind i Fremtidens Skole?

Så grib chancen og få et spændende og givtigt job hos os. Du bliver en del af den nye skole, Læringshuset, hvor du ligeledes bliver en del af den fusionsproces, der skal i gang, hvor du i høj grad skal være med til at skabe noget nyt, og hvor vi sammen skal finde vejen.

Du brænder for at arbejde med børn med udfordringer og børn, som har særligt brug for hjælp og støtte i skolen. Du skal være med til at etablere et lille og fleksibelt læringsmiljø med fokus på trivsel og læring, der hvor barnet/den unge er på sit faglige niveau.

Du har erfaring med at arbejde med børn og unge i udsatte positioner - og har gerne en specialpædagogisk baggrund. Du bliver en del af LKT-teamet (Læring-Kontakt-Trivsel), og du arbejder sammen med og sparrer med din socialfaglige leder. Du vil også have tæt dialog og samarbejde med de ressourcepersoner og vejledere, der kan være inde over de forskellige forløb med børnene og ikke mindst med forældrene og kernelærerne fra eleven stamklasse.

Det falder dig naturligt at skabe og bevare gode relationer, og du har en positiv, åben og anerkendende tilgang til både børn, forældre og kolleger. Du arbejder selvstændigt og innovativt i din måde at se muligheder og løsninger fremfor at se begrænsninger i opgaveløsningen. Og så møder du folk med godt humør og har lyst til at deltage aktivt i skolens liv.

Du interesserer dig for indretning af gode læringsmiljøer, og du har en god struktur i arbejdet med børnene. Du er god til at formulere dig skriftligt, og du er tydelig i din kommunikation og kan møde børnene, hvor de er. Du har høje ambitioner om udvikling af alle børns faglige læring og sociale kompetencer, og du spotter børnenes ressourcer og styrker, som du sætter i spil for at skabe succesoplever og begejstring.

Vi byder dig velkommen til Læringshuset, hvor faglige drømme bliver til virkelighed. Læringshuset er Danmarks første 100 procent projektbaserede skole, en spritny skole, som rummer nye store faglokaler til alle praktiske og musiske fag. Huset åbner den 25. oktober 2021. I Læringshuset arbejdes der både monofagligt, flerfagligt og tværfagligt i projekter. Besøg vores hjemmeside og læs mere om Læringshuset og Fremtidens Skole.

Du bliver en del af et professionelt arbejdsfællesskab og en kultur med medbestemmelse og medinddragelse. Hos os kan du kaste dig ud i nye ting og prøve ideer af. Vi har nogle faste mødedage om ugen, hvor vi har møder og fælles forberedelse. Du bliver en del af en skole, hvor vi arbejder med fleksible skemaer i Docendo, og hvor undervisningsfaciliteter og forberedelsesforhold er helt fantastiske.

Vi tager hånd om dig fra din første arbejdsdag, og vi sørger for, at du som nyansat får grundig introduktion til jobbet, opgaverne og kulturen på skolen. Du kommer samtidig til at deltage i et introduktionsforløb i kommunen.

Yderligere oplysninger
Stillingen er 37 timer/ugen. Ansættelse pr. 1. december 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 26. oktober 2021
Vi holder løbende samtaler.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Hvis du er blevet nysgerrig på jobbet og vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte socialfaglig leder Mette Ann Underlien på tlf. 24774653 eller indskolingsleder Sencan Altintas på tlf. 24595674.
  
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Høje-Taastrup kommune
Bygaden 2
2630 Taastrup
Tlf
4335 2400
Kontaktperson
Mette Ann Underlien eller Sencan Altintas
Tlf
2477 4653 eller 2459 5674
Adresse
Skolebakken 1
2640 Hedehusene
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-10-2021
Udløber
26-10-2021
Kviknummer
LJA-82800748
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed